O-STA

Poskusna tekoča formula RGC-COV19TM podjetja Regencell Bioscience se je v sklopu študije učinkovitosti z imenom EARTH pri sodelujočih pacientih izkazala za učinkovito pri odpravi blagih do zmernih simptomov Covida-19 med šestdnevnim zdravljenjem

    • 36 od 37 pacientov s Covidom-19, ki so se zdravili v sklopu študije, in ki predstavljajo približno 97.3% vseh pacientov, je poročalo, da so izginili vsi simptomi v obdobju šestdnevnega zdravljenja, razen izgube ali slabšega okusa in vonja (senzorna disfunkcija) in občasnega kašljanja. Največje število simptomov, ki jih je naštel posamezen pacient, je bilo 14.

    • 15 od 36 pacientov je imelo senzorno disfunkcijo pred začetkom zdravljenja. Od teh so se petim povrnile senzorne funkcije, ostala deseterica pa je poročala o izboljšanju ob koncu šestdnevnega zdravljenja.

    • 31 od 37 Covidnih pacientov, kar predstavlja približno 83.8% pacientov, je poročalo, da je en ali več simptomov izzvenelo, po tem ko so vzeli eno celo odmerek zdravila RGC-COV19TM (en dan zdravljenja), največje število simptomov, ki so izzveneli v enem dnevu, pa je sedem.

    • Od 37 pacientov jih je devet občutilo kombinacijo dispneje (zasoplost) in nenehne bolečine v prsnem košu. Šest od devetih pacientov po enem polnem odmerku zdravila RGC-COV19TM ni več občutilo težkega dihanja in/ali nenehne bolečine v prsnem košu.

    • Pri vseh 23 pacientih, ki so začeli jemati RGC-COV19TM v treh dneh po nastopu simptomov, je trajalo povprečno okrog 3.2 dneva, da so izginili vsi simptomi, razen senzorne disfunkcije in občasnega kašljanja.

    • Pri vseh 14 pacientih, ki so začeli jemati RGC-COV19TM med štirimi in petimi dnevi od nastopa simptomov, je trajalo povprečno okoli 3.6 dneva, da so izginili vsi simptomi, razen senzorne disfunkcije in občasnega kašljanja.

    HONG KONG - (BUSINESS WIRE) - Podjetje Regencell Bioscience Holdings Limited (NASDAQ: RGC) (v nadaljevanju Regencell ali podjetje) je danes predstavila rezultate analize skupno 37 ljudi, ki so sodelovali v njeni študiji učinkovitosti z imenom EARTH (Evaluation and Assessment of RGC-COV19TM TCM through a Holistic approach). Študijo je izvedlo podjetje Regencell Bioscience Asia Limited (v nadaljevanju Regencell Asia) za njihovo poskusno oralno zdravilo za Covid-19, ki temelji na kitajski tradicionalni medicini (TCM), z imenom RGC-COV19TM (tekoča formula Regencell Bioscience (RGCA-CV01)). Rezultati morajo še skozi fazo strokovnega pregleda. Ob uspešnem zaključku študije učinkovitosti EARTH bi RGC-COV19TM lahko bolj široko uporabljali za zdravljenje ljudi, ki želijo pristopiti ki zmanjšanju ali odpravi simptomov Covida-19 ter zmanjšanju tveganja za hospitalizacijo in smrt na bolj naraven in holističen način.

    "Rezultati študije EARTH so pomemben mejnik na poti zasledovanja cilja reševanja in izboljšanja življenja pacientov po svetu. V času, ko v letu 2022 število primerov Covida-19 po svetu narašča, obstaja potreba, da najdemo holističen pristop k zdravljenju te bolezni. Upamo, da se bo z ustanovitvijo podjetja Regencell Asia in s preliminarnimi rezultati študije EARTH proces iskanja alternativnega in naravnega zdravljenja Covia-19 pospešil. Ti rezultati kažejo, da je možno ponuditi naravno in holistično zdravljenje Covida-19," je dejal Ji Yang Lee (Jay), glavni izvršni direktor in soustanovitelj podjetja Regencell Asia.

    O študiji učinkovitosti EARTH

    Glavni cilj študije EARTH je oceniti in ovrednotiti učinkovitost na tradicionalni kitajski medicini temelječega zdravila RGC-COV19TM (tekoče formula Regencell Bioscience (RGCA-CV01)) podjetja Regencell Bioscience pri zmanjšanju in odpravljanju simptomov Covida-19 na holističen način v šestdnevnem obdobju. EARTH je neslepa študija učinkovitosti, ki je potekala med 1. oktobrom 2021 in 31. januarjem 2022. Pacient je lahko sodeloval v študiji, če je imel potrdilo o okužbi z virusom SARS-CoV-2 iz laboratorija iz obdobja treh dni pred zdravljenjem, simptomi pa so se mu morali pojaviti v obdobju petih dni pred zdravljenjem.

    Na osnovi teh kriterijev so bili pacienti brez simptomov zavrnjeni, vključenih pa je bilo 37 naključno izbranih sodelujočih. Stari so bilo od 5 do 61 let, bili so različnih ras in narodnosti ter prihajali iz različnih socialno-ekonomskih okolij. 23 ljudi je bilo iz Kuala Lumpurja in Serembana v Maleziji, preostalih 14 pa so bili iz Kalifornije v ZDA. 23 sodelujočih je začelo jemati RGC-COV19TM v roku treh dni po nastopu simptomov, ostalih 14 pa v roku od 4 do 5 dni po nastopu simptomov.

    Podjetje Regencell Asia je za vsakega pacienta določila maksimalno trajanje zdravljenja šest dni. Pacienti so morali vsak dan oceniti svoje simptome Covida-19 v treh kategorijah (blagi, zmerni in hudi simptomi), seznam pa je vseboval simptome, kot so vročina, utrujenost, kašljanje, vneto grlo, izcedek iz nosa, glavobol, slabost, občutek vročine, mrazenje, omotičnost, težko dihanje, nenehna bolečina ali pritisk v prsih, bolečine v mišicah in neprijeten občutek v trebuhu. Pacienti so morali poročati tudi o vseh morebitnih drugih simptomih, če so se jim pojavili. Vsak pacient je šel skozi dvodnevno zaporedno zdravljenje, pacienti v Maleziji pa so se na dva dni testirali s PCR testom s obratno transkripcijo (RT-PCR).

    Zdravljenje se je končalo v obdobju šestih dni, takoj ko je bil pacientov RT-PCR test negativen ali ko pacient ni imel več nobenih simptomov Covida-19 (razen senzorne disfunkcije ali občasnega kašljanja). Med zdravljenjem s tradicionalno kitajsko medicino trije pacienti niso bili cepljeni, trije so bili delno cepljeni in 31 jih je bilo polno cepljenih. Da bi ugotovili učinkovitost, je bilo ob koncu zdravljenja zabeleženo število vseh pacientov, ki so povsem zgubili vse simptome v sklopu šestih dni, razen senzorne disfunkcije in občasnega kašljanja.

    O rezultatih analize EARTH

    Učinkovitost popolne odprave simptomov v roku šestdnevnega obdobja zdravljena

    36 od 37 pacientov s Covidom-19 je v roku šestih dni izgubilo vse simptome, razen simptomov izgube ali slabšega okusa in vonja (senzorna disfunkcija) in občasnega kašljanja. Naša študija učinkovitosti je pokazala, da je po jemanju RGC-COV19TM 97.3% pacientov v obdobju šestdnevnega zdravljenja izgubilo blage do zmerne simptome Covida-19, razen senzorne disfunkcije in občasnega kašljanja. 15 od 36 pacientov je imelo senzorno disfunkcijo pred začetkom zdravljenja. Od omenjenih 15 pacientov so se petim povrnile senzorne funkcije, ostala deseterica pa je poročala o izboljšanju ob koncu šestdnevnega obdobja zdravljenja.

    Od 36 pacientov je bilo število dni, ki so bili potrebni, da so izzveneli vsi simptomi, razen senzorne disfunkcije ali občasnega kašlja, v obdobju šestdnevnega zdravljenja, sledeče: 1 dan pri 6 pacientih, 2 dni pri 7 pacientih, 3 dni pri 5 pacientih, 4 dni pri 11 pacientih, 5 dni pri 4 pacientih in 6 dni pri 3 pacientih.

    Brez simptomov po enem celem odmerku zdravila RGC-COV19TM

    31 od 37 pacientov s Covidom-19, kar je okrog 83.8% vseh, je poročalo, da je izzvenel eden ali več simptomov, ko so vzeli en cel odmerek zdravila RGC-COV19TM, o največ simptomih, ki so izzveneli po enem dnevu zdravljenja - 7, pa je poročal en pacient. Sicer pa so vsi simptomi, razen senzorne disfunkcije in občasnega kašljanja, pri vseh 37 pacientih izzveneli v povprečju v približno 3,4 dneva od začetka zdravljenja. Največje število različnih simptomov, o katerih so poročali pacienti, je bilo 14, povprečno število pa okrog 6.

    Malezija - zdravljenje, ki vodi do negativnega testa RT-PCR

    Od 23 pacientov iz Malezije jih je bilo 10 (kar je okrog 43.48%) na testu RT-PCR negativnih v sklopu šestdnevnega zdravljenja (v 2 dneh so imeli ta test negativen 4 pacienti, v 4 dneh 4 pacienti, v 5 dneh 1 pacient in v 6 dneh 1 pacient). Za teh 10 pacientov je v povprečju trajalo 3,5 dneva od začetka zdravljenja, da je bil njihov test negativen. Najhitreje so bili pacienti negativni v 2 dnen in najkasneje v šestih. Pri ostalih 13 pacientih so vsi simptomi, razen senzorne disfunkcije in občasnega kašljanja, izzveneli v šestih dneh (povprečno v približno 3.5 dneva) in zato niso bili več testirani na Covid-19.

    Začetek zdravljenja v 3 dneh od pojava simptomov ali v 4-5 dneh od pojava simptomov

    Dodatne analize so pokazala, da je pri 23 pacientih, ki so začeli jemati RGC-COV19TM v treh dneh od nastopa simptomov, trajalo v povprečju približno 3,2 dni, da so izginili vsi simptomi, razen senzorne disfunkcije in občasnega kašlja, pri čemer je bilo največje število različnih simptomov, o katerih so poročali posamezni pacienti, 14, povprečno število različnih simptomov pa 5.

    Pri ostalih 14 pacientih, ki so začeli jemati RGC-COV19TM med 4 in 5 dnevi od začetka simptomov je trajalo povprečno okrog 3.6 dneva, da so izzveneli vsi simptomi, razen senzorne disfunkcije in občasnega kašljanja, pri čemer je bilo največje število različnih simptomov, o katerih so poročali posamezni pacienti 13, povprečno število simptomov pa 7.

    Cepilni status

    Vsak od treh necepljenih pacientov je v povprečju poročal o 3 simptomih in pri vseh treh je trajalo povprečno približno 2.3 dneva, da so simptomi izzveneli. Vsak od treh pacientov, ki so bili delno cepljeni, je poročal o povprečno 3 simptomih in pri vseh je trajalo povprečno približno 3.3 dneva da so vsi simptomi, razen senzorne disfunkcije, izzveneli. Eden od teh treh pacientov je bil na RT-PCR testu negativen po 4 dneh zdravljenja. Ostali pacienti, ki so bili polno cepljeni, so poročali o povprečno 6 simptomih, potrebovali pa so povprečno približno 3.5 dneva, da so vsi simptomi, razen senzorne disfunkcije in občasnega kašljanja, izzveneli. Vsi cepljeni pacienti so prejeli eno dozo cepiva ali dve dozi ali kombinacijo cepiv družb Pfizer-BioNTech, Moderna, AstraZeneca, Sinovac-CoronaVac in/ali Johnson & Johnson's Janssen.

    Pacienti z visokim tveganjem

    Od 37 pacientov jih je 9 poročalo o kombinaciji dispneje (oteženo dihanje) in nenehne bolečine v prsih. 6 od teh 9 pacientov pa ni več občutilo oteženega dihanja in/ali nenehne bolečine v prsih po enem celem odmerku zdravila RGC-COV19TM.

    Nobenih hujših stranskih učinkov

    Pacienti so poročali, da se jim simptomi niso poslabšali med ali po zaužitju zdravila RGC-COV19TM, nobeden od sodelujočih pa ni imel kakšnih neznanih hujših stranskih učinkov.

    Nobenih neželenih dogodkov v povezavi z zdravljenjem

    Trije pacienti, ki so imeli spremljajoče bolezni, kot so sistemski lupus eritematozus, astma ali rak, niso zaznali nobenega poslabšanja bolezni, niti ni bilo zdravljenje z zdravilom RGC-COV19TM zaradi morebitnih poslabšanj ustavljeno.

    Smrti/hospitalizacije

    Ob koncu študije učinkovitosti EARTH ni bil nihče od sodelujočih hospitaliziran in nihče ni umrl. Na učinkovitost zdravila RGC-COV19TM ni vplival čas pojava simptomov niti morebitni dejavniki tveganja. Rezultati dosledno veljajo za vse starostne skupine, spola, rase in etnične skupine sodelujočih pacientov.

    Več o analizi EARTH

    Na milijone ljudi po svetu je zbolelo za Covidom-19, zdaj pa se med simptome dolgega Covida-19 uvrščajo huda utrujenost, kratka sapa, težave s spominom in koncentracijo, težave s srčnim ritmom, vrtoglavica, bolečine v prsih in bolečine sklepov.

    Ker simptomi dolgega Covida-19 znatno vplivajo na kvaliteto življenja prebolevnikov in na njihovo zmožnost za delo, podjetje Regencell Asia izjava študije, v katerih pacienti z dolgim Covidom.19 jemljejo naravno in holistično formulo RGC-COV19TM (RGCA-LCV01).

    O zdravilu RGC-COV19TM

    RGC-COV19TM (RGCA-CV01) je poskusna, naravna, oralna tekoča formula, katere cilj je zmanjšati ali odpraviti simptome Covida-19.

    RGC-COV19TM se lahko varno jemlje od dva do tri tedne. Za potrebe študije EARTH je bilo zdravljenje omejeno na šest dni, da bi ocenili učinkovitost pri zmanjševanju in odpravljanju simptomov Covid-19.

    Podjetje Regencell je začelo raziskovati tovrstno zdravljenje Covida-19 marca 2020, ko je prijatelj podjetja zbolel za Covidom-19, zdravnik tradicionalne kitajske medicine pa je za njegovo zdravljenje uporabil svojo formulo, s katero je v zadnji tridesetih letih zdravil prehlade in gripo, tudi med izbruhom SARS-a leta 2003. Ta zdravnik tradicionalne kitajske medicine je nato zdravil devet prostovoljcev s Covidom-19 v ZDA. Izraz "zdravnik tradicionalne kitajske medicine" se nanaša na našega strateškega raziskovalnega partnerja Sik-Kee Auja, očeta našega ustanovitelja in glavnega izvršnega direktorja.

    Rezultati študij so pokazali, da je zdravljenje učinkovito. Ker je cilj podjetja Regencell reševanje življenj in izboljšanje dobrobiti pacientov ter zadovoljevanje potreb tržišča, želi svoje naravno in holistično zdravljenje ponuditi vsem ljudem, ki ga potrebujejo.

    Med marcem 2020 in avgustom 2021 je Regencell vzpostavil protokole in postopke za izvedbo študije učinkovitosti EARTH v Maleziji in v ZDA.

    V RGC-COV19TM so naravne sestavine, ki v telesu vzpodbudijo njegov lasten mehanizem zdravljenja, zdravilo pa učinkovito zmanjša simptome Covida-19, kot so vročina, utrujenost, kašljanje, vneto grlo, izcedek iz nosa, glavobol, slabost, mrazenje, omotičnost, kratka sapa, nenehna bolečina v prsnem košu in bolečine mišic, ko zdravilo deluje, da (i) zmanjša in razbistri izcedek in sluz v zgornjih dihalih; (ii) izloči zunanji virusni patogen prek močnega potenja, urina in blata; (iii) odpravi endogena vnetja in pregretost jeter; (iv) razstrupi jetra; in (v) izboljša prekrvavitev telesa.

    Na temelju Sik-Kee Aujeve teorije možganov - Sik-Kee-Au TCM Brain Theory® - zdravilo RGC-COV19TM odpravlja krvne strdke v možganih, s čimer ponovno vzpostavi njegove različne funkcije.

    RGC-COV19TM (RGCA-CV01) se dozira vsakokrat en odmerek RGCA-CV01-1Na (približno 230ml) in en odmerek RGCA-CV01-2Da (približno 230ml), s tem da prvi odmerek RGCA-CV01-1Na vzamemo zvečer na prvi dan zdravljenja, en odmerek RGCA-CV01-2Da pa po kosilu naslednji dan, in tako dokler simptomi ne izzvenijo.

    O Regencell Bioscience Holdings Limited in o Regencell Bioscience Asia Limited: Preboj s tradicionalno kitajsko medicino bo rešil in izboljšal življenje

    Zdravnik tradicionalne kitajske medicine, s katerim sodeluje Regencell Bioscience, že več kot trideset let zdravi paciente z nevrološkimi težavami in nalezljivimi boleznimi. Njegove formule temeljijo na zakonitostih tradicionalne kitajske medicine in na prilagodljivi formuli, ki jo je razvil na osnovi njegove možganske teorije, znane pod imenom Sik-Kee Au TCM Brain Theory®.

    Tako Regencell Bioscience kot zdravnik tradicionalne kitajske medicine sta zavezana vračati družbi, kar kažeta s skrbjo za paciente, odgovornostjo zasledovanja visokih standardov kakovosti in integritete, spoštovanjem partnerstev, timskega dela in harmonije ter z entuziazmom za izboljšanje življenja socialno ogroženih.

    Od vstopa na borzo je Regencell Bioscience prek skupnega podjetja z Honor Epic Enterprises Limited ustanovil Regencell Bioscience Asia Limited, da bi ponudil zdravljenje Covida-19 pacientom v državah Aseana, Indiji, na Japaonskem, v Avstraliji in na Novi Zelandiji, medtem ko si Regencell Bioscience prizadeva za status vodilne družbe na področju naravnega in holističnega zdravljenja nevroloških težav in in nalezljivih bolezni. Za več podrobnosti obiščite www.regencellbioscience.com in www.regencellasia.com.

    Izjave o prihodnosti

    Sporočilo za javnost vsebuje "izjave o prihodnosti", kot jih pojmuje zakonodaja, vključno z ameriško zvezno zakonodajo o vrednostnih papirjih. Te izjave o prihodnosti lahko vsebujejo izjave, povezane z našimi cilji, načrti in strategijami in še več; izjave, ki vsebujejo napovedi rezultatov poslovanja ali finančnega stanja; izjave o raziskavah, razvoju in uporabi naših tehnologij, proizvodov in proizvodov, ki še niso polno registrirani; in izjave, ki se nanašajo na aktivnosti, dogodke in razvoj dogodkov, ki jih načrtujemo, pričakujemo, napovedujemo, vanje verjamemo ali za katere verjamemo, da se bodo ali da bi se lahko zgodili v prihodnosti. Tveganja in negotovosti, povezane z našo družbo, so: naša sposobnost pridobiti odobritev regulatorja za naše formule in/ali izdelke, ki temeljijo na tradicionalni kitajski medicini ter jih spraviti na trg; da je izid naših raziskovalnih študij neodvisen od staršev ali skrbnikov pacientov, na katere smo se zanesli, da nam posredujejo podatke o pacientih; težave s pridobivanjem kandidatov za sodelovanje v raziskovalnih študijah; kakršenkoli neželen stranski učinek, ki bi ga povzročila še neregistrirana formula, kar bi lahko zavleklo ali preprečilo odobritev regulatorja ali oviralo zagon prodaje; dejstvo, da rezultati naših prejšnjih študij o personaliziranih formulah tradicionalne kitajske medicine be napovedujejo nujno rezultatov prihodnjih študij; neuspeh raziskav in razvoja; zmožnost, da bomo lahko še neregistrirano formulo pripeljali v fazo razvoja, izdelave, prodaje in distribucije; sposobnost uspešno spraviti na trg bodoča zdravila; sposobnost povečati vidnost naše blagovne znamke; in sposobnost pridobiti in zaščititi našo intelektualno lastnino; in morebitna negativna publiciteta, povezana z našimi formulami tradicionalne kitajske medicine, sestavinami in programi marketinškega povezovanja. Naše izjave o prihodnosti temeljijo na splošnih predvidevanjih in na predvidevanjih našega vodstva na osnovi njihovih izkušenj in razumevanja trendov iz preteklosti, trenutnih razmer, pričakovanih razvojev dogodkov in drugih dejavnikov, za katere menijo, da so ustrezni. Podjetje se poleg tega zanaša na točnost in celostnost vseh javno dostopnih informacij, ki pa jih ni preverjalo in zato zanje ne more prevzeti odgovornosti. Tudi če so rezultati našega poslovanja, finančne razmere in likvidnost ter razvoj industrije, znotraj katere delujemo, skladni z izjavami o prihodnosti v tem sporočilu, ni nujno da kažejo na rezultate ali razvoj dogodkov v prihodnosti. Za več informacij o teh in drugih tveganjih in negotovostih poglejte naše letno poročilo na obrazcu 20-F za leto, ki se je končalo 30. junija 2021, ki je na voljo na spletni strani Ameriške komisije za vrednostne papirje www.sec.gov. Vse informacije v sporočilu za javnost se nanašajo na datum, ko je bilo sporočilo izdano, podjetje pa se ne obvezuje, da jih bo posodabljajo, razen ko je to zakonsko določeno. To opozorilo je v skladu z določili o varnem prstanu iz ameriškega zakona o zasebnih sporih o vrednostnih papirjih , ki je bil spremenjen leta 1995.

    Izvorno različico sporočila si oglejte na businesswire.com https://www.businesswire.com/news/home/20220216005895/en/

    Kontakti

    Odnosi z vlagatelji
    James Chung
    ir@rgcbio.com
    +852 2155 0823



    Vir: Regencell Bioscience Holdings Limited




Veljavna verzija sporočila je izvirno besedilo, ki je napisano v izvirnem jeziku. Prevodi so na voljo le v pomoč in jih je potrebno primerjati z izvirnikom, ki je edina verzija besedila, ki ima lahko pravne posledice.