O-STA

Vonj pomladi na razstavi cvetja v Europarku Maribor

Zima gre počasi h koncu, dnevi so čedalje daljši, sončni žarki pa vedno močnejši. Med travniki je že opaziti prve zvončke in kronice, iz cvetličarn pa dehti vonj po tulipanih in ostalih pomladanskih cvetlicah. S ponedeljkom, 21. februarja, bo v mariborskem Europarku na ogled pomladna razstava cvetja, na kateri bodo obiskovalci lahko začutili prvi utrip pomladi in prebujanje narave po dolgem zimskem spancu.

Vonj cvetja na nakupovalnih ulicah

Pomladna razstava cvetja bo na ogled na dveh lokacijah v nakupovalnem središču, in sicer na osrednjem prireditvenem prostoru pred trgovino Hervis in pred trgovino Interspar. Obiskovalci bodo lahko občudovali 7 cvetličnih gred, polnih raznovrstnega spomladanskega cvetja v lončkih, prosto vezane tulipane s čebulicami, cvetje v vazah, vejevje in ostalo naravno okrasje. Na voljo bodo tudi ciklame, primule in lilije v različnih odtenkih. Razstavo, ki bo na ogled od ponedeljka, 21. februarja, do sobote, 26. februarja, so v Europarku pripravili v sodelovanju s Cvetličarno Park. Obiščite največje nakupovalno središče severovzhodne Slovenije in se prepustite prihodu svežine pomladi. Med bogato ponudbo rož in rezanega cvetja si izberite šopek po svoji meri, ki bo vaš dom popestril z lepimi barvami in vanj vnesel prijeten vonj.

Pust okroglih ust je pred vrati

Že naslednji teden nas bo na soboto, 26. februarja, razveselil pust okroglih ust s prihodom mask, ki bodo s svojimi vragolijami dokončno pregnale zimo. V Europarku boste lahko srečali kurente, maski v beneškem slogu na hoduljah in simpatični otroški maskoti. Za sladkosnede bo poskrbljeno s slastnimi pustnimi krofi.

Za več informacij o aktualnem dogajanju v Europarku obiščite spletno stran www.europark.si in sledite objavam na družbenih omrežjih.