O-STA

Podjetje NetCracker je nekdanjega vodjo oddelka za področje telekomunikacij in programske opreme podjetja Yankee imenovalo za vodjo svojega strateškega oddelka

WALTHAM, Massachussets, ZDA - 18. januar 2006 - Podjetje NetCracker Technology, eden od vodilnih svetovnih ponudnikov rešitev na področju skupnih storitev, je sporočilo, da se je Sanjay Mewada, veteran v tej panogi, pridružil podjetju kot vodja oddelka za strategijo in pobude na svetovnem trgu.

Mewada je bil zadnjih 10 let zaposlen v podjetju Yankee Group, kjer je nazadnje vodil oddelek za področje telekomunikacij in programske opreme. V tej vlogi je strankam svetoval pri izbiri in uporabi ustrezne programske opreme za poslovanje in podporo ter pomagal upravi v strateški uporabi programske opreme za telekomunikacije.

Pred tem je Mewada vodil oddelek za področje komunikacijskega omrežja in infrastrukture podjetja Yankee in nadzoroval razvoj naslednje generacije omrežij TDM.

"Na tem področju je trenutno ogromno sprememb in priložnosti, podjetje NetCracker pa ima na voljo tako rešitve kot tudi intelektualni kapital, ki ga lahko privedejo na vodilno mesto na tem trgu," je povedal Sanjay Medawa. "Veseli me, da sem se lahko pridružil tako nadarjeni skupini posameznikov in tako uspešnemu podjetju."

Preden se je Medawa pridružil podjetju Yankee Group, je delal pri podjetjih MCI in Intelsat ter pri Svetovni banki v oddelkih za nadzorovanje izdelkov in ocenjevanje tehnologije. V podjetjih MCI in Intelsat je sodeloval pri izdelavi in predstavitvah mnogih novih izdelkov. Priporočil in financiral je številne telekomunikacijske projekte na področju mobilne tehnologije na različnih trgih v jugovzhodni Aziji in vzhodni Evropi.

"Sanjay se bo pridružil neverjetno nadarjeni ekipi podjetja NetCracker, njegove izkušnje in znanje na tem področju pa bodo podjetju NetCracker omogočile nadaljnji razvoj," je povedal Andrew Feinberg, predsednik in predsednik uprave podjetja NetCracker Tehnology. "To le dokazuje, da smo odločeni postati vodilno podjetje na tem trgu." O podjetju NetCracker Technology NetCracker Technology je eno od vodilnih podjetij za iskanje rešitev, ki ponudnikom storitev omogoča hitro podajanje in učinkovit nadzor nad vsebinsko bogato ponudbo. NetCracker svoje storitve omogoča s pomočjo strokovnega znanja na področju izdelave in uporabe lastne programske opreme. Med izdelki podjetja NetCracker je modularno zasnovna programska oprema za nadzor storitev in sredstev, za aktiviranje storitev, za iskanje in usklajevanje, oblikovanje in načrtovanje, za analizo učinka na stranke, pregled naročil, za upravljanje s premoženjem in stroški telekomunikacij. Sedež podjetja NetCracker Technology, ki je bilo ustanovljeno leta 1993, je v Walthamu, Massachussets, lahko pa jih pokličete po telefonu 1-781-419-3300 ali obiščete njihovo spletno stran www.netcracker.com.

NetCracker je registrirana blagovna znamka podjetja NetCracker Technology Corp. Vsa ostala podjetja ali imena izdelkov v tem sporočilu za javnost so morda blagovne znamke ali registrirane blagovne znamke posameznih podjetij.

Glen Gracia,

781-419-3344

glen.gracia@netcracker.com