O-STA

Razglasili bomo naj športnike leta 2021

7. APRIL 2022

V torek, 12. aprila 2022, bo ob 18. uri v Domu kulture Velenje prireditev Športnik leta 2021, na kateri bomo podelili priznanja najzaslužnejšim športnicam in športnikom v Mestni občini Velenje. V minulem letu so nas športnice in športniki znova razvajali z izjemnimi predstavami na različnih tekmovanjih, še posebej smo bili veseli vrhunskih nastopov na olimpijskih igrah. Nominirance in goste bosta pozdravila župan Mestne občine Velenje Peter Dermol in predsednik Športne zveze Velenje Bogdan Plaznik.

Na slavnostni prireditvi Športnik leta 2021 v Mestni občini Velenje bomo pod žaromete postavili vrhunske dosežke domačih športnikov in športnih delavcev ter jim podelili častne nazive v naslednjih kategorijah: športnik in športnica leta, ekipa leta, športnik invalid in športnica invalidka, športnik mladinec in športnica mladinka, športnik invalid mladinec, športnik in športnica kadetinja, športnik in športnica leta - neolimpijske discipline, podelili bomo tudi priznanja športnim pedagogom, jubilejna priznanja za posameznike za delo v športu, za športne dosežke in sodelovanje pri razvoju športa v Mestni občini Velenje.

V spremljevalnem programu se bomo v olimpijskem duhu povezali z barvami sveta in zanetili plamen, ki nam bo osvetlil pot med najboljše.

Vstopnine na prireditev Športnik leta ni! Vljudno vabljeni!

Prijazen pozdrav

Služba za odnose z javnostmi Mestne občine Velenje