O-STA

NLB Virtualna debetna kartica - še hitrejša nakupovalna izkušnja

Sporočila za javnost
15. april 2022

Zakaj? Ker jo ob sklenitvi paketa ali odprtju računa v NLB lahko dobite takoj. Samo še naložite si jo v mobilno denarnico NLB Pay in že je pripravljena za uporabo. Brez obiska poslovalnice in čakanja na fizično kartico, na voljo pa je tako za fizične, kot poslovne uporabnike.

Še nedolgo nazaj je bila v domeni fintech ponudnikov bančnih storitev, zdaj pa je na voljo vsem našim uporabnikom - naša nova virtualna debetna bančna kartica. Njena glavna značilnost je, da obstaja samo v virtualni obliki, v vaši mobilni denarnici. Tako je edina denarnica, ki jo potrebujete le NLB Pay. Ker želimo še izboljšati vašo digitalno uporabniško izkušnjo. NLB pa je trenutno edina banka na slovenskem trgu, ki ima v svoji ponudbi poleg fizičnih, tudi virtualno kartico.

Z njo lahko kupujete prek spleta, potrjujete spletne nakupe, uporabniki pametnih telefonov z Android operacijskim sistemom pa tudi dvigujete gotovino in plačujete nakupe prek POS terminalov.

Če ste v tujini in izgubite bančno kartico, je debetna virtualna kartica tista, ki lahko reši vaš dopust. Naročite jo ob preklicu izgubljene oz. odtujene kartice in že jo lahko takoj uporabite.

Če pa ste pooblaščeni na kakšnem drugem računu, si lahko namesto fizične kartice omislite kar virtualno. Tako bo tudi plastike v vaši denarnici manj, kar ni nezanemarljivo.

Izdaja debetnih virtualnih kartic je le ena v vrsti trajnostnih sprememb, s katerimi v banki postavljamo trajnost v središče našega poslovanja. Spremembe se namreč ne začnejo le z velikimi odločitvami, kot je npr. distanciranje od financiranja projektov povezanih s premogom. Začnejo se z vsakim posameznikom, z vsako našo odločitvijo, ki jo zavestno sprejmemo in konsistentno izvajamo. Ali bomo uporabljali plastično ali virtualno kartico, je že lahko ena od takih odločitev.

Kakšna bo vaša?


NLB Komuniciranje