O-STA

Nostradamus napoveduje: najboljši sladoledi poletja 2022

Nostradamus napoveduje: najboljši sladoledi poletja 2022

Družinsko podjetje Rokmar že tri desetletja razveseljuje sladokousce po vsej Sloveniji. V svoji ponudbi imajo sestavine za sladoled, iz katerih sladoledarji po vsej Sloveniji in Evropi izdelujejo slastne sladolede. Vsi njihovi izdelki so brez palminega olja in imajo certifikat GMO-Free. Kateri okusi sladoledov bodo letošnjo poletje najbolj priljubljeni?

Cvet mediterana

Ta okus nam pričara pravo obmorsko idilo. Izstopa sivka oz. lavanda, ki je bila v preteklosti rabljena za najrazličnejše mediteranske slaščice, danes pa pri Rokmarju obujajo njeno čarobnost v sladolednem posladku. Prijetna aroma sivke, ki sprošča in pomirja, bo tokrat božala naše brbončice. Posebnost pa predstavlja aromat Dišeči prepih, ki združuje lavando in grozdje izabela, ki je poznana in priljubljena sorta na Goriškem.

Mango

To slastno sadje še nikoli ni razočaralo. Trendovski tropski sadež, ki kar diši po poležavanju pod palmo na Bahamih, nam Rokmar ponuja v sladoledni obliki. Osvežitev zagarantirana. Ta izdelek je 100% veganski, ne vsebuje nikakršnih umetnih arom in umetnih barvil; odličen za pripravo naravnih sorbetov. V kombinaciji z bazo (Total fruit), ki ne vsebuje saharoze, je primeren za diabetike - pripravimo diabetičen sladoled.

Breskev-bezgov cvet

Če se komu še ne cedijo sline po zgornjih okusih, bo breskev-bezgov cvet prinesel vse, kar imamo radi na sladoledu. Super poletna kombinacija kar kliče po sprehodih po plaži na topel poletni večer. Tudi če niste na morju, vas bo ta okus ponesel tja s svojo dišečo pravljico in nenadgradljivo svežino.

Ostala slastna ponudba

Celotna ponudba Rokmarjevih izdelkov je na voljo na njihovi spletni strani, spremljajte pa tudi njihov Facebook profil, kjer sledilce redno obveščajo o novostih. Več informacij dobite tudi na njihovem elektronskem naslovu info@rokmar.si. Prepustite se sladkanju in si privoščite najboljši sladoled v Sloveniji!