O-STA

Podjetje Hisense z donacijo vrhunskih naprav Skladu PARIS-SAINT-GERMAIN, z dobrodelnostjo izboljšujemo svet

Cantine Solidaire (Foto: Business Wire)

QINGDAO, Kitajska--(BUSINESS WIRE)-- Hisense, eno vodilnih tehnoloških podjetij na svetu, je leta 2020 postal globalni partner Sklada Paris Saint-Germain. Od takrat je Hisense s tem partnerstvom pridobil veliko prepoznavnosti in podpore potrošnikov ter vzpostavil močnejše čustvene vezi z nogometnimi navijači po vsem svetu. Kot družbeno odgovorno podjetje je Hisense naredil še korak naprej in partnerstvo nadgradil z donacijo več visokotehnoloških naprav neprofitnim programom ter postal pokrovitelj Sklada Paris Saint-Germain.

To sporočilo za javnost vsebuje večpredstavnostne vsebine. Celotno sporočilo si oglejte tukaj: https://www.businesswire.com/news/home/20220423005007/en/

Hisense je podaril televizorje za popolno podporo in spodbujanje razvoja mladih

Hisense je podaril televizorje Skladu Paris Saint-Germain; ti televizorji so bili uporabljeni na dogodku Cantine Solidaire, ki ga je Sklad Paris Saint-Germain organiziral marca 2022 in na katerem so v Parc des Princes sprejeli 200 najstnikov. Dogodek je bil osredotočen na enakost, šport, kulturo, digitalni svet, državljanstvo in glasbo, učenci pa so bili deležni kosila, športnih in prostočasnih dejavnosti ter delavnice pisanja življenjepisa.

Sabrina Delannoy, namestnica direktorja Sklada Paris Saint-Germain, je partnerstvo komentirala takole: "Veseli nas, da se partnerji kluba zanimajo za naše projekte in nas podpirajo. To dokazuje, da člani družine Paris Saint-Germain delijo naše vrednote. Hisense je zgled, ki mu lahko sledijo tudi drugi, in upamo, da bomo dolgoročno nadaljevali s sodelovanjem."

Hisense uresničuje družbeno odgovornost podjetja in si prizadeva ustvariti boljši trajnostni svet

Cédric Audebert, podpredsednik podjetja Hisense France, je dejal: "Kot partner Paris Saint-Germaina smo zelo zainteresirani za družbene pobude Sklada Paris Saint-Germain. Šport je sredstvo za izmenjavo in izražanje solidarnosti, dveh vrednot, ki sta za nas bistvenega pomena. Naš cilj je izkazati neomajno podporo Skladu Paris Saint-Germain in pozivamo vsa podjetja, da se nam pridružijo."

Hisense se posveča dobrodelnosti in trajnostnemu razvoju po vsem svetu. Številne visokotehnološke gospodinjske aparate je doniral posebej za programe Sklada Paris Saint-Germain. V okviru omenjene donacije je Hisense podaril televizorje za program "PSG POČITNICE", s čimer je otrokom zagotovil boljšo opremo za boljšo izkušnjo treninga; prav tako je Hisense podaril televizor z velikim zaslonom za program "Rdeča & modra šola", s čimer je zagotovil dolgoročno podporo in boljše okolje za usposabljanje po pouku.

Hisense podpira koncept usmerjenosti k ljudem, aktivno podpira dobrodelne organizacije, se osredotoča na družbeno odgovornost in si prizadeva za nove prispevke h globalnemu trajnostnemu razvoju.

Izvorna različica besedila je na voljo na: https://www.businesswire.com/news/home/20220423005007/en/

Kontakti

Caroline Chen
Hisense ekipa za odnose z javnostmi
hisenseglobal@ogilvy.com
+8613922322347

Vir: Hisense