O-STA

Kako si lahko poenostavite življenje s pametnim hladilnikom?

Od trenutka, ko se zbudimo, do večera, ko se po opravljenem delu, skrbi za družino in številnih gospodinjskih opravilih končno spočijemo, se nad nas zgrne kar precej stresnih trenutkov. Sodoben življenjski slog je hiter in pogosto se počutimo, da komaj ostajamo nad gladino. Življenje si lahko olajšamo z dobro organizacijo časa in načrtovanjem, s poenostavljenimi gospodinjskimi opravili pa bomo prihranili še dodatne dragocene ure. Pri tem nam je moderna tehnologija v izjemno pomoč. Eno od orodij je povezljivost, ki nam je poleg dela na daljavo prinesla tudi upravljanje gospodinjskih aparatov na daljavo.

Hladilniki, povezani z vašimi potrebami

Zaradi hitrega življenjskega tempa je potreba po optimizaciji opravil večja, na trgu pa je dostopno čedalje več naprav, ki potrošnikom omogočajo kar najboljši izkoristek časa. Pametne hiše z enotnim sistemom, v katerega so povezane vse naprave, postajajo čedalje večji trend. V tak sistem prek brezžičnega internetnega omrežja (WiFi) povežemo naprave, ki jih nato upravljamo z mobilno aplikacijo. Primer takšne naprave so Gorenjevi pametni povezljivi hladilniki z zamrzovalniki GardenFresh, ki se povežejo z aplikacijo Gorenje ConnectLife, ki omogoča spremljanje stanja naprave.

Dostop do ključnih informacij prek mobilne aplikacije

Z aplikacijo Gorenje ConnectLife lahko na mobilni napravi kadarkoli in kjerkoli spremljate vse funkcije pametnega hladilnika. V primeru, da ste vrata hladilnika pustili odprta ali se je temperatura nenadoma povišala, boste prejeli mobilno opozorilo. V aplikacijo boste prejeli tudi obvestila o morebitnem izpadu električne energije, kar vam lahko prihrani precej skrbi.

Prednosti inovativnih funkcij

Poleg pametnih WiFi rešitev Gorenjeve povezljive hladilnike GardenFresh odlikujejo številne inovativne funkcije, ki bodo olajšale vaše življenje in poenostavile dnevna opravila. Funkcija NoFrost Plus preprečuje nabiranje ledu v zamrzovalnem predalu, s čimer boste prihranili energijo, odtajanje in čiščenje hladilnika pa bo postalo stvar preteklosti. Zelo uporabna je tudi funkcija ConvertActive, ki omogoča, da zamrzovalni predal s klikom spremenite v hladilni predal in tako pridobite dodaten prostor za hrano in pijačo. Z vklopom funkcije ConvertZeroZone pa lahko predal za meso, ribe in morske sadeže pretvorite v dodaten CrispZone predal, namenjen sadju in zelenjavi. Sistem AdaptTech medtem spremlja in analizira delovanje hladilnika ter v njem ohranja optimalno temperaturo ne glede na to, kako pogosto odpirate vrata.

Podpora in pogosta vprašanja le klik stran

Uporaba mobilne aplikacije Gorenje ConnectLife omogoča tudi hitro upravljanje s servisnimi zahtevki. V primeru težav lahko pobrskate po bazi podatkov, v kateri so na voljo informacije o napakah in pomenu signalnih lučk ali pa kontaktirate servisno službo, ki vam bo priskočila na pomoč. Zelo priročno je tudi, da so podatki o modelu hladilnika in servisni številki varno shranjeni v aplikaciji.

Najsodobnejši pametni gospodinjski aparati, ki jih razvijajo pri Gorenju, z uporabo povezljivosti in naprednih tehnologij omogočajo, da hitro in učinkovito opravimo z obveznostmi in več časa namenimo sebi in svojim najdražjim.