O-STA

GelSight z novimi distribucijskimi partnerstvi širi globalno prisotnost na ciljnih trgih

Družba GelSight bo s štirimi novimi distribucijskimi pogodbami povečala svojo prisotnost v desetih državah v Evropi in Aziji

WALTHAM, Massachusetts --(BUSINESS WIRE) -- Družba GelSight, pionirka na področju tehnologije taktilne inteligence, je danes objavila, da je podpisala sporazume s štirimi novimi distribucijskimi partnerji, s katerimi bo povečala svoj doseg in prepoznavnost blagovne znamke na novih geografskih območjih v Evropi in Aziji. Novi distribucijski partnerji so Everest Polska, RMI s.r.o, Altair Consulting SA in E2-Holdings Pte. Ltd.

  • Everest Polska - Everest Polska je že več kot 15 let odgovoren za distribucijo in servis vizualne raziskovalne opreme na Poljskem in v baltskih državah. Podjetje bo upravljalo distribucijo GelSight na Poljskem, v Estoniji, Latviji, Litvi in na Madžarskem.

  • RMI s.r.o - RMI dobavlja znanstvene, analitične in preskusne instrumente, vključno z opremo za 2D/3D slikanje (optično, rentgensko, fizikalne lastnosti). Družba bo skrbela za distribucijo izdelka GelSight na Češkem, Slovaškem, Hrvaškem, v Sloveniji in na Madžarskem.

  • Altair Consulting SA - Altair Consulting je v središču natančne mehanike in zahtev po kakovosti površin v svetu 3D-tiska. Družba bo upravljala distribucijo za GelSight v Švici in Franciji.

  • E-2 Holdings Pte. Ltd. - E-2 je izbrani spletni prodajalec visoko zmogljivega grafena 2DM in pooblaščeni prodajalec različnih blagovnih znamk visokotehnoloških merilnih instrumentov. Družba bo upravljala distribucijo za GelSight v Singapurju.

"Tehnologijo GelSight spremljamo že od leta 2019 in ko je družba lani predstavila instrument druge generacije GelSight Mobile Series 2, smo z navdušenjem podpisali distributersko pogodbo za Evropo," je dejal Tomas Cernohorsky, generalni direktor RMI, s.r.o. "Prepričani smo, da ta tehnologija odpira nove priložnosti za nas in naše stranke v industriji ter v forenzičnih in raziskovalnih laboratorijih. GelSight odlično zapolnjuje vrzel v portfelju instrumentov, ki jih ponujamo na češkem, slovaškem, madžarskem, slovenskem in hrvaškem trgu."

Mobilna naprava GelSight Mobile lahko zagotovi podrobno in natančno karakterizacijo površin, kar lahko bistveno izboljša produktivnost tako v proizvodnji kot na terenu. Ta tehnologija taktilnega zaznavanja dokazano omogoča hitre in dobro dokumentirane odločitve o zagotavljanju kakovosti v avtomobilski in letalski industriji, industriji zabavne elektronike, 3D tiskanju in natančni proizvodnji. Ti novi distribucijski partnerji bodo pomagali povečati prisotnost družbe GelSight v državah, ki imajo pomembno vlogo v svetovni dobavni verigi za te ciljne industrije.

"Veseli nas, da bomo lahko tesno sodelovali z našimi novimi partnerji, saj bomo tako moč taktilnega zaznavanja in inteligence približali novim strankam in povečali prepoznavnost naše blagovne znamke v ključnih geografskih območjih," je dejal Thierry Mantel, poslovni direktor družbe GelSight. "Ta partnerstva pomagajo tudi pri ustvarjanju novih tržnih priložnosti, kot je na primer natančna obdelava, in nam omogočajo dostop do razširjenega dela vrednostne verige v naših ključnih panogah."

Če želite izvedeti več o družbi GelSight, obiščite spletno stran https://gelsight.com/.

O družbi GelSight

GelSight je pionirka na področju digitalne, slikovne taktilne inteligence. S patentirano tehnologijo, ki je bila izumljena na Tehnološkem inštitutu v Massachusettsu (MIT) lahko izvedemo izjemno podrobno in hitro karakterizacijo površin, kar omogoča raznoliko uporabo pri merjenju površin in robotskem zaznavanju. Elastomerni sistemi družbe za 3D slikanje se trenutno uporabljajo v letalstvu, avtomobilski industriji, forenziki in številnih robotskih raziskovalnih laboratorijih po vsem svetu. GelSight je digitalni dotik in občutek. Za več informacij obiščite https://gelsight.com/.

Oglejte si izvirno različico na businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20220511005237/en/

Kontakti:

Za medije

Kalyn Kolek za GelSight

kos@anzupartners.com

Vir: GelSight

Veljavna verzija sporočila je izvirno besedilo, ki je napisano v izvirnem jeziku. Prevodi so na voljo le v pomoč in jih je potrebno primerjati z izvirnikom, ki je edina verzija besedila, ki ima lahko pravne posledice.