O-STA

Hillstone Networks v poročilu Gartner® Peer Insights™ Glas strank o požarnih zidovih tretje leto zapored prejel priznanje izbira strank

11. maja, 2022 06:00 UTC

Ponudniki s priznanjem izbira strank morajo doseči ali preseči tržno povprečje splošne ocene ter tržno povprečje zanimanja in sprejemanja s strani uporabnikov

SANTA CLARA, Kalifornija--(BUSINESS WIRE)-- Hillstone Networks, vodilni ponudnik rešitev za zaščito infrastrukture, je danes objavil, da je v raziskavi Gartner Peer Insights 'Glas strank': Požarni zidovi za leto 2022 prejel priznanje 'izbira strank'. Gartner Peer Insights je brezplačna platforma za strokovno recenziranje in ocenjevanje, ki je namenjena odločevalcem na področju programske opreme in storitev za podjetja.

V poročilu so ponudniki, vključno s podjetjem Hillstone Networks, "uvrščeni v zgornji desni kvadrant kvadranta 'Glas strank', nagrajeni z znakom Gartner Peer Insights Customers' Choice, označenim z oznako izbira strank (Customers' Choice). Priznani ponudniki dosegajo ali presegajo tako tržno povprečje splošne ocene kot tudi tržno povprečje zanimanja in sprejemanja uporabnikov."

"Poleg zagotavljanja inovativnih, preizkušenih in učinkovitih rešitev za varnost omrežij je podjetje Hillstone Networks zavezano zagotavljanju vrhunske uporabniške izkušnje," je dejal soustanovitelj in tehnični direktor podjetja Hillstone NetworksTim Liu. "Prepričani smo, da je priznanje 'izbira strank' dokaz naše zavezanosti k zagotavljanju izjemnih storitev in podpore, ki jo naše stranke potrebujejo za zagotavljanje varnosti svojih podjetij."

Ključne ugotovitve za podjetje Hillstone Networks v poročilu Gartner Peer Insights Glas strank o požarnih zidovih na dan 28. Februarja, 2022 vključujejo:

  • Hillstone Networks je od svojih uporabnikov prejel 100-odstotno oceno "pripravljen priporočiti".

  • 85 odstotkov anketiranih uporabnikov podjetja Hillstone je podjetje ocenilo s 5 od 5 zvezdic.

  • Izkušnje s podporo podjetja Hillstone Networks so na podlagi 94 recenzij prejele oceno 4,9 od 5 zvezdic.

  • Prodajne izkušnje podjetja Hillstone Networks so prejele oceno 4,9 od 5 na podlagi 93 recenzij.

Če želite prebrati poročilo Gartner Peer Insights Glas strank o požarnih zidovih za leto 2022, kliknite tukaj.

Podjetje Hillstone Networks je z več kot 23.000 globalnimi strankami pridobilo ugled "varnosti, ki deluje". Njegove intuitivne rešitve zajemajo SD-WAN, ZTNA, Microsegmentation, CWPP, NDR in XDR. Hillstone Networks je bil imenovan za vizionarja v Gartnerjevem Magičnem kvadrantu (Magic Quadrant ™) za požarne zidove in je priznanje prejel že osmo zaporedno leto.

Gartner, Gartner Peer Insights 'Voice of the Customer': Network Firewalls, prispevki recenzentov, 29. aprila 2022. *

Gartner, Magic Quadrant for Network Firewalls, By Rajpreet Kaur, Jeremy D'Hoinne, Nat Smith, Adam Hils, 1. Novembra, 2021.

Gartner in Magic Quadrant sta registrirani blagovni znamke družbe Gartner, Inc. oz. njenih podružnic v ZDA in po svetu ter se v tem dokumentu uporabljajo z dovoljenjem. Vse pravice pridržane.

O družbi Gartner Peer Insight

Vsebina Gartner Peer Insights je sestavljena iz mnenj posameznih končnih uporabnikov, ki temeljijo na njihovih lastnih izkušnjah, in se ne sme razumeti kot izjava o dejstvih, niti ne predstavlja stališč družbe Gartner ali njenih podružnic. Gartner ne podpira nobenega ponudnika, izdelka ali storitve, prikazane v tej vsebini, niti ne daje nobenih izrecnih ali implicitnih jamstev v zvezi s to vsebino, o njeni točnosti ali popolnosti, vključno z jamstvi o prodajnosti ali primernosti za določen namen.

Peer Insights je blagovna znamka družbe Gartner, Inc. oziroma njenih podružnic v ZDA in na mednarodni ravni ter se v tem dokumentu uporablja z dovoljenjem. Vse pravice so pridržane.

Izbira strank Gartner Peer Insights predstavlja subjektivna mnenja posameznih mnenj, ocen in podatkov končnih uporabnikov, ki se uporabljajo na podlagi dokumentirane metodologije; ne predstavljajo stališč družbe Gartner ali njenih podružnic, niti ne pomenijo njihove podpore.

O družbi Hillstone Networks

Preverjene rešitve za zaščito infrastrukture družbe Hillstone Networks podjetjem in ponudnikom storitev zagotavljajo vidljivost in informacije za celovit pregled, temeljito razumevanje ter hitro ukrepanje proti večslojnim kibernetskim grožnjam na več ravneh. Družba Hillstone, ki jo cenijo vodilni analitiki in ji zaupajo globalna podjetja, zagotavlja zaščito od roba oblaka z nižjimi skupnimi stroški lastništva. Za več informacij o celotnem naboru izdelkov družbe Hillstone obiščite www.hillstonenet.com.

Izvirno različico si oglejte na businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20220510005419/en/

Kontakti

Za medije

Zeyao Hu
+1 4085086750
inquiry@hillstonenet.com

Vir: Hillstone Networks

Veljavna verzija sporočila je izvirno besedilo, ki je napisano v izvirnem jeziku. Prevodi so na voljo le v pomoč in jih je potrebno primerjati z izvirnikom, ki je edina verzija besedila, ki ima lahko pravne posledice.