O-STA

ABOUT YOU Awards so se iz Nemčije podale v Evropo

AYA 2022 bodo svojo mednarodno premiero doživele v modni metropoli Milanu

* Dogodek bo 26. maja počastil najvplivnejše evropske digitalne ustvarjalce.

* Podelitev nagrad bo potekala v Milanu s 1500 gosti, med katerimi bodo znani influencerji in mednarodne zvezde kot sta sestri Chiara in Valentina Ferragni, TikTokerja Khaby Lame, Younes Zarou in mnogi drugi.

* Digitalni podaljšek dogodka bo potekal na družbenih medijih Instagram, TikTok, Twitch in Youtube.

* Skupno je za ABOUT YOU Awards nominiranih kar 50 ustvarjalcev in prav poseben "Idol Of The Year".

* Izbor bo potekal v petih različnih kategorijah: Empowerment, Style, Entertainment, Live, in Digital Creation.

* Javno glasovanje bo potekalo od 16. do 23. maja, ko boste za svoje favorite lahko glasovali vsi sledilci, svoj glas pa bo prav tako oddala mednarodna strokovna žirija, sestavljena iz različnih poznavalcev družbenih omrežij.

Največja in najbolj spektakularna nemška podelitev nagrad s področja družbenih omrežij in generacijo Z je letos prvič zaplula v mednarodne vode. 26. maja 2022 bo dogodek ABOUT YOU Awards potekal v kultni modni prestolnici Milanu in tako še povečal svoj doseg, saj tako z izborom mesta prireditve, kot tudi z nominiranci, zapušča meje Nemčije. Vodilo ostaja enako kot v preteklih letih: na kar najbolj prestižen način se želijo pokloniti najbolj izjemnim ustvarjalcem vsebin na družbenih omrežjih in se jim zahvaliti za njihova sporočila, kreativnost in dosežke, ki močno presegajo meje družbenih omrežij in pripomorejo k lepšemu svetu. Osredotočajo se na vplivneže, ki s svojim dosegom dajejo pomembne impulze in spodbude za pozitivne spremembe. Podelitve v Milanu se bo udeležilo skupno 1500 gostov iz več kot 20 evropskih držav. Med njimi so znani vplivneži in mednarodne zvezde, kot sta sestri in podjetnici Chiara in Valentina Ferragni, TikTokerja Khaby Lame, Younes Zarou ter mnogi drugi.

"Z ABOUT YOU Awards želimo okrepiti našo mednarodno prepoznavnost, pritegniti še širšo ciljno skupino in povečati naš doseg. Naša modna spletna trgovina je aktivna že v 26 evropskih državah - to naj se odraža tudi na naših dogodkih," pravi Tarek Müller, soustanovitelj in izvršni direktor ABOUT YOU. Za internacionalizacijo ABOUT YOU Awards sta Italija kot pomemben in osrednji trg v Evropi in Milano kot prestižno mesto v modni industriji idealno okolje za prve mednarodne nagrade ABOUT YOU, ki so v prihodnosti načrtovane tudi v ostalih največjih evropskih mestih. Že lansko jesen je modna spletna trgovina pritegnila mednarodno pozornost z edinstvenim dogodkom v Milanu in proslavila uspešno lansiranje v Italiji.

Novost pa ni le mednarodna lokacija in seznam nominirancev, koncept ABOUT YOU Awards namreč popolnoma preoblikuje žanrsko "podelitev nagrad". Dogodek v živo naj bi ustvaril celostno izkušnjo, osredotočeno na goste na kraju samem. Tako decentraliziran koncept omogoča nenehno preoblikovanje celotnega prostora prizorišča in se prilagaja potrebam gostov.

Med pripravami na prvo mednarodno glasovanje so bili raziskani najrelevantnejši in najvplivnejši digitalni ustvarjalci v Evropi, ki so bili skupaj s strokovnjaki iz panoge iz posameznih držav zbrani v seznam najboljših deset. Od 16. do 26. maja 2022 bodo lahko sledilci glasovali za svoje osebne favorite preko www.aboutyou-awards.com in skupaj z mednarodno žirijo, ki jo sestavlja 13 priznanih strokovnjakov za družbena omrežja iz vse Evrope, izbere zmagovalce ABOUT YOU Awards. Glasovanje je mogoče oddati v skupno petih kategorijah: Empowerment, Style, Entertainment, Live in Digital Creations. V dodatni kategoriji bo 'Idol Of The Year' nagrajen s posebno nagrado ABOUT YOU. 50 nominirancev iz vse Evrope bo objavljenih na začetku postopka glasovanja 16. maja 2022.

ABOUT YOU Awards Europe bo spremljala široka kampanja na družbenih omrežjih in bo razširjena na vse kanale ABOUT YOU, kot so Instagram, TikTok, Twitch in YouTube. Tako si lahko oboževalci in sledilci, ki niso prisotni na dogodku, virtualno ogledajo podelitev nagrad in številne posebne trenutke.

Dogodek v živo poteka ob strogem spoštovanju celovitega higienskega koncepta in veljavnih predpisov Covid-19 v času dogodka.

Dodatne informacije na https://www.aboutyou-awards.com.

Slike in video materiale visoke ločljivosti najdete tukaj.

O ABOUT YOU

ABOUT YOU digitalizira klasičen nakupovalni sprehod z ustvarjanjem povsem prilagojene nakupovalne izkušnje na pametnem telefonu. Pri ABOUT YOU so v središču pozornosti stranke, ki so podprte pri individualnem izražanju skozi modo. Na spletnem mestu aboutyou.com in v večkrat nagrajeni aplikaciji ABOUT YOU kupci najdejo vsestranski navdih in več kot 400.000 artiklov več kot 2.000 blagovnih znamk. Z več kot 30 milijoni aktivnih uporabnikov mesečno je ABOUT YOU ena največjih modnih in lifestyle platform v Evropi. Trenutno deluje na 26 evropskih trgih. S paketom ABOUT YOU Commerce Suite modno tehnološko podjetje ponuja tudi lastno infrastrukturo za e-trgovino kot licenčni izdelek. Delnice ABOUT YOU kotirajo na Frankfurtski borzi in so bile septembra 2021 vključene v indeks SDAX®.

Predlogi za COPY

Na Sideri smo od januarja do konca marca budno prečesavali družbena omrežja - Instagram, TikTok, Twitch in YouTube. Za About You Awards smo iskali izjemne ustvarjalce spletnih vsebin, vplivneže in posameznike, ki na takšen ali drugačen način ustvarjajo boljši in lepši svet. Presenečeni smo bili, koliko neverjetnih, čudovitih in navdihujočih profilov smo našli in jih kasneje predstavili ekipi About You.

V petih kategorijah Empowerment, Style, Entertainment, Live in Digital Creations je iz več kot 20 držav nominiranih 50 izjemnih profilov, ki si jih lahko ogledate in za svojega favorita glasujete na www.aboutyou-awards.com.

Iskrene čestitke našim Dunking Devils, ki bodo Slovenijo zastopali v kategoriji Entertainment!

Kateri slovenski ustvarjalci so s svojo karizmo na družbenih omrežjih prepričali zahtevno žirijo v ABOUT YOU ekipi in si zagotovili mesto med nominiranci za prestižne ABOUT YOU Awards?

Koga mislite, da pošiljamo v Milano?

V petih kategorijah ABOUT YOU Awards - Empowerment, Style, Entertainment, Live in Digital Creations je iz več kot 20 držav nominiranih 50 izjemnih profilov, ki si jih lahko ogledate in za svojega favorita glasujete na www.aboutyou-awards.com.

V strokovni žiriji je 13 strokovnjakov, med njimi tudi direktorica in lastnica PR agencije Sidera Urška Ambrož Kajfež.

Iskrene čestitke našim Dunking Devils, ki bodo Slovenijo zastopali v kategoriji Entertainment!