O-STA

Ne zamudite: Meet&Greet z Marcosom Tavaresom v Europarku

Legendarni nogometaš Marcos Tavares bo v nedeljo na tekmi Maribor - Mura še zadnjič zaigral kot kapetan vijoličastih in se nato poslovil od zelenic. Zaključek uspešne kariere bo z nogometnimi navdušenci proslavil na dogodku Meet&Greet v ponedeljek, 23. maja, ob 17. uri v nakupovalnem središču Europark. Priljubljeni Tavares bo na osrednjem prireditvenem prostoru pozdravil svoje zveste navijače, ki mu bodo lahko segli v roko in čestitali za nepozabne trenutke na nogometnih igriščih. Če si še niste zagotovili izvoda knjige Legenda, v kateri Marcos razkriva svojo življenjsko pot, bo v ponedeljek idealna priložnost, da si priskrbite podpisani izvod. Del zneska od prodanih knjig bodo podarili društvu UP-ornik.

Osvojite druženje z legendo mariborskega nogometa

V Europarku že nestrpno pričakujejo sprejem brazilskega nogometaša, za obiskovalce pa pripravljajo pestro dogajanje in privlačne nagradne igre. Na družabnem omrežju Facebook že poteka nagradna igra, v kateri bodo tri družine osvojile druženje z Marcosom Tavaresom po dogodku. Meet&Greet z Marcosom Tavaresom je dogodek, ki ga vsi ljubitelji nogometa in navijači NK Maribor ne smete spregledati. Organizatorji ob koncu Tavaresove sijajne športne kariere obljubljajo odlično zabavo in številna presenečenja. Ne zamudite druženja z legendo mariborskega nogometa ta ponedeljek, ob 17. uri v Europarku!

Fotografska razstava z nepozabnimi utrinki

Dogodku se z razstavo čustvenih fotografij slovesa Marcosa Tavaresa od Ljudskega vrta pridružuje tudi spletni medij Mariborinfo. Razstavo 21 fotografij slovesa legendarnega napadalca Maribora, ki jih je posnel športni fotograf Mariborinfo Jure Banfi, bo v Europarku Maribor na ogled vse od ponedeljka, 23. maja, v nadstropju nasproti trgovine Peek&Cloppenburg. Vtise, ki jih je ujel že pred pričetkom zadnje tekme klubske legende, je moč čutiti iz samih fotografij, ob njih pa boste lahko prebrali tudi življenjsko zgodbo in zanimiva dejstva o nogometnem čarovniku, ki jih je pripravil športni novinar Mariborinfo Peter Dominko. Razstava bo vsekakor pritegnila ne le navijače Maribora, ampak vse ljubitelje nogometa.

Približuje se tradicionalni kolesarski maraton

Zadnji konec tedna v maju bo minil v znamenju že 12. tradicionalnega kolesarskega maratona. Zagreti kolesarji se bodo v soboto, 28. maja, od 9. ure dalje zbrali pred Europarkom in se pognali po treh različno dolgih trasah štajerske pokrajine. Za odlično športno-glasbeno zabavo bo pred nakupovalnim središčem skrbela glasbena skupina Boom, udeleženci prireditve pa se bodo lahko potegovali za številne nagrade, med drugim za brezčasno kolo Pony. Kolesarski maraton bo tudi letos dobrodelno obarvan, zbrana sredstva od prijavnin bodo namreč namenili društvu UP-ornik. Prijave na maraton bodo odprte vse do četrtka, 26. maja. Več informacij o dogodku najdete na Europarkovi spletni strani.