O-STA

Okrožje San Bernardino oznanja javno dražbo za prodajo 98,77 akrov zemljišča v Ontariu v Kaliforniji

VEČ PREDSTAVNE VSEBINE NA VOLJO NA:http://www.businesswire.com/cgi-bin/mmg.cgi?eid=5080860

SAN BERNARDINO, Kalifornija.--(BUSINESS WIRE)--15, februar 2006--

Eno izmed zadnjih zazidljivih zemljišč v Ontariu; minimalna ponudba 45 milijonov dolarjev

Okrožje San Bernardino je oznanilo javno prodajo 98,77 akrov (39.97 hektarjev) nekdanje industrijske cone v kalifornijskem Ontariu.

Zemljišče sestavljajo tri povezane parcele, ki skupaj predstavljajo kvadratno območje dolgo 5,200 čevljev (1585 metrov) in na najširšem mestu široko 940 čevljev (286.5 metrov). Zemljišče se nahaja tri milje severovzhodno od mednarodnega letališča Ontario, na dveh straneh ga obkrožata prometni glavni cesti (I-10 in I-15) ter ena obvoznica (60), medtem ko po sredini zemljišča poteka železniški tir.

Nezazidano zemljišče, ki se prodaja pod imenom "Ontario @ Haven", bo naprodaj na živi dražbi v četrtek, 30. marca 2006 v prostorih uprave okrožja San Bernardino v San Bernardinu v Kaliforniji.

Okrožje San Bernardino meni, da je zemljišče idealno za skladiščne zmogljivosti ali distribucijski center. Ontario @ Haven je namenjen za industrijsko rabo z železniško povezavo. Gre za enega izmed največjih zazidalnih zemljišč na najhitreje rastočem območju južne Kalifornije. Ta segment zemljišč je trenutno izredno zanimiv za velike korporacije in investitorje, ki želijo graditi industrijske parke. Zemljišče Ontario @ Haven je dovolj veliko za enega velikega uporabnika, po besedah okrožja San Bernardino pa se ga lahko razdeli med več manjših uporabnikov.

Najmanjša ponudba za zemljišče Ontario @ Haven je 45 milijonov dolarjev. Zainteresirani ponudniki se morajo registrirati pri upravi okrožja San Bernardino. Poleg tega morajo vse stranke ponudbe predložiti osebno in za pristop v dražbi položiti 4.5 milijone dolarjev v obliki vnovčljivih čekov.

Več informacij o dražbi je na voljo pri nepremičninskem posredniku za okrožja San Bernardino Tomu Dustinu na telefonski številki 909-387-7817.

VEČPREDSTAVNE VSEBINE NA VOLJO NA:http://www.businesswire.com/cgi-bin/mmg.cgi?eid=5080860

KONTAKT:

Brower, Miller & Cole Inc. za okrožje San Bernardina

Judith Brower/Adrianna Hosford, 949-509-6551

email: ahosford@browermillercole.com