O-STA

ICCPP ODM+ predstavil keramične grelne tuljave za enkratno uporabo in rešitev za več kategorij, ki je rezultat digitalne R&R strategije

BIRMINGHAM, Anglija - (BUSINESS WIRE) - Podjetje ICCPP je 27. maja 2022 na sejmu Vaper Expo UK v Birminghamu predstavilo celoten nabor keramičnih grelnih tuljav, vključno s keramično tuljavo za enkratno uporabo - novo kategorijo, ki temelji na strategiji "digitalne preobrazbe" in zaznamuje novo obdobje v svetovni industriji elektronskih cigaret.

Sporočilo za javnost vsebuje večpredstavnostne vsebine. Celotno sporočilo si lahko ogledate na https://www.businesswire.com/news/home/20220528005017/en/

(Foto: Business Wire)

Podjetje ICCPP je tokrat prvič razstavljalo kot skupina in predstavilo svojo rešitev proizvajalca originalne zasnove produkta z blagovno znamko ODM+ ter rešitev s keramičnimi grelnimi tuljavami. Keramične tuljave podjetja ICCPP bodo s tehnologijo Gene Tree integrirane s storitvijo ODM+, kar bo spodbudilo večji razvoj industrije. Keramična tuljava - prvi izdelek podjetja ICCPP, ki ga je predstavilo, odkar je skupaj s podjetjema SAP in PwC uvedlo digitalno strategijo - bo zagotovo postala novi standard v svetovni industriji elektronskih cigaret.

Preboj: keramična tuljava za enkratno uporabo in za več kategorij

V industriji elektronskih cigaret je tehnologija keramičnih grelnih tuljav ključni pokazatelj tehnološkega napredka podjetja. Podjetje ICCPP se je začelo ukvarjati s tehnologijo keramičnih tuljav leta 2019, ko je oblikovalo ekipo za raziskave in razvoj, ki jo vodijo talenti iz programa Peacock, s ciljem, da bi s tretjo ali četrto generacijo keramičnih tuljav dosegli vodilni status v industriji, s peto ali šesto generacijo pa bi v celoti presegli tekmece.

Podjetje ICCPP, ki si prizadeva postati vodilno na področju tehnologije razprševanja, s svojimi nanokristalnimi materiali in tehničnimi inovacijami strankam zagotavlja naravno in prijetno izkušnjo vajpanja. Od debele do tanke plasti, od žičnega in površinskega ogrevanja do trdnega ogrevanja, keramična tehnologija atomizacije nanokristalov podjetja ICCPP nenehno optimizira podatkovni model tuljave in povečuje moč raziskovalne in razvojne ekipe, da bi odpravila boleče točke v industriji tuljav za vajpanje. Na novo predstavljena tehnologija tanke plasti Gene Tree ima pet tehničnih prednosti, in sicer je brez praška, ima boljšo varnost, finejšo atomizacijo, daljšo življenjsko dobo in izboljšan okus.

Zaradi nenehnih prizadevanj ekipe za raziskave in razvoj je podjetje ICCPP pred kratkim predstavilo novo generacijo tehnologije Gene Tree in uporabo izdelkov, ki je v primerjavi s tretjo generacijo keramične grelne tuljave izboljšala okus, podaljšala življenjsko dobo tuljave in izboljšala zanesljivost izdelka, kar uporabnikom prinaša naravno in prijetno izkušnjo vajpanja.

Podjetje ICCPP bo kmalu predstavilo izdelek za enkratno uporabo, opremljen s keramično tehnologijo Gene Tree, ki bo imel lastnosti, kot so dolgotrajnejši okus, več puhov, boljša obnova okusa in večja zanesljivost, s čimer bo zagotovilo revolucionarno uporabniško izkušnjo, sprožilo revolucijo v industriji in postavilo nov industrijski mejnik.

"Digitalne + tehnološke inovacije" za zagotavljanje ODM + digitalne rešitve

Glavne prednosti podjetja ICCPP na tehnični ravni izhajajo iz velikih naložb v znanstvene in tehnološke inovacije. Podjetje je 26. maja na svojem sedežu v mestu Šendžen napovedalo uradni začetek "projekta digitalne preobrazbe" in tako postalo prvo večje podjetje v industriji vajpanja na svetu, ki sodeluje s podjetjema SAP in PwC. To pomeni, da bo podjetje ICCPP vodilo industrijo v fazo digitalne preobrazbe.

Digitalna strategija se nanaša na splošne digitalne inovacije podjetja, ki vključujejo raziskave in razvoj, proizvodnjo, izvoz, trženje v tujini itd. V prihodnosti bo podjetje z digitalnimi raziskavami in razvojem, digitalno proizvodnjo, digitalnim trženjem in digitalno potrošniško izkušnjo ustvarilo "digitalno zaprto zanko" brez primere in novo digitalno konkurenčnost. Način "digitalne + tehnološke inovacije" bo postal temeljna konkurenčna prednost podjetja ICCPP, vključno z digitalizacijo + čipi, digitalizacijo + dišavami in digitalizacijo + pametno proizvodnja. Podjetje bo usmerjalo razvoj z digitalizacijo in prek te ustvarjalo novo vrednost. Z digitalno preobrazbo želi podjetje zagotoviti svoj večji prispevek k industriji in potrošnikom po svetu.

Za razvoj keramične grelne tuljave je podjetje ICCPP hitro simuliralo učinek razprševanja z nastavitvijo podatkovnega modela in vnosom parametrov, kot sta vmesnik in velikost, da bi našlo optimalno konfiguracijo brez proizvodnje vzorcev ter tako pospešilo razvoj in dobavo izdelka. Trenutno ima ICCPP vrsto dolgoročnih načrtov za keramične tuljave za ponovno polnjenje in za enkratno uporabo, namero za sodelovanja pa je sklenilo z vsaj petimi večjimi strankami v tujini.

Poslanstvo vodilnega navzven usmerjenega podjetja: s tehničnimi inovacijami opolnomočiti globalne stranke

ICCPP se zaveda, da stranke v tem času ne potrebujejo več klasičnega proizvajalca originalne zasnove produkta (ODM), temveč proizvajalca originalne zasnove produkta z blagovno znamko - ODM+. Zato je podjetje zagnalo novo strateško partnerstvo, ki vključuje pozicioniranje blagovne znamke, vpogled v potrebe uporabnika, oblikovanje izdelka, razvoj izdelka in poprodajne storitve, da bi stranke usmerilo v novo obdobje prilagajanja izdelkov njihovim potrebam.

Prvič, ICCPP obljublja, da bo strankam ponudil najnovejšo uporabo tehnologije in jim zagotovil enako ali celo boljšo tehnologijo, kot jo imajo njegove lastne blagovne znamke. Drugič, ICCPP v okviru strateškega sodelovanja deli vse vrhunske tehnologije z vsemi členi industrijske verige, vključno z laboratoriji in inštituti, avtomatiziranimi tovarnami, vpogledi v potrebe uporabnikov in globalnimi tržnimi storitvami. To zaupanje podjetja ICCPP izhaja iz njegovih bogatih in uspešnih izkušenj v tujini ter zmožnosti, da strankam zagotovi storitve na enem mestu. Podjetje je zavezano oblikovanju dveh globalnih platform, ki bosta strankam omogočili več: resnično odprte tehnološke platforme za elektronske cigarete, podobne sistemu Android, in globalizacijske platforme, ki temeljijo na dolgoletnih izkušnjah iz tujine.

Kot prva strateška kategorija po digitalni nadgradnji se lahko rešitev s keramičnimi grelnimi tuljavami prilagodi celotni paleti proizvodov. Z najnaprednejšimi tehnologijami v industriji bo ustvarila novo kategorijo vajpanja, izboljšala uporabniško izkušnjo in spremenila strukturo trga. Na eni strani bo podjetje ICCPP kot proizvajalec ODM+ izvedlo digitalno nadgradnjo in nadgradnjo učinkovitosti celotnega sistema, ki bo vključeval raziskavo trga, raziskave in razvoj, zasnovo izdelkov, naročanje, dobavo in poprodajo, na drugi strani pa bo vzpostavilo poglobljeno sodelovanje z globalnimi strankami na področju rešitev keramičnih tuljav. Do zdaj je podjetje ICCPP sklenilo namero o sodelovanju na področju tehnologije keramičnih tuljav s številnimi večjimi strankami v tujini. Podjetje ICCPP pričakuje, da bo v prihodnosti strankam po svetu pripravilo še več presenečenj in prestrukturiralo trg.

Uradna in verodostojna različica tega sporočila je prvotno besedilo v izvornem jeziku. Prevodi so le pripomoček in jih je treba brati navzkrižno z besedilom v izvornem jeziku, ki je edina različica besedila, ki ime pravni učinek.

Za ogled različice sporočila na businesswire.com obiščite https://www.businesswire.com/news/home/20220528005017/en/

Kontakti

Za medije: Tingkai Xu, direktor za stike z javnostmi
Mobilni telefon: 15957944779

E-poštal: kai@voopootech.com

Vir: ShenZhen Woody Vapes Technology Co., Ltd.

Večpredstavnost

Foto

(Foto: Business Wire)

Logo

Veljavna verzija sporočila je izvirno besedilo, ki je napisano v izvirnem jeziku. Prevodi so na voljo le v pomoč in jih je potrebno primerjati z izvirnikom, ki je edina verzija besedila, ki ima lahko pravne posledice.