O-STA

Stilski izziv je sprejet: Step & Repeat se vrača na TikTok z gostiteljem zvezdniškim stilistom Zadrianom Smithom

Zadrian Smith, stilist slavnih (Foto: Mary Kay Inc.)

Glamhive in Mary Kay Global Design Studio napovedujeta drugo sezono stilskega tekmovanja, ki združuje modne navdušence po vsem svetu

SEATTLE & LOS ANGELES--(BUSINESS WIRE)-- Poziv vsem modelom - čaka vas virtualna modna steza! Step & Repeat, prvo stilsko in modno tekmovanje, ki se je začelo na spletnem portalu TikTok, se 7. junija vrača z drugo sezono. Glamhive in Mary Kay Global Design Studio sta lani predstavila modno resničnostno tekmovanje, ki je doseglo milijone uporabnikov po vsem svetu. Zdaj se štiritedenski stilski izziv vrača in obljublja, da bo prinesel modno ekstravaganco, ki smo jo vsi čakali.

Sporočilo za javnost vsebuje večpredstavnostne vsebine. Celotno sporočilo si oglejte tukaj: https://www.businesswire.com/news/home/20220602005868/en/

Slavni stilist Zadrian Smith (med njegovimi strankami so Ariana DeBose, Naama Preis in Naomi Scott) vodi Step & Repeat s tremi sodniki, ki so zelo priljubljeni v modni industriji: stilistka slavnih Tara Swennen (med njenimi strankami sta Kristen Stewart in Matthew McConaughey), stilistka slavnih Nicole Chavez (med njenimi strankami sta Kristen Bell in Jessica Simpson) in frizer slavnih Larry Sims (med njegovimi strankami sta Victoria Beckham in Queen Latifah).

Voditelj Zadrian Smith bo vsak teden objavil tematski izziv, s katerim bodo uporabniki TikToka pokazali svojo ustvarjalnost z garderobo, ličenjem in pričesko. Slavni sodniki oddaje bodo ocenjevali najboljše videze z vsega sveta in glasovali za zmagovalce v vsaki kategoriji. Udeleženci naj vključijo znani zvok oddaje, "Step & Repeat", in ključnike #stepandrepeat, #glamhive in #marykay, da se s svojim videom uvrstijo v tekmovanje. Za vsak izziv bodo izbrani trije zmagovalci, ki jih bodo izbrali sodniki osebno. Zmagovalci bodo prejeli denarno nagrado ter enourno individualno srečanje z mentorjem iz panoge.

Po štirih tednih bo podjetje Step & Repeat razglasilo po enega zmagovalca v vsaki kategoriji in ga okronalo za najboljšega v garderobi, ličenju in frizuri na podlagi prijav z vsega sveta. TikTok je kraj, kjer lahko vsi, ki imajo talent in ustvarjalni glas, delijo svoj dar v globalnem merilu. Step & Repeat je platforma, ki vam daje priložnost, da ste opaženi in slavljeni.

Zadrian Smith, stilist zvezdnikov (gostitelj)

"Ob napredovanju svoje kariere sem kot globalni modni direktor in novinar želel dati prednost prizadevanjem za bolj pravično modno industrijo. To ni vedno lahko ali prijetno delo, vendar je vsaka priložnost, ki jo lahko ponudim, da drugim ljudem, ki jih zanima ta industrija, pomagam pri koraku navzgor, pogovor, v katerem želim sodelovati."

Tara Swennen, stilistka slavnih (sodnica)

"Veliko je ljudi z neverjetnim ustvarjalnim talentom in Step & Repeat jim daje priložnost, da zasijejo. Zelo se veselim videzov, ki ga bodo ljudje z vsega sveta predstavili na naši modni stezi v družbenih medijih!"

Nicole Chavez, stilistka slavnih (sodnica)

"Prva sezona oddaje 'Step & Repeat' me je popolnoma navdušila. Vsak teden sem z navdušenjem spremljala, kaj so ustvarili tekmovalci, in razpon talentov me je navdušil. Komaj čakam, da vidim rezultate naših izzivov v drugi sezoni!"

Larry Sims, frizer slavnih (sodnik)

"Potreben je pogum, samozavest in ustvarjalnost, da svetu pokažeš, zakaj si izjemen umetnik. Navdušen sem, da bodo tekmovalci pokazali, kaj znajo!"

Stephanie Sprangers, ustanoviteljica in izvršna direktorica podjetja Glamhive

"Naša vizija za Step & Repeat je bila ustvariti hitro stilsko tekmovanje, ki bo vključevalo ustvarjalnost, vključenost, povezave in priznanje, in prva sezona je to v celoti izpolnila. Zdaj se že drugič združujejo najboljši v industriji, da bi pozdravili in spodbudili stilske talente z vsega sveta. Z navdušenjem pričakujemo, kaj se bo zgodilo v drugi sezoni."

Mentorji tekmovanja Step & Repeat:

- Claire Sulmers, izvršna direktorica in ustanoviteljica Fashion Bomb Daily

- Adam Drawas, lastnik podjetja Walker Drawas PR

- Quentin Thrash, oblikovalec in slavni brivec slavnih

- Brian Underwood, direktor za modo, Women's Health

- Mandi Line, kostumografinja (The Bold Type, Pretty Little Liars, Shameless)

- Pandora Amoratis, direktorica za stil, US Daily Mail

- Sheridan Ward, frizerka slavnih

- Shatora Adrell, modna oblikovalka in stilistka

- Carrie Colbert, ustanoviteljica in glavna partnerica, Curate Capital

- Quinn Murphy, umetnica ličenja zvezdnic

- Alexis Bennett, urednica, Vogue

- Gilda Koral Flora, ustanoviteljica, Koral Communications

- Christian Wood, frizer slavnih

Za več informacij obiščite https://www.glamhive.com/tiktok

O podjetju Glamhive: Glamhive je leta 2017 ustanovila podjetnica Stephanie Sprangers z vizijo demokratizacije osebnega sloga in predpostavko, da samozavest, ki jo prinaša glamur, ne bi smela biti le v domeni bogatih in slavnih. Spletna izkušnja stiliranja vsakomur, ki ima internetno povezavo, ponuja dostop do stilistov, ki mu bodo zagotovili podporo, ki jo potrebuje, da bi bil najboljša različica samega sebe. Za stiliste je to brezhibna celovita platforma, ki jim pomaga pri 100-odstotni virtualni rasti mreže in posla.

O družbi Mary Kay

Mary Kay Ash je leta 1963 ustanovila svoje sanjsko kozmetično podjetje z enim samim ciljem: obogatiti življenje žensk. Te sanje so se razcvetele v večmilijardno podjetje z milijoni neodvisnih prodajalcev v skoraj 40 državah. Kot podjetje za razvoj podjetništva si Mary Kay prizadeva, da bi z izobraževanjem, mentorstvom, zagovorništvom, povezovanjem v mreže in inovacijami opolnomočila ženske na njihovi poti. Podjetje Mary Kay se zavzema za vlaganje v znanost, ki stoji za lepoto, in proizvaja vrhunsko nego kože, barvno kozmetiko, prehranska dopolnila in dišave. Mary Kay verjame, da danes bogati življenja za trajnostni jutri, zato sodeluje z organizacijami z vsega sveta, ki se osredotočajo na spodbujanje poslovne odličnosti, podpiranje raziskav raka, spodbujanje enakosti spolov, zaščito preživelih pred nasiljem v družini, lepšanje naših skupnosti in spodbujanje otrok, da sledijo svojim sanjam. Več informacij najdete na marykayglobal.com, poiščite nas na Facebooku, Instagramu in LinkedInu ali nam sledite na Twitterju.

Izvirnik je na voljo na businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20220602005868/en/

Kontakti

Stephanie Sprangers
glavna izvršna drirektorica, Glamhive

stephanie@glamhive.com
+1.206.851.0446

Vir: Mary Kay

Večpredstavnostne vsebine

Video

Glamhive in Mary Kay Global Design Studio napovedujeta drugo sezono tekmovanja Step & Repeat: stilskega tekmovanja na TikToku, ki združuje modne navdušence z vsega sveta.

Foto

Zadrian Smith, stilist slavnih (Foto: Mary Kay Inc.)

Foto

Tara Swennen, stilistka slavnih (Foto: Mary Kay Inc.)

Foto

Nicole Chavez, stilistka slavnih (Foto: Mary Kay Inc.)

Foto

Larry Sims, frizer slavnih (Foto: Mary Kay Inc.)

Foto

Brian Underwood, direktor za modo, Women's Health (Foto: Mary Kay Inc.)

Foto

Alexis Bennett, urednica, Vogue (Foto: Mary Kay Inc.)

Foto

Carrie Colbert, ustanoviteljica in glavna partnerica, Curate Capital (Foto: Mary Kay Inc.)

Foto

Claire Sulmers, izvršna direktorica in ustanoviteljica Fashion Bomb Daily (Foto: Mary Kay Inc.)

Foto

Gilda Koral Flora, ustanoviteljica, Koral Communications (Foto: Mary Kay Inc.)

Foto

Christian Wood, frizer slavnih (Foto: Mary Kay Inc.)

Foto

Pandora Amoratis, direktorica stila, US Daily Mail (Foto: Mary Kay Inc.)

Foto

Quentin Thrash, oblikovalec po meri in brivec slavnih (Foto: Mary Kay Inc.)

Foto

Quinn Murphy, umetnik ličenja slavnih (Foto: Mary Kay Inc.)

Foto

Sheridan Ward, frizer slavnih (Foto: Mary Kay Inc.)

Foto

Logotip tekmovanja Step & Repeat

Foto

Logo podjetja Glamhive

Photo

Logotip podjetja Mary Kay Global Design Studio