O-STA

Vrhunske sestavine za sadni sladoled

Najbolj priljubljena sladica poletja je zagotovo sladoled. V vročih dneh bi ga verjetno lahko pojedli kar na tone, a ni vsak sladoled vreden naše pozornosti. Najboljši sladoled lahko nastane samo iz najbolj kvalitetnih sestavin. Te lahko najdete pri goriškem podjetju Rokmar d. o. o., ki izdeluje vrhunske sestavine za sladoled.

Najboljše baze za sadni sladoled

Odličen sadni sladoled je prava rešitev za vroče dni, saj navduši s svojo svežino in lahkotnostjo. Kako torej ustvariti najboljši sadni sladoled? Ta naloga je rešena s pomočjo baz za sadni sladoled. Z njihovo pomočjo bo nastal kremast, stabilen in enostavno mazljiv sadni sladoled. Ker gre za najboljše baze, od njih pričakujemo najboljše. Še boljše so z uporabo sezonskega sadja in sadnih aromatov.

Najboljši sadni aromati za sladoled

Resda je baza temelj sladoleda, a sadni aromati so tisto, kar da okus, vonj in spomin užitemu sladoledu. Širok nabor različnih barv sadja, različnih okusov in najvišje kakovosti. Čeprav radi prisegamo na klasike, je potrebno tudi pri sladoledu stopiti v korak s časom. Kakšni so letošnji trendi sadnega sladoleda? Letošnje novosti pri sadnih sladoledih so mandarina, melona in rdeča pomaranča.

Da pa to ni vse, so sadni aromati tudi veganski in tako narejeni za najrazličnejše okuse.

Najboljši sadni dekorji za sladoled

Češnja na torti v pravem in prenesenem pomenu, le da govorimo o sladoledu. S pomočjo najboljših sadnih dekorjev za pripravo sladoleda, bo končni okus sledil kvaliteti baze in arome. Sadni dekorji so narejeni na osnovi sadja in vsebujejo visok delež koščkov sadja. Tudi tu lahko predstavimo letošnje trende in novosti v dekoraciji sadja. To so borovnica, amarena in granatno jabolko.

Najboljše sestavine za sadne sladolede najdete pri goriškem podjetju Rokmar d. o. o., ki že tri desetletja razveseljujejo sladokusce po vsej Sloveniji in Evropi.