O-STA

Trendi poletja z Lorello Flego

Lorella je pripravljena na skok v morje. Pa vi?

Ko se začnejo toplejša jutra in nas prebuja zvok ptičjega petja, takrat lahko rečemo "La vita è bella!". Ko nam ni več potrebno nositi nogavic in zaprtih čevljev, temveč naša stopala dihajo v odprtih (ali vsaj delno odprtih) sandalih. Ko sta dovolj že dva kosa oblačil in ne "šestnajst". Takrat se nam povsem spontano riše nasmeh na obraz, prežeti smo s pozitivno energijo, vsak nov dan je poln pričakovanj in energije.

Tako pravi stilska gurujka, Lorella Flego, ki nam je tokrat ponudila ogromno možnosti, kako in kaj kombinirati, da se bodo za nami obračali pogledi, začinjeni z besedo "UAU!".

Lorella, tu je. Junij. Z eno nogo si že v najbolj popolnem poletju, z drugo še v pisarni. In še dobro, da lahko že občudujemo lepe, barvite izložbe, ki močno dišijo po lepem vremenu. Ali si opazila, koliko je barv, čudovitih oblek, čipke, ženstvenosti in pozitivne atmosfere?

Jaz sem se že povsem navzela energije barv, poletja, pozitive in romantičnih vzorcev in se junija še posebej veselim. Sem že zagledala tisto magično, nežno svetlobo na morju in razmišljam o tem, kam me bo peljalo življenje - pripravljena sem na vsa možna presenečenja!

Kaj praviš, ko omenjajo, da za naša stopala prihaja ženstveno poletje z okusom jagode?

Ja, čevlji bodo barviti, odprti, s peto, noro seksi in dejansko narejeni za to, da je stopalo še lepše. In res sta letos roza in vijola v absolutnem ospredju.

Kateri kosi so must za to poletje?

Kratke jeans hlače, vsekakor. Potrebujemo samo malo tena in hop, takoj smo pripravljene na lepo vreme. Dodajmo nizke sandale in superge, zgoraj pa kratek top ali lepo bluzo. Kratke jeanske so res večne. Naslednji must have kos je bela obleka. Jaz jih resnično obožujem, ker so noro lepe in razkošne, a po svoje nežne, romantične in ravno prav vintage. Podobno kot mala črna oblekica, mora biti v naših omarah tudi mala bela za piko na i. In pa - črno-bela kombinacija, ki ni le za takrat, ko res ne veste, kaj bi oblekle, temveč za kadarkoli. Ta kombinacija je bila in še danes je ena izmed najbolj elegantnih in posebnih, zato je nepogrešljiva in še kako v modi.

H katerikoli kombinaciji oblačil lahko dodate še češnjo na vrhu - prefinjeno uro Huawei Watch GT 3 Pro, ki je na voljo v ohišju iz titana ali keramike in ima vse, kar si ženska lahko zaželi (da, tudi spremljanje tistih dni v mesecu). Eleganca na roki je ravno tako pomembna kot eleganca v oblačilih ter obutvi. Vrhunski materiali, velik zaslon in izjemna natančnost na vseh področjih, ter pester izbor številčnic, ki se podajo k vsakemu stilu.

Z Lorello smo se pogovarjali še o tisoč in eni ideji za letošnje poletje. Res je, Lorella je pravi navdih in inspiracija. Takole nadaljuje.

Izberite "srečno" cvetočo obleko, krilo ali top. Pravzaprav ni važno, kateri kos je, važno je le, da cveti. Karkoli s cvetovi deluje preprosto, tovrstna oblačila lahko nosite vsak dan. Kombinirajte jih s svetlimi barvami ali barvami zemlje in že zaradi oblačila samega boste delovale srečne. Poletje kriči po svetlih barvah, zato je ključnega pomena, da imate v svoji garderobi vsaj dva bela kosa, ki ju lahko nosite tudi po koncu poletja. Sploh belo bluzo - ta je pravzaprav nepogrešljiva.

Bele kose lahko preprosto kombinirate s torbo iz rafije, ki naj bo v njeni naravni, bež barvi ter absolutno dovolj velika za vse stvari, ki jih "nujno" potrebujemo (priznajmo si, da s seboj vsekakor nosimo preveč stvari). Kratek top je še en kos, ki je letos skorajda nepogrešljiv. Res je, da ni za vse postave, lahko pa ga nosimo v kombinaciji z blazerjem ali jopo, in tako poskrbimo, da nismo preveč razgaljene. Odlično se poda tudi h krilu, ki prijetno osveži našo garderobo.

Lorella. Opazili smo te na predstavitvi nove pametne ure Huawei GT 3 Pro. Vidim, da jo tudi že uporabljaš. Nam zaupaš nekaj razlogov zakaj te je navdušila?

Zaljubljena sem v morje. Prva stvar, ki me je pri Watch GT 3 Pro navdušila je njena vodoodpornost. Zaradi vodotesnosti je primerna za beleženje prostega potapljanja do globine 30 metrov celo v slani vodi. Ustrezni športni način beleži in prikazuje podatke v realnem času, vključno s hitrostjo, globino in trajanjem potopa ter vas opomni, ko se potopite pregloboko ali ste predolgo pod vodo.

Ker sem veliko na poti mi je pomembno, da ure ni potrebno vsak dan polniti in da se napolni zelo hitro. V samo desetih minutah bo napolnjenost baterije povečana za 25 %, medtem ko bo spet polna v 85 minutah. Baterija moje ure zdrži do 7 dni, zato mi ni potrebno nositi polnilca vedno s seboj.

Moje delo je prepoznavanje lepega, visoke estetike. Pametne ure, ki bi me prepričala v minuti še nisem srečala. Ta me je s svojo dovršeno eleganco v trenutku. Ohišje moje ure je namreč iz keramike, ki je med preizkušanjem zdržala ekstremno visoko temperaturo 1.500 ˚C. Med postopkom izdelave ohišje polirajo z diamantnim prahom, da dobi čisto, bleščeče belo in brezhibno površinsko teksturo. Je potrebno sploh še kaj dodati?

Dotaknimo pa se še kopalk.

Preden izpostavim letošnje trende, je potrebno izpostaviti še nekaj drugega. Ne skrivajmo se. Nismo vse manekenke, smo ženske. In naša telesa so lepa točno takšna, kot so. Kopalke so le okras na naših telesih. Zato poiščite kopalke, ki bodo del vaše integritete. Letošnje poletje bomo videvale veliko kopalk v pastelnih barvah, zato hitro poiščite svoj kos, ki ga boste z veseljem ter ponosom oblekle.

Poletje, pripravljene smo!