O-STA

V Inkubatorju Savinjske regije podjetnikom na voljo nove naprave za izdelavo prototipov in predstavitev izdelkov

CELJE, 13. julij 2022: Inkubator Savinjske regije podjetnikom ponuja prenovljen prostor - delavnico. Delavnico so poimenovali Big Bang Lab, v njej pa je podjetnikom in bodočim podjetnikom na voljo več kot 15 naprav. Opremljena je z visoko tehnološkimi napravami namenjenimi izdelavi prototipov, manjših serij izdelkov z višjo dodano vrednostjo, in predstavitvenih fotografij izdelkov.


Za izdelavo prototipov so uporabni na primer UV printer, ki omogoča tiskanje na najrazličnejše materiale, različni 3D tiskalniki, ki omogočajo ustvarjanje izdelkov iz filamentov, smole, in gline, CNC izrezovalnik za kovine in druge materiale, stroj za vezenje, Cricut Maker 3, in Vaquform. Za predstavitev izdelkov pa je zelo uporaben Packshot Creator, ki omogoča izdelovanje 360° fotografij, ki izdelek prikažejo iz vseh zornih kotov. Prostor je opremljen tudi z dvema računalnikoma z že naloženo potrebno programsko opremo za uporabo vseh naprav, grafičnimi tablicami za risanje, in orodjem.


Prostor je namenjen članom inkubatorja. Ponujali pa bodo tudi izobraževanja za uporabo naprav in programske opreme. Dogodki, delavnice, in izobraževanja so objavljena na spletni strani Inkubatorja Savinjske regije, na družbenih omrežjih, in preko e-mail novic. Podjetniki in ustvarjalci vabljeni, da se pridružite skupnosti Inkubatorja Savinjske regije - več informacij in kontakti na voljo na spletni strani


https://inkubatorsr.si.


Prostori Inkubatorja Savinjske regije so namenjeni nastajanju in razvijanju inovativnih podjetniških idej mladih startupov ter se razprostirajo v tretjem nadstropju stavbe na Mariborski cesti 7 v Celju, kjer se nahajajo sodobno opremljene coworking površine ter samostojne pisarne. Članstvo znaša 40 EUR mesečno, in omogoča souporabo delovnih prostorov, dostop do mentorskega programa, udeležbo na delavnicah in dogodkih, prav tako pa omogoča organizacijo različnih podjetniških dogodkov.


###


INKUBATOAR SAVINJSKE REGIJE