O-STA

Intelly 20. julija 2022 lansira inovativno platformo za naložbe v nepremičnine

Ismet Tasceken, izvršni direktor fintech podjetja Intelly, je predstavil njihovo novo, dolgo pričakovano naložbeno platformo, ki uporablja tehnologijo tokenizacije, ki temelji na veriženju blokov, da bi vlaganje v nepremičnine postalo dostopno vsem.

ŽENEVA--(BUSINESS WIRE)-- Fintech podjetje Intelly, ki uporablja tehnologijo veriženja blokov, bo 20. julija lansiralo delno naložbeno platformo NFT (F-NFT) za nepremičnine. Vlagateljem bo omogočen dostop do naložb v nepremičnine po vsem svetu z uporabo Intellyjevega INTL žetona za nakup delnih nepremičninskih sredstev na njegovi decentralizirani platformi za naložbe v nepremičnine. Intelly je v začetku leta 2022 uspešno zaključil svojo začetno ponudbo kovancev in vzpostavil Intelly Exchange - likviden nepremičninski trg, na katerem lahko vlagatelji trgujejo s F-NFT-ji, ki jih udeleženci na trgu cenijo na podlagi dobičkonosnosti osnovnega sredstva. Na borzi bodo oblikovani seznami projektov v
stanovanjskem, komercialnem in podjetniškem sektorju, kot sta znamčena klub na plaži ali restavracija, ki so tokenizirani prek F-NFT-jev, kar bo vlagateljem omogočilo preklapljanje med naložbami v nekaj sekundah, odvisno od njihove nagnjenosti k tveganju.

Preoblikovanje naložb v nepremičnine z uporabo tehnologije veriženja blokov

Izvršni direktor podjetja Intelly Ismet Tasceken je ob tem dejal: "Izjemno švicarsko poslovno okolje zagotavlja stabilnost in predvidljivost, ki sta bistvenega pomena za finančna podjetja, ki so dejavna pri preoblikovanju sredstev, kot so nepremičnine, z uporabo tehnologije veriženja blokov. Čeprav je nepremičninski sektor zdaj vreden več kot 3,7 bilijona dolarjev, panoga trpi zaradi neučinkovitosti, ki jo pesti že desetletja. Načrtujemo, da bomo izkoristili svoje več kot 30-letne izkušnje, industrijske povezave in moč blockchaina, da bi sprostili potencial nove dobe naložb v nepremičnine."

Pričakuje se, da bo trg tokenizacije do leta 2030 vreden 9,2 milijarde ameriških dolarjev

Naložbe v nepremičnine so dolgoročno donosne, vendar zahtevajo znaten začetni vložek, kar bi lahko za mnoge vlagatelje predstavljalo oviro pri vstopu. Intellyjeva platforma F-NFT odpravlja številne korake, potrebne za sodelovanje pri vlaganju v nepremičnine. Intellyjev enotni ekosistem povezuje fizični svet z virtualnim svetom in se pridružuje hitro rastočemu trgu tokenizacije, za katerega se pričakuje, da bo do leta 2030 dosegel vrednost 9,2 milijarde ameriških dolarjev. Ob omembi, da se bo trgovanje na platformi začelo 20. julija, je Tasceken dodal: "Kar ločuje Intelly od njegovih konkurentov, je odličnost njegove lastniške tehnologije v kombinaciji z globino njegovega prodora v panogo. To bo skupaj z našo finančno močjo, izkušnjami in vizijo zagotovilo, da bomo s tokenizacijo naložb v nepremičnine ustvarili donosne priložnosti za naše stranke."

Veljavna verzija sporocila je izvirno besedilo, ki je napisano v izvirnem jeziku. Prevodi so na voljo le v pomoc in jih je potrebno primerjati z izvirnikom, ki je edina verzija besedila, ki ima lahko pravne posledice.

Na voljo so fotografije/večpredstavnostno gradivo:
https://www.businesswire.com/news/home/52780911/en

Kontakti

Carlos R. Tuzun
contact@intelly.tech
https://intelly.tech


Vir: Intelly