O-STA

Boomi prejel nagrado za najboljšega izvršnega direktorja za raznolikost in najboljše podjetje za karierno rast, in se uvrstil med 50 najboljših v kategoriji največjih podjetij

Boomi je prejel nagrado za najboljšega izvršnega direktorja za raznolikost in najboljše podjetje za karierno rast v kategoriji največjih podjetij(Grafika: Business Wire)

  • David Meredith je že drugo leto zapored prejel nagrado za najboljšega izvršnega direktorja za raznolikost; pridružuje se drugim najboljšim izvršnim direktorjem leta 2022 iz Microsofta in Adobeja

  • Nagrade sledijo transakciji v višini 4 milijard dolarjev, s katero je Boomi postal samostojno podjetje, in nedavnemu imenovanju vodilnih delavcev, ki je del globalne osredotočenosti na zaposlovanje več sto novih članov ekipe Boomi za podporo hitre rasti števila strank podjetja

CHESTERBROOK, Pa.--( BUSINESS WIRE )--Boomi TM , vodilno podjetje na področju inteligentne povezljivosti in avtomatizacije, je danes prejelo dve nagradi iz rok Comparably, vodilne platforme za kulturo na delovnem mestu in ugled blagovnih znamk, v svoji kategoriji največjih podjetij je ob boku z drugimi nagrajenci leta 2022, kot so Microsoft, Adobe, IBM, Uber in SADA. Boomi, ki je bil nagrajen z nagradami za najboljše izvršne direktorje za raznolikost in najboljše podjetje za karierno rast - na podlagi anonimnih povratnih informacij svojih več kot 1700 zaposlenih po vsem svetu - se zaradi svojih zavez in dosežkov na področju raznolikosti in kariernega napredovanja uvršča med najboljših 50 največjih podjetij.

To sporočilo za javnost vsebuje multimedijske vsebine. Celotno sporočilo za javnost je na voljo na: https://www.businesswire.com/news/home/20220719005282/en/

"Pri Comparably nagrajujemo preglednost na delovnem mestu," je povedal Jason Nazar, soustanovitelj in izvršni direktor Comparably. "Te nagrade zaposlenim dajejo moč, da delijo osebne vpoglede o kulturi svojega podjetja, nagrajujejo in izpostavljajo podjetja, kot je Boomi, ki opravljajo odlično delo in usmerjajo svoje zaposlene k uspehu."

Comparably je izbral zmagovalce z ocenjevanjem več kot 15 milijonov anonimnih ocen zaposlenih v 70.000 največjih podjetjih. Zaposleni v podjetju Boomi so svoje priložnosti za poklicni razvoj, kot so smiselno napredovanje v karieri, mentorstvo in dragocene povratne informacije, ocenili kot visoke, kar je vodilo do uvrstitve podjetja Boomi med najboljša podjetja za karierno rast. Za podelitev nagrade za najboljšega izvršnega direktorja za raznolikost je Comparably ocenil ocene Mereditha, ki so jih oddali Boomijevi nebeli zaposlenih. Letos je Meredith to pomembno nagrado dobil že drugo leto zapored.

"Boomi, hitro rastoče in globalno podjetje za programsko opremo kot storitev (SaaS), vodilno v svoji kategoriji, si prizadeva ustvariti in vzdrževati vrhunsko izkušnjo za zaposlene," je dejal Shawn Maurice, glavni direktor za človeške vire pri Boomi. "Držimo se našega mota 'zaposljujemo dobre ljudi' in naših edinstvenih temeljnih vrednot, da gremo dlje, igramo eden za drugega, ustvarjamo krasne stvari, smo ponosni in gradimo zaupanje. Uspeh podjetja Boomi je navsezadnje v rokah članov naše ekipe, zato dajemo prednost ustvarjanju in negovanju okolja, ki podpira njihov razvoj in dobro počutje, ter jih spodbujamo k drznosti in iskanju inovativnih, novih rešitev za izzive. Te nagrade potrjujejo slovečo kulturo podjetja Boomi, saj še naprej vlagamo v naše ljudi."

Boomi je kot pionir in vodja kategorije platform za integracijo v oblaku kot storitev (iPaaS) nedavno presegel 20.000 strank in postavil rekord v panogi za največjo bazo strank med prodajalci iPaaS. Podjetje se ponaša z rastočo skupnostjo uporabnikov z več kot 100.000 člani, svetovno mrežo z več kot 800 partnerji in enim največjih nizov globalnih sistemskih integratorjev (GSI) v prostoru iPaaS. Boomijeva nizkokodna platforma pomaga organizacijam v vseh panogah povezovati podatkovne aplikacije, poenostaviti delovne tokove in zagotoviti bolj integrirano uporabniško izkušnjo.

Boomi je bil že osmo leto zapored imenovan za vodilno podjetje Gartner® Magic Quadrant™ za storitev platforme integrirane v poslovanje (EiPaaS).

Podjetje je nedavno prejelo nagrado Gold Globee® v kategoriji platforma kot storitev (PaaS) in je pridobiloštevilne nagrade kot izbrani delodajalec, vključno z nedavno uvrstitvijo na seznam najboljših delovnih mest revije Inc. Magazine.

Za seznam prostih delovnih mest v ekipi Boomi obiščite karierno stran na spletni strani Boomi.

Dodatni viri

Gartnerjeva izjava o omejitvi odgovornosti:
Gartner, Magic Quadrant for Enterprise Integration Platform as a Service, Eric Thoo, Keith Guttridge, Bindi Bhullar, Shameen Pillai, Abhishek Singh, 29. september 2021

Gartner ne podpira nobenega prodajalca, izdelka ali storitve, prikazane v njegovih raziskovalnih publikacijah, in uporabnikom tehnologije ne svetuje, da izberejo samo tiste prodajalce z najvišjimi ocenami ali drugimi oznakami. Raziskovalne publikacije Gartner so sestavljene iz mnenj Gartnerjeve raziskovalne organizacije in se jih ne sme razlagati kot izjave o dejstvih. Gartner zavrača vsa jamstva, izrecna ali implicitna, v zvezi s to raziskavo, vključno z vsemi jamstvi o prodaji ali primernosti za določen namen. GARTNER in Magic Quadrant sta registrirani blagovni znamki in storitveni znamki družbe Gartner, Inc. in/ali njenih podružnic v ZDA in po svetu ter se tukaj uporabljata z dovoljenjem. Vse pravice pridržane. Opomba: Boomi je bil od leta 2014 do 2019 znan kot Dell Boomi.

O podjetju Boomi S svojo poenoteno, odprto in inteligentno platformo v oblaku Boomi kjerkoli vsakogar takoj poveže s čimerkoli. Boomijevi integracijski platformi kot storitvi (iPaaS) zaradi njene hitrosti, enostavne uporabe in nižjih skupnih stroškov lastništva zaupa več kot 20.000 strank po vsem svetu. Kot pionir pri spodbujanju inteligentne uporabe podatkov je vizija podjetja Boomi strankam in partnerjem omogočiti hitro in enostavno odkrivanje, upravljanje in usmerjanje podatkov, hkrati pa povezovati aplikacije, procese in ljudi za boljše in hitrejše rezultate. Za več informacij obiščite http://www.boomi.com.

O Comparably Comparably je vodilna platforma za kulturo delovnega mesta in ugled blagovne znamke z več kot 15 milijoni anonimnih ocen zaposlenih v 70.000 podjetjih. Z najobsežnejšimi podatki o velikih, malih in srednje velikih organizacijah v skoraj 20 različnih kategorijah delovnih mest - glede na spol, etnično pripadnost, starost, izkušnje, panogo, lokacijo, izobrazbo - je ena najpogosteje uporabljenih platform SaaS za blagovno znamko delodajalca in zaupanja vredna tretja stran za kulturo na delovnem mestu in plačila. Za več informacij o študijah Comparably in letnih nagradah za najboljša delovna mesta obiščiteNovice Comparably .

O nagradah Comparably Nagrade Comparably je letna serija, ki skozi vse leto izpostavlja najboljša podjetja in izvršne direktorje v 16 različnih kategorijah kulture na delovnem mestu. Od svojega začetka konec leta 2017 so nagrade vedno temeljile izključno na povratnih informacijah o razpoloženju trenutnih zaposlenih, ki so anonimno ocenili svoje delodajalce na Comparably.com v preteklem 12-mesečnem obdobju. Zaposleni lahko odgovorijo na strukturirana vprašanja (v obliki da/ne, drži/ne drži, na lestvici od 1 do 10 in v formatih z več možnostmi izbire), ki zajemajo 16 različnih tem na delovnem mestu. Vsakemu odgovoru se nato dodeli številčna ocena in primerja s podjetji podobne velikosti. Končni nabor podatkov o zmagovalcih je sestavljen iz več kot 15 milijonov ocen v 70.000 podjetjih.

Izvirno različico si lahko ogledate na businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20220719005282/en/

Kontakti

Mediji:
Kristen Walker Globalne korporativne komunikacije kristenwalker@boomi.com +1-415-613-8320

Vir: Boomi

Multimedijske vsebine

Fotografija

Boomi je prejel nagrado za najboljšega izvršnega direktorja za raznolikost in najboljše podjetje za karierno rast v kategoriji največjih podjetij(Grafika: Business Wire)

Logotip