O-STA

Podjetje Egon Zehnder imenovalo Rachael De Renzy Channer za globalno voditeljico za trajnostni razvoj

Novoustanovljeno delovno mesto je eno od prvih uradnih imenovanj vodij za trajnostni razvoj v petih največjih svetovnih podjetjih za iskanje vodilnih kadrov in svetovanje na področju vodenja

Zürich - (BUSINESS WIRE) - Rachael De Renzy Channer je postala globalna voditeljica za trajnostni razvoj v podjetju Egon Zehnder, svetovno priznanem svetovalnem podjetju za vodstvene kadre.

De Renzy Channer s sedežem v Londonu je zadnja tri leta vodila globalno skupino za trajnostni razvoj pri podjetju Egon Zehnder in pomagala organizacijam po vsem svetu razvijati kulturo, ekipe in vodje, da postanejo gonilne sile. Je soavtorica nedavnega poročila o trajnostnem razvoju podjetja, v katerem je bilo več sto vodij po vsem svetu anketiranih o stanju trajnostnega razvoja v njihovih organizacijah. Preden se je pridružila podjetju Egon Zehnder, je De Renzy Channer vodila strategijo v več podjetjih, med drugim v podjetju Schneider Electric. Na začetku svoje kariere je 12 let služila v britanski vojski, kjer je velik del svoje vojaške kariere posvetila vodenju in razvoju.

"Naše podjetje je že vrsto let zavezano ustvarjanju bolj trajnostnega sveta, Rachael pa bo zagotovila večjo prepoznavnost, usklajenost in zavezanost namenu našega podjetja, ki je vodenje za boljši svet," je dejal Edilson Camara, izvršni direktor podjetja Egon Zehnder.

De Renzy Channer bo kot globalna voditeljica trajnostnega sektorja vodila vplivna prizadevanja podjetja Egon Zehnder, od regionalnih do globalnih trajnostnih pobud, spodbujanja preoblikovanja raznolikosti, enakosti in vključenosti (DEI) do povezovanja z drugimi organizacijami za izboljšanje našega skupnega sveta. "Egon Zehnder je tako kot številne druge organizacije na poti trajnostnega razvoja. Učimo se, da je naš lastni napredek globoko povezan s spremembo miselnosti in motivacije, ki morata biti na prvem mestu," je dejala De Renzy Channer. "Trajnostni razvoj ni nikoli povezan z odkljukavanjem okenc, temveč s spodbujanjem bolj vključujočega in trajnostnega sveta. Te spremembe se začnejo od znotraj in vesela sem, da lahko v tej novi vlogi nadaljujem to pot z našim podjetjem."

O podjetju Egon Zehnder

Egon Zehnder je svetovno priznano svetovalno podjetje za vodenje, ki navdihuje voditelje, da rešujejo zapletena vprašanja s človeškimi odgovori. Organizacijam pomagamo priti do bistva njihovih izzivov na področju vodenja ter nudimo iskrene povratne informacije in vpoglede, ki voditeljem pomagajo uresničiti njihovo pravo bistvo in namen. Naših 560 svetovalcev v 62 pisarnah in 35 državah so nekdanji vodilni v panogi, ki brez težav sodelujejo v različnih geografskih območjih, panogah in funkcijah, da bi vsaki stranki vedno zagotovili vso moč podjetja.

Verjamemo, da lahko z vodenjem skupaj preoblikujemo ljudi, organizacije in svet.

Za več informacij obiščite egonzehnder.com in nam sledite na LinkedInu in Twitterju.

Izvirno različico si oglejte na businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20220727005024/en/

  • Kontakti

Stacy Drumtra, sovodja globalnega trženja
stacy.drumtra@egonzehnder.com | T: +1 312 805 6736

Martin Klusmann, sovodja globalnega trženja
martin.klusmann@egonzehnder.com | T: +49 1702360101

Vir: Egon Zehnder

Veljavna verzija sporočila je izvirno besedilo, ki je napisano v izvirnem jeziku. Prevodi so na voljo le v pomoč in jih je potrebno primerjati z izvirnikom, ki je edina verzija besedila, ki ima lahko pravne posledice.