O-STA

Bloomberg Adria TV odslej v ponudbi televizije Telekoma Slovenije

Ljubljana, 29. julija 2022 - Telekom Slovenije je z današnjim dnem v bogato ponudbo TV-vsebin umestil nov program Bloomberg Adria TV. Ta prinaša poslovne in finančne vesti z vsega sveta s poudarkom na regiji Jugovzhodne Evrope. Vsebine Bloomberg Adria TV nastajajo v uredništvih v Sloveniji, na Hrvaškem, v Bosni in Hercegovini, Srbiji in Severni Makedoniji. Naročnikom televizije Telekoma Slovenije je Bloomberg Adria TV brezplačno na voljo v programskih shemah Standard in Mega HD na programskem mestu 720. Priljubljena platforma NEO pa jim ob tem omogoča tudi hiter in enostaven dostop do želenih vsebin z glasovnim upravljanjem.

Bloomberg Adria je prva regionalna platforma za poslovne in finančne novice v Jugovzhodni Evropi, ki deluje od julija letos. Pod okriljem tega novičarskega središča, ki je na spletu dostopno 24 ur na dan in sedem dni v tednu, nastaja tudi specializirani televizijski program. Gledalci lahko vsak dan spremljajo kar osem ur programa v živo iz studiev v Ljubljani, Zagrebu, Sarajevu, Beogradu in Skopju. Vsebine zajemajo lokalne gospodarske novice v kombinaciji z regionalnimi in globalnimi temami. Program televizije, ki temelji na intervjujih in analizah, se začne ob sedmih zjutraj in traja do poznih večernih ur.

Simon Slonjšak, direktor Razvoja produktov in storitev v Telekomu Slovenije, je ob tem izpostavil: "Našim uporabnikom zagotavljamo kakovostne in raznolike TV-vsebine, s programom Bloomberg Adria TV pa jim sedaj nudimo tudi aktualne in relevantne poslovne informacije na enem mestu. Do njih lahko dostopajo prek različnih naprav, tudi z možnostjo ogleda za nazaj za 7 dni, tako da so jim na voljo takrat, ko jih potrebujejo. Tudi na ta način naročnikom zagotavljamo najboljšo možno uporabniško izkušnjo."

Vesna Damjanić, odgovorna urednica Bloomberg Adrie TV, poudarja: "Bloomberg Adria je pomemben vir informacij o gospodarstvu in poslovnem svetu za odločevalce in poslovneže. Vsebine so na voljo na televiziji in digitalnih kanalih, v prihodnje pa bodo dostopne tudi prek tiska in dogodkov. Z nepristranskim novinarstvom, ki temelji na dejstvih, nadgrajujemo poročanje o gospodarstvu v regiji in svetu. V ekipi več kot 100 sodelavcev, od katerih je kar 30 televizijskih novinarjev, pripravljamo s podatki podprte novice, poslovne vesti pa postavljamo v širši kontekst."

Bloomberg Adria
@ @ @ TelekomSlovenije