O-STA

Top trik za izboljšanje sladoleda

Sladoled je že sam po sebi najbolj slastna sladica poletja, a kljub temu je prostor za izboljšavo. Vizualna predstavitev sladoleda je prav tako pomembno kot okus, zato so posipi in dekoracije ključnega pomena pri ustvarjanju božanskega pogleda na kepico sladoleda. Poleg tega so tudi prva stvar, ki jo okusimo, zato je tako pomembno, da izberemo kvalitetne izdelke iz najboljših sestavin.

Posipi in dekoracija so dejanska češnja na sladoledu

Tako kot obleka naredi človeka, je tudi pri sladoledih prvi vtis zelo pomemben. Sladoled je lahko najbolj okusen in kremast na svetu, a če ni videti privlačno, se lahko zgodi, da ga ne bo nihče niti poskusil. Posipi in dekoracije so namenjeni čistemu užitku in popolni nadgradnji sladoleda, ki je bil ustvarjen. Sladoled lahko okrasite s karamelnimi kristalčki, ki so hrustljavi in polnega okusa karamele. Uporabite jih lahko za posip po sladoledu ali drugih slaščicah, kar je velika prednost dekorativnih izdelkov. Večna klasika za okraševanje sladoledov in sladic so seveda pisane zvezdice iz sladkorne mase. Je o njih potrebno povedati še kaj drugega?

Nekoliko bolj nežna odločitev so vaniljevi hrustljavi drobci Crumbles Gold, ki so s polnim okusom klasične vanilje za dekoracijo vseh sladolednih izdelkov. Med klasike spadajo seveda tudi čokoladni drobci, ki so za mnoge še vedno najbolj priljubljen posip za sladoled. Sladkorni poljubčki iz sladkorja in jajčnih beljakov so dovolj, da sladoledu dodajo še bolj izrazit videz svežine in okusa. Za še bolj naraven okus sladoleda so odlična izbira tudi mandljevi, lešnikovi ali pistacijevi drobci. Hrustljavost, okus in še dodatna dekoracija sladoledov.

Posipi in dekoracije so okusa poln zaključek sladoleda

Rokmarjevi sladoledi že sami po sebi slovijo po kakovosti, okusu in svežini. Posipi in dekoracije za sladoled iz Rokmarjevega laboratorija so fantastičen in edinstven zaključek sladoleda ali drugih sladic. Preverite njihovo ponudbo in se pripravite na vroče dni, a tokrat s še bolj vrhunskim sladoledom.