O-STA

Midea s tehnološko usmerjeno preobrazbo in preboji na tujih trgih zasedla 245. mesto na lestvici Fortune Global 500 za leto 2022

FOSHAN, Kitajska--(BUSINESS WIRE)- Objavljena je lestvica Fortune Global za leto 2022, na katero se je skupina Midea uvrstila že sedmo leto zapored, tokrat na kar 245. mesto.

To sporočilo za javnost vsebuje večpredstavnostno gradivo. Celotno sporočilo je na voljo na: https://www.businesswire.com/news/home/20220731005072/en/

(Grafika: Business Wire)

V aprilu je skupina Midea objavila letno poročilo za leto 2021, v katerem navajajo, da so se letni prihodki podjetja povečali za 20,06 % in dosegli rekordno vrednost 343,4 milijarde juanov.

Midea ostaja strateško usmerjena v tehnološko vodenje in pospešuje svojo tehnološko usmerjeno preobrazbo.

Na ravni najvišjih vodij je podjetje, ki se ukvarja s tehnologijo za pametne domove, zavezano k zagotavljanju najboljše izkušnje pametnih gospodinjskih aparatov za celoten dom ter storitev, ki uporabljajo tehnologijo interneta stvari in umetne inteligence.

Na ravni srednjih vodstvenih kadrov se Midea osredotoča na razvoj ne le na področju poslovnih storitev, kot so robotika in avtomatizacija, gradbena tehnologija, upravljanje z energijo, pametno potovanje in Mideino zdravstveno varstvo, ampak tudi na nadaljnje preoblikovanje in razvoj poslovnih področij digitalnih inovacij, kot sta Annto in Midea Cloud.

S takšnim pristopom si bo Midea prizadevala bolje uresničiti svoj končni cilj, da se iz podjetja za gospodinjske aparate razvije v tehnološko skupino, usmerjeno v inovacije.

Midea Industrial Technology vlaga v zeleno energijo in izredno natančne izdelke ter upravlja z blagovnimi znamkami, kot so GMCC, Welling, HICONICS, SERVOTRONIX in druge.

Midea Building Technologies s svojo platformo za razvoj digitalnih storitev zagotavlja celovite rešitve, ki so pametne, digitalne in nizkoogljične.

Oddelek za robotiko in avtomatizacijo se osredotoča na zagotavljanje rešitev v industrijski robotiki, avtomatiziranih logističnih sistemih ter prenosnih sistemih za področja prihodnosti, povezana s tovarniško proizvodnjo, kakor tudi rešitev v zdravstvu, zabavni industriji, novi potrošnji itd.

Področje digitalnih inovacij zagotavlja rešitve in storitve za digitalno preobrazbo podjetij.

Midea si hkrati prizadeva za preboj na tujih trgih; nedavno je podjetje CSP Abu Dhabi, ki je v lasti družbe COSCO, z Mideo podpisalo sporazum o skupni gradnji čezmorskega skladiščnega tranzitnega centra na Bližnjem vzhodu, ki bo mednarodnim uporabnikom olajšal dostop do Mideinih izdelkov.

Skupina Midea je ponosna, da zaposluje približno 160.000 ljudi, vključno z več kot 30.000 zaposlenimi v tujini.

O skupini Midea

Skupina Midea že od svoje ustanovitve pred 54 leti ohranja filozofijo ustvarjanja boljšega življenja s pomočjo tehnologije. V zadnjih petih letih je Midea v raziskave in razvoj vložila skoraj 50 milijard juanov. Ima 35 centrov za raziskave in razvoj in 35 velikih proizvodnih baz po vsem svetu. Izdelke in storitve družbe Midea uporablja in v njih uživa 400 milijonov strank v več kot 200 državah in regijah.

Izvirnik je na voljo na businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20220731005072/en/

Kontaktne informacije

Lori Luo
+8613512784739

luory17@midea.com


Vir: Midea Group

Multimedija

Foto

(Grafika: Business Wire)

Logotip


Veljavna verzija sporočila je izvirno besedilo, ki je napisano v izvirnem jeziku. Prevodi so na voljo le v pomoč in jih je potrebno primerjati z izvirnikom, ki je edina verzija besedila, ki ima lahko pravne posledice.