O-STA

Synology je predstavil HD6500 - razširljivo rešitev za hrambo podatkov z več petabajtov prostora

Ljubljana, 31. 8. 2022 - Synology je predstavil HD6500, prvega iz serije HD naprav, ki je namenjen podjetjem z velikimi potrebami po hrambenem prostoru. Rešitev za hrambo HD6500 z višino 4U se ponaša s 60 režami za vgradnjo diskov. Skupna kapaciteta presega več petabajtov, v osnovno ohišje pa lahko vgradite do 960 TB diskovja. Napravo je mogoče preprosto združiti z do 4 dodatnimi RX6022sas razširitvenimi enotami s 60 ležišči, kar skupaj predstavlja več kot 4 PB prostora za shranjevanje v 20U. HD6500 lahko zagotovi hitrost prenosa podatkov z več kot 6.688 MB/s pri zaporednem branju in 6.662 MB/s pri zaporednem zapisovanju¹, zaradi česar je izjemno zmogljiva rešitev za scenarije, ki zahtevajo ogromne količine podatkov, kot je obsežno shranjevanje za video postprodukcijo, varnostno kopiranje video nadzora ali varnostno kopiranje osebnih računalnikov v večjih podjetjih.

"Sistem HD6500 resnično premika meje razširljivega shranjevanja," je povedal Jason Fan, produktni vodja pri Synology. "Enostavnost naprave, skoraj bi lahko rekli, da je plug-and-play, omogoča enostavno integracijo v katero koli obstoječe IT okolje, brez potrebe po dodatnem izobraževanju. HD6500, ki uporablja DSM 7.1 operacijski sistem, ponuja enake celovite rešitve za upravljanje podatkov in varnostno kopiranje, od katerih so naše stranke trenutno močno odvisne, ampak zdaj v super velikem paketu."

Velika razširljivost in zanesljivo delovanje

Krmilniki za shranjevanje, vdelana programska oprema in operacijski sistem napraveHD6500, ki je bila posebej zasnovana za uporabo s trdimi diski Synology HAS5300 SAS, so bili optimizirani in temeljito preverjeni za dolgoročno zanesljivost delovanja in celovitost podatkov. Podvojeni napajalniki, podpora za uporabo več poti podatkov za diske SAS, podpora za upravljanje zunaj frekvenčnega pasu in dvoje neodvisnih sistemskih pogonov zagotavljajo redundanco, ki prinaša dosledno in zanesljivo razpoložljivost podatkov in storitev.

Prilagodljive možnosti povezovanja

Z dvema priključkoma 10GbE RJ-45, tremi vrati Gigabit Ethernet in možnostjo razširitve do 10 dodatnih vrat 10GbE SFP+/RJ-45, 25GbE SFP28 ali Fibre Channel je HD6500 opremljen za prilagajanje poslovnim zahtevam.

Dosegljivost

Synology HD6500 je že na voljo pri lokalnih zastopnikih in prodajalcih naprav Synology. Za dodatne informacije o HD6500 obiščite: https://www.synology.com/products/HD6500

1. Podatki o zmogljivosti so pridobljeni z internim testiranjem družbe Synology. Dejanska zmogljivost se lahko razlikuje glede na testno okolje, uporabo in konfiguracijo. Za več informacij glejte tabele učinkovitosti.

2. Za najnovejše informacije o združljivosti si oglejte https://www.synology.com/compatibility.

##

O podjetju Synology Inc.

Synology je predan izkoriščanju prednosti, ki jih ponuja razvoj sodobnih tehnologij in tako odločen omogočiti podjetjem in domačim uporabnikom zanesljiv in dostopen način za centralizacijo hrambe podatkov, poenostavljenega varnostnega kopiranja podatkov, pošiljanja in sinhronizacije datotek preko različnih platform in nemotenega dostopa do podatkov. Cilj podjetja Synology je zagotavljanje izdelkov z naprednimi lastnostmi in najboljšimi storitvami za uporabnike v svojem razredu.

O podjetju Xenon forte d.o.o.

Podjetje Xenon forte sodeluje s podjetjem Synology že od leta 2009 ter skrbi za distribucijo, promocijo in tehnično podporo Synology NAS strežnikov v Sloveniji. Poleg tega pa je Xenon forte dolgoletni partner podjetja Kyocera Document Solutions, ki je proizvajalec tiskalniških naprav in ponudnik rešitev za upravljanje z dokumenti. Xenon forte s Kyocero sodeluje že od leta 1989, status nacionalnega distributerja je pridobilo leta 1997, julija 2002 pa postalo njen direktni partner. Skupaj s podjetji Xenon forte - Zagreb d. o. o., Xenon forte Sarajevo d. o. o. in Xenon forte Montenegro d. o. o. skrbi za marketing, tehnično podporo in distribucijo izdelkov Synology in Kyocera Document Solutions v Sloveniji, na Hrvaškem, v Bosni in Hercegovini ter Črni gori. Osnovna dejavnost podjetja je informacijski inženiring, kar zagotavlja odlično osnovo za razvoj uporabniških storitev, tehnično podporo in razvoj aplikacij.

Kontakt:

Tomaž Zajc, vodja marketinga

Xenon forte d.o.o.

Letališka cesta 29, Ljubljana

Tel: (01) 5484 812

E-pošta: tomaz@xenon-forte.si