O-STA

Procore v Dublinu ustanovil novo središče za Evropo, Bližnji vzhod in Afriko ter nadaljuje z rastjo v teh regijah

7. september 2022 08:00 UTC

  • Procorovo novo središče bo podprlo njihove regionalne pisarne pri povezovanju gradbene industrije na globalni platformi

  • Središče je del večje investicije v Dublinu in naj bi ustvarilo več sto delovnih mest

  • Procore je imenoval vodjo središča za Evropo, Bližnji vzhod in Afriko

DUBLIN - (BUSINESS WIRE) - Procore Technologies, Inc. (NYSE: PCOR), eden vodilnih svetovnih ponudnikov programske opreme za upravljanje gradbeništva, je danes oznanil odprtje novega središča za Evropo, Bližnji vzhod in Afriko v Dublinu na Irskem. S to potezo Procore nakazuje svojo nadaljnjo zavezanost tem regijam in želi podpreti svojo rastočo bazo strank kot del svojega poslanstva povezovanja vseh v gradbeništvu na globalni platformi.

Omenjeno središče se nahaja v skoraj 1400 kvadratnih metrih velikem mansardnem stanovanju v tretjem nadstropju stavbe South Point na dublinski ulici Harmony Row. Središče je bilo oblikovano za spodbujanje rasti podjetja Procore in boljšo podporo strankam v regiji in bo v naslednjih nekaj letih v Dublinu ustvarilo več sto delovnih mest, saj bo podjetje med drugim zaposlovalo na področjih prodaje in raznih oblik podpore strankam.

Proocre je za vodjo novega središča imenoval Ciarana Cushleya Cushley, ki je v podjetje prinesel več kot osemnajst let izkušenj, saj je v Evropi in Severni Ameriki v podjetjih, kot je DocuSign, gradil in vodil zelo uspešne ekipe.

"V tem vznemirljivem času, ko se pridružujem družbi Procore, mi je v čast, da lahko vodim novo središče, ki pooseblja naše ambicije za nadaljnjo rast v Evropi, na Bližnjem vzhodu in v Afriki. Središče ne bo le utrdilo naše prisotnosti v regiji, temveč bo strankam omogočilo, da še naprej učinkovito povezujejo svoje ljudi, sisteme in podatke na eni platformi, kar jim bo omogočilo, da v celoti izkoristijo prednosti gradbene tehnologije," je povedal Ciaran Cushley, vodja središča za Evropo, Bližnji vzhod in Afriko pri podjetju Procore.

Brandon Oliveri-O'Connor, podpredsednik za evropski, bližnjevzhodni in afriški trg pri podjetju Procore je dodal: "Procore si že 20 let prizadeva povezati vse v gradbeništvu na globalni platformi. Vse večja prisotnost podjetja Procore v Evropi, na Bližnjem vzhodu in v Afriki je v skladu z našim dolgoročnim ciljem, da postanemo enotna platforma, ki podpira gradbene strokovnjake po vsem svetu."

Procore bo v novem središču ponujal več različnih novih delovnih mest. Vsa trenutno prosta delovna mesta najdete na https://www.procore.com/jobs/openings

O podjetju Procore

Procore je eden vodilnih svetovnih ponudnikov programske opreme za upravljanje gradbeništva. Na platformi Procore je bilo izvedenih že več kot milijon projektov, ponaša pa se z gradbenim prometom v vrednosti več kot bilijon ameriških dolarjev. Naša platforma povezuje vse deležnike projektov z rešitvami, ki smo jih izdelali posebej za gradbeno industrijo - za lastnika, generalnega izvajalca in specializiranega izvajalca. V trgovini podjetja Procore App Marketplace je na voljo veliko partnerskih rešitev, ki so brez težav povezane z našo platformo, kar gradbenim strokovnjakom omogoča, da se povežejo s tistim, kar jim najbolj ustreza. Družba Procore ima sedež v mestu Carpinteria v Kaliforniji in pisarne v Združenih državah Amerike, Kanadi in po vsem svetu.

Izvirno različico sporočila si lahko ogledate na businesswire.com na

https://www.businesswire.com/news/home/20220907005220/en/

Kontakti

Archetype UK for Procore
procore@archetype.co

Vir: Procore Technologies Inc.

Veljavna verzija sporočila je izvirno besedilo, ki je napisano v izvirnem jeziku. Prevodi so na voljo le v pomoč in jih je potrebno primerjati z izvirnikom, ki je edina verzija besedila, ki ima lahko pravne posledice.