O-STA

V Sloveniji prvič potekal ekskluzivni dogodek Ljubljana Stroller Show

Po modni pisti so se sprehodile vplivne mamice iz Slovenije in Hrvaške

Petek, 9. september - Včeraj je v Hotelu InterContinental v Ljubljani potekal prvi ekskluzivni dogodek Ljubljana Stroller Show. Po modni pisti so se v vlogi manekenk skupaj z otroškimi vozički sprehodile vplivne mamice iz Slovenije in Hrvaške, med njimi tudi Lara Koren Nastran, Katka Bogataj, Jerica Zupan, Vita Starman, Tjaša Horvat Steklasa, Rebeka Fink in Alja Perne. Dogodek je zaokrožila predstavitev kolekcije Cybex Rockstar by Alec Voelkel. Kolekcija je bila tako premierno predstavljena na modni pisti v Sloveniji in potekala vzporedno z uradnim mednarodnim lansiranjem blagovne znamke Cybex, kar se je v Sloveniji zgodilo prvič in je zato resnično velikega pomena za naš trg. Dogodek, ki so ga organizirali Mali zakladi, je bil uvod v Ljubljana Stroller Exhibition Show, butični sejem otroške opreme, ki bo potekal v soboto in nedeljo, 10. in 11. 9. 2022, v konferenčni dvorani hotela InterContinental Ljubljana.

"Veseli smo, da se je letos v Ljubljani prvič odvil ekskluzivni dogodek Ljubljana Stroller Show in upamo, da bo postal tradicionalen. Rojstvo otroka je poseben dogodek, ki staršem poleg lepih trenutkov prinaša tudi ogromno izzivov. Poslanstvo Malih zakladov je priskočiti na pomoč staršem z izdelki in nasveti, pri tem pa nam pomagajo tudi vplivne mamice, ki so se danes sprehodile po modni pisti," poudarja Petra Vrhovec Rozman, ustanoviteljica butične in spletne trgovinice Mali zakladi in dodaja: "Več informacij o negi in skrbi za naše malčke pa bodo ta vikend z nami delili strokovnjaki na sejemskem dogodku Ljubljana Stroller Exhibition Show."

Mali zakladi v sodelovanju s Katko Bogataj predstavili voziček Cybex e-Priam in novo ekskluzivno kolekcijo Cybex Rockstar by Alec Voelkl

Voziček Cybex e-Priam je na voljo za pomoč staršem, olajša vsakdanje življenje in zagotavlja večje ravni udobja za dojenčke. Sodoben in stilsko dovršen voziček Cybex e-Priam je z združitvijo futuristične pametne tehnologije in brezčasne oblike spremenjen v revolucionarni e-voziček. Poleg običajnih funkcionalnosti, e-Priam omogoča lahkotno premagovanje klancev in zahtevnejših terenov s pomočjo elektromotorja.

"S Katjo z veseljem uporabljava inovativni voziček Cybex e-Priam, ki deluje s pomočjo elektromotorja. Kakšno olajšanje predstavlja hoja v hrib ali klanec, medtem ko najina dojenčica mirno spi. Starševstvo je res polno izzivov, so pa zato naši sprehodi toliko bolj lahkotni. Težko je verjeti, da ima en otroški voziček toliko tehnološko dovršenih detajlov, hkrati pa tudi izjemen dizajn," je poudarila Katka Bogataj, ki se je skupaj s partnerico Katjo pred kratkim razveselila novorojenke.

Premierno je bila v Slovenij predstavljena tudi kolekcija Cybex Rockstar, ki je nastala v sodelovanju z Alecom Voelkelom. Navdih za kolekcijo je bilo rojstvo Alecove hčerke, ki nastanek kolekcije komentira z besedami: "Kolekcija je izraz mojega življenjskega sloga. Izraža duh, ki ga kot rock zvezdnik doživljam na odru."

Dogodek Ljubljana Stroller Show sta povezovala Vid in Domen Valič. Dogajanje pa je popestril tudi nastop plesne skupine Dance La Femme ter glasbeniki Gaja Prestor, Nipke, DJ Arsa in Ula Ložar.

Ljubljana Stroller Exhibition Show

Sobota in nedelja, 10. in 11. september 2022, od 11. do 19. ure

Dvodnevni sejemski dogodek bo potekal v konferenčnem centru hotela InterContinental Ljubljana. Poleg nabora vrhunske otroške opreme in strokovnega svetovanja bodo na voljo tudi razveseljive ugodnosti, prijetna presenečenja, kava in prigrizki ter zanimiv program z gosti. Vstop je prost.

PROGRAM GOSTUJOČIH GOVORCEV:

11.00 Otvoritev dogodka

11.40 Samozavestni starši s Pedosano

12.00 Varno na vsaki vožnji z AMZS

12.20 Moč bližine z Ergobaby

12.40 Okrogle mize z vplivneži

11.00-19.00 Vikend posvetovalnica s Pedosano

Foto: Matic Kremžar