O-STA

LESSENGERS z demonstracijo optičnih pretvornikov QSFP-DD 800G in QSFP112 400G

BASEL, Švica--(BUSINESS WIRE)-- Podjetje LESSENGERS Inc. ("LESSENGERS"), ponudnik inovativnih rešitev za optične povezave, je danes napovedalo predstavitev optičnih oddajnikov-sprejemnikov 800G QSFP-DD in 400G QSFP112 s polimernimi žicami brez uporabe optičnih leč, ki zagotavljajo odlično zmogljivost in stroškovno učinkovitost, v živo na sejmu ECOC 2022 (stojnici 511 in MR31), največji razstavi optičnih komunikacij v Evropi, ki bo potekala od 19. do 21. septembra na sejmišču Messe Basel v Švici.

Optični oddajniki-sprejemniki LESSENGERS 800G QSFP-DD in 400G QSFP112, ki jih poganja LESSENGERS-ova patentirana tehnologija neposrednega optičnega ožičenja (DOW), dosegajo odlično celovitost optičnega signala in najboljšo stroškovno učinkovitost. Ta edinstvena tehnologija omogoča popolno pasivno poravnavo z visoko natančnostjo in gostoto optičnega spajanja brez uporabe optičnih leč, kar zagotavlja najprimernejše rešitve za uporabo v hitrih podatkovnih centrih, na primer v 800G/1,6T optičnih modulih, vgrajeni, skoraj paketni ali so-paketni optiki.

"LESSENGERS bo na sejmu ECOC 2022 med 19. in 21. septembrom predstavil vrsto izdelkov, ki temeljijo na signalizaciji 112G in 56G, v podporo nujnih potreb naših strank, v prihodnjih četrtletjih pa bo dodal izdelke in tako dopolnil svoj portfelj izdelkov," je dejal vodja marketinga pri podjetju LESSENGERS Taeyong Kim.

"Trenutno poslovanje podjetja LESSENGERS je osredotočeno na večmodusne optične povezovalne rešitve skupaj s prilagojenimi storitvami optičnega pakiranja, vendar si bomo še naprej prizadevali za aplikacije, ki temeljijo na enem modusu, kot je silicijeva fotonika," je dodal izvršni direktor podjetja LESSENGERS Chongcook Kim. "Ta uspešna predstavitev rešitev optičnih pretvornikov, ki temeljijo na tehnologiji DOW, bo prinesla novo dobo optičnih povezav podatkovnih centrov, razvoj teh tehnologij pa bo podprl prihodnje zahteve za visokozmogljivo računalništvo (HPC) in rešitve umetne inteligence (AI)."

LESSENGERS bo imel predstavitev z:

  • 800G QSFP-DD SR8 optičnim sprejemnikom-oddajnikom

  • 400G optičnim sprejemnikom-oddajnikom QSFP112 SR4

  • 200G optičnim sprejemnikom-oddajnikom QSFP56 SR4

  • 200G optični modul ultra majhnih dimenzij

O podjetju LESSENGERS

LESSENGERS Inc. je inovativni ponudnik rešitev za optično povezovanje. Njegova patentirana tehnologija neposrednega optičnega ožičenja (DOW) omogoča zelo natančno in zelo gosto submikrometrsko optično povezavo med hitrimi fotonskimi napravami in različnimi optičnimi valovodi z najboljšo stroškovno učinkovitostjo. LESSENGERSOVE rešitve optičnih sprejemnikov-oddajnikov oziroma aktivnih optičnih kablov 800G/400G/200G temeljijo na visokozmogljivih proizvodno usmerjenih tehnologijah DOW.

Za več informacij obiščite www.lessengers.com.

Izvirno različico sporočila si oglejte na businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20220912005022/en/

Kontakti

LESSENGERS Inc.
Dr. Taeyong Kim

vodja marketinga
+82-10-6549-7654

taeyong.kim@lessengers.com

Vir: LESSENGERS Inc.

Veljavna verzija sporočila je izvirno besedilo, ki je napisano v izvirnem jeziku. Prevodi so na voljo le v pomoč in jih je potrebno primerjati z izvirnikom, ki je edina verzija besedila, ki ima lahko pravne posledice.