O-STA

Canva na uvodnem dogodku Canva Create predstavila nabor novih izdelkov za sodobno delovno okolje

Organizacije vseh velikosti imajo zdaj možnost, da si na novo zamislijo pristop k oblikovanju dela na način, ki spodbuja rast, racionalizira sisteme in zadovoljuje njihove potrebe po vizualnem komuniciranju

SYDNEY--(BUSINESS WIRE)-- Canva, globalna platforma za vizualne komunikacije, je danes predstavila nabor novih izdelkov in funkcij za delovno mesto, ki so oblikovani tako, da omogočajo vizualno komuniciranje vsakomur, v kateri koli napravi in kjer koli na svetu.

Sporočilo za javnost vsebuje večpredstavnostne vsebine. Celotno sporočilo si oglejte tukaj: https://www.businesswire.com/news/home/20220913006312/en/

Canva na otvoritvenem dogodku Canva Create predstavlja nabor novih izdelkov za sodobno delovno okolje (Grafika: Business Wire)

"Vizualno komuniciranje postaja vse pomembnejša veščina za ekipe vseh velikosti v skoraj vseh panogah," je dejala Melanie Perkins, soustanoviteljica in izvršna direktorica družbe Canva. "V zadnjih nekaj letih je bilo neverjetno opazovati nenehno rast Canve, saj vedno več ljudi izkorišča moč vizualne komunikacije za sprostitev svoje ustvarjalnosti in doseganje svojih ciljev. Z uvedbo našega novega izdelka Visual Worksuite prinašamo preproste oblikovalske izdelke na delovno mesto, da bi omogočili delo vsakemu zaposlenemu, v vsaki organizaciji in na vsaki napravi."

Canva predstavlja Visual Worksuite v času, ko podjetje obeležuje mejnik več kot 85 milijonov globalnih uporabnikov, ki zdaj vsako sekundo ustvarijo več kot 180 zasnov. Ker je uporaba v številnih poklicih in panogah v podjetjih vse večja, Canva hitro postaja platforma za oblikovanje na delovnem mestu. O tem povpraševanju priča več kot 10.000 aktualnih delovnih mest na LinkedInu, na katerih je Canva navedena kot želena veščina v podjetjih, kot so American Express, Amazon, TikTok, LEGO in Google.

Več kot 4 milijone plačilnih strank, od velikih organizacij do malih podjetij, uporablja rešitev podjetja za oblikovanje za sodelovanje "vse v enem" Canva for Teams za opolnomočenje svojih zaposlenih, ki imajo vedno večje potrebe po vizualnem komuniciranju. V zadnjih dvanajstih mesecih se je ta številka več kot potrojila, saj podjetja, kot so Zoom, Salesforce, PayPal, Reddit, Sony Music in OrangeTheory, starejša oblikovalska orodja nadomeščajo s platformo Canva vse-v-enem.

"Canva je neprecenljivo orodje za naše podjetje, saj je spremenila način medsebojnega sodelovanja naših kreativcev in ekip za družbene medije, tako da je zaposlenim olajšala ustvarjanje novih modelov na način, ki je skladen z našo blagovno znamko," pravi Marissa Kraines, podpredsednica za vsebinski marketing in družbene medije pri Salesforceu. "Prav tako je naši ekipi omogočila razširitev najboljših praks na področju vizualne komunikacije v celotnem podjetju, kar zagotavlja, da lahko ustvarjamo prepričljive vsebine na vseh lastnih kanalih in na družbenih omrežjih."

Nov paket: dokumenti, interaktivne table, spletne strani, videi, vizualizacije podatkov in še več

Canvin vizualni paket, ki je bil predstavljen na uvodnem dogodku Canva Create v Sydneyju, vključuje:

  • Canva Docs: S Canva Docs, ki je zasnovan z mislijo na sodobno delovno mesto, bodo tradicionalni besedilni dokumenti bolj vizualno privlačni, hkrati pa vključuje ključne funkcije sodelovanja, kot so komentiranje in sodelovanje v realnem času. Uporabniki lahko dostopajo tudi do več kot 100 milijonov Canvinih knjižnic oblikovalskih rešitev in jih vključijo v svoje delo, kar omogoča prilagojen pristop k ustvarjanju dokumentov. Poleg tega lahko v svetu, kjer predstavitev dela pogosto ne temelji na besedilu, dokumente Canva Docs s preprostim klikom na gumb spremenite v predstavitev Canva Presentation.

  • Spletne strani Canva: Nova možnost izdelave preprostih spletnih strani za vsako priložnost. Ustvarjajte vizualno privlačne in interaktivne spletne strani iz katere koli naprave, ne da bi za to potrebovali tehnično znanje. S stotinami odzivnih spletnih predlog na profesionalni ravni, prilagodljivimi domenami in nastavljivo višino strani lahko v nekaj minutah ustvarite in objavite zelo varno in po želji z geslom zaščiteno spletno stran. Ustvarjena je za spodbujanje sodelovanja, zato je opremljena tudi z novo analitično funkcijo Design Insights podjetja Canva, ki omogoča spremljanje obiska spletnega mesta in tako nudi vpogled v občinstvo in zanimanje.

  • Interaktivne table Canva: Interaktivne table Canva Whiteboards prinašajo hiter in svež pristop k temu, kako ekipe skupaj oblikujejo in raziskujejo ideje. Canva Whiteboards, ki združuje preprostost izkušnje urejanja Canva z neskončnim platnom, ima vrsto funkcij, namenjenih zbiranju idej in skupinskemu sodelovanju. Od samolepilnih beležk do slik in diagramov, sinhroniziranega časovnika, ki omogoča, da se idejam sledi, in še več - ta novi izdelek zajema svet hibridnega dela, da bi spodbudil sodelovanje in produktivnost v ekipah na različnih lokacijah.

  • Odstranjevanje ozadja posnetka: Ena izmed najbolj priljubljenih funkcij Canve je zdaj na voljo kot del paketa Canva Video Suite, s čimer ustvarjanje videoposnetkov preide na višjo raven. Z enim klikom lahko uporabniki odstranijo ozadje iz katerega koli videoposnetka, tako da je ustvarjanje profesionalne vsebine hitrejše in enostavnejše kot kdaj koli prej, brez visokih stroškov ali zapletene programske opreme.

  • Razširitev orodja Canva Print: Čeprav je večina vizualnega komuniciranja digitalna, je v primeru potrebe po fizičnem izdelku postopek enostaven in trajnostno naravnan. Od danes lahko vsakdo prek Canva Print natisne več kot 35 izdelkov in jih v rekordnem času dobi na dom. To vključuje vse od vabil do letakov, fotoknjig in jopic, nalepk za skodelice in še veliko več.

Ker je zavezana trajnostni prihodnosti, bo Canva za vsako naročilo tiskanja posadila drevo v okviru partnerskega programa za pogozdovanje One Print, One Tree (Eno tiskanje, eno drevo). Do danes je bilo posajenih že več kot 2,4 milijona dreves, do konca leta pa jih bo posajenih še 5 milijonov.

  • Vizualizacija podatkov: Vsak lahko izboljša svojo predstavitev s Flourishom, ki omogoča, da zgoščene podatke in statistične podatke spremenite v preproste, jasne in razumljive interaktivne vizualizacije podatkov. S predlogami za skoraj vse potrebe - od animiranih grafičnih stolpcev do krožnih grafikonov - je zapletene podatke lažje kot kdaj koli prej predstaviti na razumljiv in preprost način vsakomur, v kateri koli organizaciji, na katerem koli delovnem mestu.

  • Daljinski nadzor za predstavitve: Canva v svoj izdelek Presentation dodaja daljinski nadzor predstavitev, tako da lahko več predavateljev s pomočjo novega virtualnega gumba nadzoruje potek svoje predstavitve iz katere koli naprave.

Z današnjo predstavitvijo delovnega paketa Canva so tradicionalni pisarniški izdelki na novo zasnovani za sodobno dobo, da bi jih lahko ponudili strokovnjakom po vsem svetu. Ker postaja profesionalno komuniciranje vse bolj vizualno, delovna mesta pa še bolj globalna, je postalo preprosto vizualno komuniciranje ključno za poslovanje. Canva vse več vlaga v rešitve, ki se prilagajajo novemu načinu delovanja sveta in demistificirajo zapletenost izdelkov za vizualno komunikacijo, da bi bil lahko vsak zaposleni brez težav uspešen.

O družbi Canva

Canva je brezplačna spletna platforma za vizualno komuniciranje in sodelovanje, ki je začela delovati leta 2013 in katere poslanstvo je vsem na svetu omogočiti oblikovanje. S preprostim uporabniškim vmesnikom "povleci in spusti" in široko paleto predlog, od predstavitev, dokumentov, spletnih mest, grafik za družbene medije, plakatov, oblačil do videoposnetkov, ter ogromno knjižnico pisav, fotografij, ilustracij, video posnetkov in zvočnih posnetkov lahko vsakdo iz svoje ideje ustvari nekaj lepega.

Vsebine za prenos
Kliknite tukaj

Izvirnik je na voljo na businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20220913006312/en/

Kontakti

Lachlan Andrews
press@canva.com


Vir: Canva

Večpredstavnostne vsebine

Foto

Canva na otvoritvenem dogodku Canva Create predstavlja nabor novih izdelkov za sodobno delovno okolje (Grafika: Business Wire)

Foto

Canva na otvoritvenem dogodku Canva Create predstavlja nabor novih izdelkov za sodobno delovno okolje (Grafika: Business Wire)

Photo

Canva na otvoritvenem dogodku Canva Create predstavlja nabor novih izdelkov za sodobno delovno okolje (Grafika: Business Wire)

Veljavna verzija sporočila je izvirno besedilo, ki je napisano v izvirnem jeziku. Prevodi so na voljo le v pomoč in jih je potrebno primerjati z izvirnikom, ki je edina verzija besedila, ki ima lahko pravne posledice.