O-STA

Chocomar razvaja z 21 okusi vročih čokolad

Vas je hladno vreme že pregnalo v varno zavetje vašega doma? Niste edini. V času, ko se dnevi krajšajo in so večeri vse bolj mrzli, nič ni lepšega od preživljanja časa pod toplo odejo. Najboljša družba pa je seveda skodelica vroče čokolade, ki ogreje naše telo in duha. Ste vedeli, da slovensko podjetje Rokmar d. o. o. ponuja kar 21 različnih okusov vroče čokolade?

Slovenski proizvod družinskega podjetja

Vroče čokolade Chocomar izdeluje goriško podjetje Rokmar d. o. o., ki deluje že od leta 1991. Podjetje je znano po dveh stvareh - sladoledu in vroči čokoladi. Izdelujejo namreč sestavine za sladoled, iz katerih sladoledarji v svojih lokalih izdelujejo najboljši sladoled v Sloveniji in po Evropi. V hladnejših letnih časih pa izdelujejo vročo čokolado Chocomar, ki jo lahko pripravimo tudi sami doma.

Vroča čokolada brez glutena in palmovega olja

Pri Rokmarju se zavedajo pomembnosti skrbi za okolja, zato v njihovih izdelkih ne najdeš palmovega olja. Ta je namreč povezan z krčenjem gozdov, izpusti toplogrednih plinov, izkoriščanjem delavcev in otroškim delom. Vroče čokolade prav tako ne vsebujejo glutena, ki je eden pogostejših alergenov.

21 izvrstnih okusov

Na voljo je kar 21 različnih okusov vroče čokolade Chocomar. V ponudbi so klasični okusi, kot so mlečna, bela in temna, najdete pa tudi bolj eksotične okuse, kot so bela pistacija, chili in menta. Ljubitelji vroče čokolade bodo navdušeni nad bogatimi in nenavadnimi kombinacijami okusov.

Zaupajte kvalitetnim sestavinam slovenskega izvora

Vse vroče čokolade Chocomar so narejene v Sloveniji, v njih najdete samo najbolj kvalitetne sestavine. Priprava je izjemno enostavna, končni rezultat pa gosta vroča čokolada kot v vaši najljubši kavarni. Celotno ponudbo vročih čokolad najdete na spletni strani Chocomarja, sledite pa lahko tudi njihovemu Facebook profilu, kjer boste našli inovativne recepte za uporabo vroče čokolade. Pa dober tek!