O-STA

Spektakularen dogodek ob vrnitvi Josipa Iličića med vijolične

V sredo popoldne je v Europarku pred mikrofone stopil nogometni čarodej Josip Iličić, ki se s podpisom pogodbe z NK Maribor po dvanajstih letih vrača v Ljudski vrt.

Na novinarski konferenci so se zbrali ljubitelji nogometa in zvesti navijači vijoličastih, ki so z bučnim aplavzom pozdravili prihod športne legende.Europark je že vrsto let ponosni sponzor nogometnega kluba Maribor, zato so še posebej veseli, da so lahko obeležili vrnitev velikana slovenskega nogometa. Priljubljeni Jojo se je iz tujine vrnil domov in bo v reprezentančnem dresu s številko 72 zaigral v 1. SNL. Aktualni državni prvaki so pripravili spektakularno predstavitev, ki je bila deležna veliko zanimanja navijačev in splošne javnosti.

Velik dogodek za slovenski nogomet

"Kot sem rekel že pred nekaj časa, je bila edina možnost ob vrnitvi v Slovenijo prihod v Maribor. Tukaj sem se najboljše počutil, pri sebi sem čutil, da sem nekaj dolžan klubu. NK Maribor me je izstrelil med največje igralce in mi omogočil, da sem spoznal najvišji nivo tekmovanja. Obljubil sem, da se bom nekoč vrnil in zdaj je bil pravi trenutek," je na dogodku povedal nogometni as Josip Iličić. Športni direktor kluba Marko Šuler je dodal, da je podpis pogodbe "velik dogodek, ki nedvomno izstopa iz okvirjev in pomeni veliko. Ne samo za Maribor, ampak na splošno za slovenski nogomet. Ne bomo prehitevali, s skupnimi močmi bomo naredili vse, da ga čim prej vidimo z moštvom na terenu."

Za več utrinkov z dogodka obiščite Europarkovi družabni omrežji Facebook in Instagram. V nakupovalnem središču ob Dravi bodo tudi v prihodnje podpirali športne ase in sledili uspehom moštva NK Maribor.