O-STA

Odslej Fjällräven tudi v Emporiumu

Švedska znamka z outdor oblačili in opremo Fjällräven se je v oktobru predstavila z novo kolekcijo na dogodku v Narodni galeriji v Ljubljani.

Vse od ustanovitve je njihovo vodilo razvijati opremo za dejavnosti na prostem, s pomočjo katere bo lahko prav vsak užival v naravi. Tako se Fjällräven že od leta 1960 zavzema za inovativne in funkcionalne izdelke, ki spremljajo več generacij ljubiteljev športov na prostem po vsem svetu in so z leti prejeli številna priznanja.

Izdelki so danes na voljo že v več kot 20 državah. Nekateri izmed njih so z leti postali klasični kosi, saj skoraj ni človeka, ki ne bi poznal kultnega nahrbtnika Kånken. Nenehno skrbijo za razvoj materialov, iščejo nove rešitve in konstrukcije za nove priljubljene izdelke - oblačila, šotore, spalne vreče, nahrbtnike in drugo opremo, ki je z leti postala nujna, zelo priljubljena in neuničljiva spremljevalka pri neštetih dogodivščinah.

V teh dneh je nova ženska kolekcija jesen-zima 2022 prišla tudi na police Emporiuma, kjer so bili do sedaj na voljo le nahrbtniki. Izbirate lahko med jaknami, bundami in puloverji ter klasičnimi kapami, kolekcija pa se bo sproti še dopolnjevala.