O-STA

Izjemni Huawei Mate 50 Pro se bo predstavil Sloveniji

Huawei Mate 50 Pro
Huawei Mate 50 Pro
Huawei Mate 50 Pro / Kaya Solo
Huawei Mate 50 Pro / Nika Zorjan

Huawei je nedavno predstavil svoj najnovejši premijski telefon Mate 50 Pro, ki je zdaj na voljo tudi na slovenskem trgu. Širšemu občinstvu se bo predstavil na posebnem dogodku v soboto, 5. 11., v trgovini Huawei Experience Shop (HES), ki se nahaja v nakupovalnem središču Citypark Ljubljana. Na ta dan bodo pri Huaweiu za kupce pripravili tudi posebna darila.

Telefon Huawei Mate 50 Pro se bo slovenskemu občinstvu predstavil v imenitni družbi. Ob njem bodo namreč slovenska smučarka Ilka Štuhec, pevka Nika Zorjan in vlogerka Kaya Solo, s katerimi se bo mogoče tudi fotografirati in pogovoriti o uporabniški izkušnji. Vse tri so namreč že uporabnice novega telefona. Mate 50 Pro pa bo vsak obiskovalec lahko tudi sam preizkusil.

To pa še zdaleč ni vse. Kupce telefona čaka posebno presenečenje, prav tako pa bodo nagrajeni vsi drugi nakupi v tistem dnevu.

Lokacija in čas dogodka

Kaj: Predstavitev premijskega telefona Huawei Mate 50 Pro

Kje: Trgovina HES, 1. nadstropje nakupovalnega središča Citypark Ljubljana

Kdaj: Sobota, 5. 11. 2022, od 10h do 12h

Revolucija mobilne fotografije

Huawei sicer s telefonom Mate 50 Pro orje ledino na področju zmogljivosti sodobne tehnologije. Njegova kamera Ultra Aperture kot prva na svetu prinaša 10-stopenjsko fizično nastavljivo zaslonko, ki mobilne fotografske zmožnosti dvigne na povsem novo raven. Izredno široka zaslonka f/1,4 v kombinaciji s tehnologijo XD Fusion Pro in visoko občutljivostjo na svetlobo, poskrbi za primerno svetlost ter za podrobnosti v svetlih in zasenčenih področjih fotografije. Nočni način odlično zajame svetla in temna področja tudi v slabo osvetljenem okolju. Portretni način uporabi naravno zamegljeno ozadje, da motiv izstopi, medtem ko kamera s periskopskim objektivom prikaže zelo oddaljene prizore s kar 200-kratno povečavo.

S telefonom Mate 50 Pro se predstavlja tudi operacijski sistem EMUI 13, ki poenostavlja vsakodnevno rabo z lahkotnim upravljanjem z enim dotikom. Trgovina z aplikacijami AppGallery pa poskrbi, da je uporabniška izkušnja na najvišji ravni.

Poleg telefona Mate 50 Pro je sicer Huawei nedavno predstavil še telefona srednjega razreda, nova 10 in nova 10 Pro, ki ju odlikuje kamera na sprednji in zadnji strani. Tudi ta telefona bosta v trgovini HES na voljo za preizkus.

O podjetju Huawei Consumer BG

Huaweievi izdelki in storitve so na voljo v več kot 170 državah in jih uporablja tretjina svetovnega prebivalstva. Huawei je po svetu vzpostavil že 14 raziskovalnih in razvojnih centrov, vključno v Nemčiji, na Švedskem, v Rusiji, Indiji in na Kitajskem. Huawei Consumer BG je ena od Huaweievih treh poslovnih enot in ima pod okriljem pametne telefone, tablične računalnike, osebne računalnike, nosljive naprave, storitve v oblaku in drugo. Huaweieva globalna mreža je zgrajena na več kot 30 letih strokovnega znanja in izkušenj v telekomunikacijski industriji in je posvečena zagotavljanju najnovejših tehnoloških rešitev uporabnikom po celem svetu.

Za več informacij prosim obiščite: consumer.huawei.com/si

Spremljajte nas:

Facebook

YouTube

Instagram

Skupnost

Kontakt za medije:

Andrej Pirnat, PR manager

e: andrej@sidera.si

COUN