O-STA

Huawei Mate 50 Pro se je predstavil v družbi Ilke Štuhec, Nike Zorjan in Kaye Solo

Nika Zorjan, Kaya Solo, Ilka Štuhec
Ekipa Huawei
Kaya Solo
Nika Zorjan
Huawei Mate 50 Pro

Huaweiev najnovejši premijski telefon Mate 50 Pro se je v soboto, 5. 11., uradno predstavil slovenskemu občinstvu na prav posebnem dogodku v trgovini Huawei Experience Store (HES) v ljubljanskem Cityparku. Poleg posebnih presenečenj za kupce ter dobre jedače in pijače, je bilo poskrbljeno tudi za odlično družbo. Novi telefon so namreč predstavile smučarka Ilka Štuhec, pevka Nika Zorjan in vlogerka Kaya Solo.

V soboto je bilo v trgovini HES resnično veselo vzdušje. Obiskovalci so lahko preizkusili najnovejše Huaweieve telefone, poleg osrednje zvezde Mate 50 Pro tudi najnovejša telefona srednjega razreda, Huawei nova 10 in Huawei nova 10 Pro, ter se tako na lastne oči prepričali o odlični uporabniški izkušnji, ki jo našteti s svojimi naprednimi funkcijami in trgovino AppGallery omogočajo.

Za dodatno zabavo pa so poskrbele Ilka Štuhec, Nika Zorjan in Kaya Solo, ki so se z obiskovalci fotografirale, jim delile avtograme in z njimi izmenjavale izkušnje o novem paradnem telefonu. Vse tri ga namreč že uporabljajo in so nad njim izjemno navdušene.

"Že na prvi pogled me je očaral s svojim čudovitim dizajnom, takoj pa še s svojo izvrstno kamero! V mojem poslu vedno, ampak res vedno potrebujem dobre in kvalitetne fotografije in videe in Mate 50 Pro mi to več kot omogoča. Kamero uporabljam vsak dan in zato sem bila presrečna, ko sem izvedela, kakšen bo moj nov telefon in kako hudo kamero ima," je o telefonu vzhičeno razlagala Nika Zorjan.

Kaya Solo pa je njene misli še dopolnila: "Poleg kamere, ki je prva stvar, ki jo iščem pri telefonu, vsekakor tudi zaslon. Hitro smo se navadili na 120 Hz osveževanje zaslona in čeprav sem bila tudi sama mnenja, da to morda ne bo spremenilo mojega pogleda na telefone, sem se zmotila - definitivno ga je. Čeprav sem sprva mislila, da je to skorajda nepomembna podrobnost, danes opazim, da na dobrih telefonih iščem tudi to."

Mobilna fotografija naslednje generacije

Huawei sicer s telefonom Mate 50 Pro orje ledino na področju zmogljivosti sodobne tehnologije. Njegova kamera Ultra Aperture kot prva na svetu prinaša 10-stopenjsko fizično nastavljivo zaslonko, ki mobilne fotografske zmožnosti dvigne na povsem novo raven. Izredno široka zaslonka f/1,4 v kombinaciji s tehnologijo XD Fusion Pro in visoko občutljivostjo na svetlobo, poskrbi za primerno svetlost ter za podrobnosti v svetlih in zasenčenih področjih fotografije. Nočni način odlično zajame svetla in temna področja tudi v slabo osvetljenem okolju. Portretni način uporabi naravno zamegljeno ozadje, da motiv izstopi, medtem ko kamera s periskopskim objektivom prikaže zelo oddaljene prizore s kar 200-kratno povečavo.

Njegovo slovensko predstavitev je pozdravil tudi Matjaž Kermelj, direktor Huawei oddelka za potrošnike: "Veseli smo, da bomo lahko odličen Mate 50 Pro ponudili tudi slovenskim uporabnikom. Gre za resnično prelomen telefon, zlasti na področju mobilne fotografije, o čemer nenazadnje pričajo tudi ocene neodvisnih specializiranih portalov. Mate 50 Pro tako ponuja vrhunsko uporabniško izkušnjo v vseh pogledih. Poleg odlične kamere je izredno zmogljiv, precejšen pa je tudi premik pri dostopu do aplikacij."

O podjetju Huawei Consumer BG

Huaweievi izdelki in storitve so na voljo v več kot 170 državah in jih uporablja tretjina svetovnega prebivalstva. Huawei je po svetu vzpostavil že 14 raziskovalnih in razvojnih centrov, vključno v Nemčiji, na Švedskem, v Rusiji, Indiji in na Kitajskem. Huawei Consumer BG je ena od Huaweievih treh poslovnih enot in ima pod okriljem pametne telefone, tablične računalnike, osebne računalnike, nosljive naprave, storitve v oblaku in drugo. Huaweieva globalna mreža je zgrajena na več kot 30 letih strokovnega znanja in izkušenj v telekomunikacijski industriji in je posvečena zagotavljanju najnovejših tehnoloških rešitev uporabnikom po celem svetu.

Za več informacij prosim obiščite: consumer.huawei.com/si

Spremljajte nas:

Facebook

YouTube

Instagram

Skupnost

Kontakt za medije:

Andrej Pirnat, PR manager

e: andrej@sidera.si