O-STA

Podjetje Dilithium Networks je odprlo novo podružnico v Varšavi na Poljskem

ETALUMA, Kalifornija--(BUSINESS WIRE)--4. april 2006-- Podjetje Dilithium Networks, vodilni dobavitelj 3D multimedijskih rešitev, je sporočilo, da je odprlo novo podružnico v Varšavi, od koder bo vodilo svojo širitev v Vzhodni Evropi. Podjetje Dilithium je prav tako sporočilo, da se mu je Tomasz Mirowski pridružil kot regionalni direktor za Vzhodno Evropo. Tomek prihaja iz podjetja Huawei, kjer je v vlogi direktorja oddelka za poslovni razvoj vzpostavil uspešno sodelovanje in prodajne stike z vodilnimi operaterji mobilne in stacionarne telefonije v regiji. Preden se je pridružil podjetju Huawei, je Tomek na Poljskem šest let prebil pri podjetju Ericsson, kjer je delal kot vodja računovodstva in se ukvarjaj s posli, povezani z izdelki in storitvami z visoko dodano vrednostjo.

"Tomek je izkušen vodilni delavec s področja telekomunikacij in idealni človek za zagotavljanje rasti v tej regiji," pravi Gerard Delaney podpredsednik uprave in generalni direktor podjetja Dilithium Networks za območja Evrope, Bližnjega vzhoda in Afrike. "Izjemno smo navdušeni nad možnostmi v Vzhodni Evropi, kjer načrtujemo agresivno širitev tehnologije 3G v letih 2006 in 2007. V prihodnjih 18 mesecih bo v Vzhodni Evropi vzpostavljenih več kot 20 omrežij UMTS, rešitve Dilithium Networks pa bodo operaterjem omogočile hitro uporabo storitev za izračun prihodka na uporabnika" Podjetje je že napovedalo začetek vstopa v regijo.

O podjetju Dilithium Networks

Dilithium Networks je vodilni svetovni proizvajalec telefonskih 3G video rešitev za industriji mobilnih in širokopasovnih naprav. Med izdelke podjetja spadajo prehodi za prekodiranje multimediskih vsebin, protokolni skladi in rešitve za odjemalce video telefonije. Podjetje Dilithium Networks ima globalno bazo strank, ki vključuje večino vodilnih dobaviteljev opreme za omrežja, izdelovalcev terminalov in mobilnih operaterjev. www.dilithiumnetworks.com

Dilithium Networks

Karen Birnie,

707-792-3927

karen.birnie@dilithiumnetworks.com