O-STA

Tusk Innovation napoveduje nove izdelke, ki jih bo ponudil na črni petek

KUALA LUMPUR, Malezija--(BUSINESS WIRE)-- Podjetje Tusk Inc. Limited (www.tusklimited.com), ki je začelo poslovati leta 2012 kot podjetje za upravljanje kapitala v Kuala Lumpurju s poslovalnicami po vsem svetu, zdaj pa je eno vodilnih podjetij za električne rešitve, ki se osredotoča na proizvodnjo opreme za rudarjenje, sončnih panelov in adapterjev, napoveduje nove izdelke na črni petek. Linija izdelkov je v glavnem povezana z električno energijo. Za več informacij obiščite https://tusklimited.com/products

Tusk Innovation je kot eno izmed najboljših podjetij za električne rešitve napovedalo 30-odstotni popust na črni petek za svoj sklop opreme za rudarjenje, ki zajema sončni panel in napravo za rudarjenje bitcoinov. Oprema omogoča nemoteno rudarjenje brez povezave s kakršnim koli večjim virom električne energije, saj predstavlja električna energija velik izziv v industriji rudarjenja.

Ob nedavnem prehodu s polikristalnih na fotonapetostne materiale je Tusk Innovation preizkusil učinkovitost svojih solarnih izdelkov v povezavi z napravami za rudarjenje kriptovalut in izkazali so se kot zelo učinkoviti. Vlagatelji v opremo Tusk Innovation lahko zdaj enostavno rudarijo svoje kovance brez prekinitev, z manjšim tveganjem in maksimiranim dobičkom.

To je prizadevanje za zmanjšanje količine porabljene električne energije pri rudarjenju kriptovalut in to je prejšnji teden razkril operativni direktor John Walls: "Po zbranih informacijah je očitno, da je potreba po električni energiji rudarjev prevelika, da bi jo lahko zadovoljili, zato smo ustvarili alternativno možnost."

Dobiček iz rudarjenja

Čeprav je postavitev farm za rudarjenje kriptovalut zelo zaželeno in dobičkonosno za mnoge ljudi, so razširjene špekulacije, da bi lahko povzročile znatne stroške, zlasti v smislu porabe električne energije. Podjetje Tusk Inc je ustvarilo dolgotrajno rešitev, saj vam ponuja solarni panel, ki ni povezan z vašimi računi za elektriko, in napravo za rudarjenje bitcoinov, ki lahko izvaja naloge dvojnega rudarjenja. Zdaj lahko preprosto rudarite svoje kovance in se ne obremenjujete z nestanovitnostjo trga.

Podjetje Tusk Inc s sedežem v osrčju Kuala Lumpurja v Maleziji in v Združenem kraljestvu se razlikuje od drugih po tem, da nudi strankam tako storitve razvoja kripto denarnice kot tudi enote za grafično obdelavo prek svojih poslovalnic na treh celinah. Med drugim ima tudi bogate izkušnje z razvojem na področju veriženja blokov in rešitev za rudarjenje bitcoinov.

O podjetju Tusk

Podjetje Tusk Inc, ki ga je leta 2012 ustanovila skupina strokovnjakov za upravljanje, kasneje pa se mu je pridružila ekipa tehnoloških strokovnjakov, je zdaj eden od vodilnih ponudnikov električnih rešitev. Ponašajo se tudi s sposobnostjo učinkovitega obvladovanja tveganj, saj se z obvladovanjem tveganj ukvarjajo že več kot desetletje. Z napredkom tehnologije so v sistem obvladovanja tveganj vključili manj tvegane naložbe, med katerimi je tudi rudarjenje kriptovalut z uporabo fotovoltaičnih materialov.

Veljavna verzija sporočila je izvirno besedilo, ki je napisano v izvirnem jeziku. Prevodi so na voljo le v pomoč in jih je potrebno primerjati z izvirnikom, ki je edina verzija besedila, ki ima lahko pravne posledice.

Kontaktni podatki

John Walls
Vodja za odnose z javnostjo

john@tusklimited.com
(+60)1117000943

Vir: Tusk Inc. Limited