O-STA

Saudova Arabija bo jutri gostila italijanski superpokal med Inter Milanom in AC Milanom

RIAD, Saudova Arabija--( BUSINESS WIRE )-- Riad, glavno mesto Saudove Arabije, bo jutri ob 22.00 po lokalnem času na stadionu kralja Fahda v Riadu gostilo tekmo italijanskega superpokala med prvakom lige AC Milanom in zmagovalcem pokala Inter Milanom, ki jo je ministrstvo za šport organiziralo v okviru športnih dogodkov, ki se bodo drugič odvijali v Diriji.
Nogometni navdušenci v Saudovi Arabiji in po svetu bodo lahko na dolgo pričakovanem turnirju lahko spremljali razburljivo tekmo za italijanski superpokal med dvema milanskima velikanoma, Interjem, aktualnim zmagovalcem Coppa Italia, in AC Milanom. Oba kluba se bosta pomerila v epskem derbiju.
Saudova Arabija je italijanski superpokal gostila že v letih 2018 v Džedi na stadionu King Abdullah Sports City s tekmo med Juventusom in Milanom in 2019 v Riadu na stadionu King Saud University med Juventusom in Laziem.
Kraljestvo, ki gosti ta veliki dogodek, ki je del številnih mednarodnih športnih turnirjev in dogodkov, ki potekajo v sezoni 2022 v Diriji in jih organizira ministrstvo za šport z namenom doseči cilje vizije Kraljestva 2030 in kot eno od pobud programa "Kakovost življenja", z gostovanjem najbolj spektakularnih in največjih mednarodnih športnih dogodkov, da bi obiskovalcem športnih dogodkov v Diriji prek fantastičnih tekem zagotovili nepozabno izkušnjo.
*Vir: AETOSWire
Dany Abadie - izvršni direktor
dany.abadie@squidnomad.com
Vir: Ministrstvo za šport Saudove Arabije
Na voljo so fotografije/večpredstavnostno gradivo:
https://www.businesswire.com/news/home/53252037/en
Veljavna verzija sporocila je izvirno besedilo, ki je napisano v izvirnem jeziku. Prevodi so na voljo le v pomoc in jih je potrebno primerjati z izvirnikom, ki je edina verzija besedila, ki ima lahko pravne posledice.
Kontaktni podatki