O-STA

Synology je predstavil DiskStation DS423+

Ljubljana, 20. 3. 2023 - Synology je predstavil DiskStation DS423+, strežnik NAS s 4 ležišči za vgradnjo diskov. Naprava je najnovejša nadgradnja v seriji večnamenskih rešitev za shranjevanje, namenjenih zahtevnim domačim uporabnikom in manjšim podjetjem.

DS423+, ki ga poganja vsestranski operacijski sistem Synology DiskStation Manager (DSM) v kompaktnem namiznem formatu, ponuja celovite rešitve za zaščito in upravljanje poslovnih podatkov, omogoča sodelovanje na skupnih dokumentih, zagotavlja oddaljeni dostop do datotek in služi kot jedrna naprava za postavitev nadzornega sistema, ki temelji na kamerah IP.

"Novi DS423+ ponuja izjemno vrednost uporabnikom z omejenimi zahtevami glede shranjevanja," je povedala Anya Lin, produktna vodja pri Synology. "Še naprej nudi celovite in robustne rešitve, ki so prepričale številne uporabnike, med drugim se ponaša z 21 % hitrejšim indeksiranjem fotografij v primerjavi s svojim predhodnikom."

Platforma za shranjevanje podatkov

Z največjo zmogljivostjo shranjevanja, 72 terabajtov, je DS423+ idealen za ekipe profesionalcev in mala podjetja, ki želijo stopiti v svet centraliziranega shranjevanja ali služiti kot robno vozlišče v porazdeljenih namestitvah. Operacijski sistem DSM v napravi DS423+ izkorišča napredni datotečni sistem Btrfs za zaščito podatkov pred poškodbami in omogoča uporabnikom, da hitro razveljavijo vse nenamerne ali zlonamerne spremembe z uporabo tehnologije posnetkov stanja (Snapshot).

DS423+ je opremljen z dvema dostopnima režama M.2 NVMe, ki ju je mogoče uporabiti za postavitev hitrega predpomnilnika ali dodatnega prostora za shranjevanje na hitrih diskih SSD, ne da bi pri tem zasedli standardna ležišča za vgradnjo diskov. Hrambeni prostor, sestavljen z diski SSD, je idealen za naloge, ki zahtevajo nizko latentnost in visoko zmogljivost naključnega zapisovanja. Na drugi strani pa lahko predpomnilnik na dodatnih diskih SSD znatno poveča I/O zmogljivost na počasnejši osnovni shrambi, sestavljeni z diski HDD.

Lokalna shramba z integracijo v oblak

DS423+ prinaša intuitivno upravljanje datotek in skupno rabo z uporabo rešitve Synology Drive, ki združuje dostop do datotek na več platformah z zasebnostjo, ki jo ponuja lokalna shramba. Za ekipe, ki delajo na daljavo, in podjetja, ki delujejo na več lokacijah, je na voljo "site-to-site" sinhronizacija datotek za zrcaljenje vsebine med napravami Synology.

Zmogljivosti hibridnega oblaka, ki jih zagotavlja Synology Hybrid Share, omogočajo uporabnikom, da združijo prednosti lokalne uporabe in oblaka s shranjevanjem podatkov v oblaku, medtem ko pogosto dostopane datoteke hranijo v predpomnilniku lokalne naprave za dostop pri hitrostih, ki jih omogoča omrežje LAN.

Več podatkov o upravljanju datotek

Centralno rezervno vozlišče z večplastno zaščito podatkov

Zagotavljanje stalne zaščite kritičnih podatkov pred sodobnimi grožnjami kibernetske varnosti je bistvenega pomena za preprečevanje nepopravljive izgube dragocenih podatkov. Synologyjeva zbirka Active Backup Suite omogoča varnostno kopiranje IT infrastrukture , kot so sistemi Windows in Linux, navidezni računalniki Hyper-V/VMware in računi Microsoft 365/Google Workspace. Varnostno kopiranje na DS423+ je zavarovano v skladu z najsodobnejšimi standardi varovanja pretoka in varovanja, obnovitev, ko je to potrebno, pa je enostavna in hitra.

Za večjo redundanco je mogoče ustvariti tudi varnostne kopije in trenutne posnetke stanja podatkov, shranjenih v NAS, in jih poslati na drug strežnik ali storitev v oblaku.

Več podatkov varovanju podatkov

Kompakten strežnik za nadzor

Synology Surveillance Station je zmogljiv sistem za upravljanje videa (VMS), ki trenutno ščiti več kot 500.000 nadzornih mest po vsem svetu. Podpora za ONVIF in več kot 8.300 potrjenih kamer IP pomeni, da lahko uporabniki izberejo naprave, ki najbolj ustrezajo njihovim zahtevam.

Surveillance Station na napravi DS423+ omogoča enostavno nastavitev in upravljanje do 40 kamer s sodobnim in nastavljivim vmesnikom. Za namestitve, ki so razpršene na velikih območjih ali več zgradbah, rešitev omogoča prekrivanje tlorisov z zemljevidi Google Maps ali OpenStreetMap in tako povečati preglednost varovanega območja.

Surveillance Station omogoča preprosto šifriranje, varnostno kopiranje in arhiviranje posnetkov ter hkratno snemanje posnetkov v oblak z uporabo oblačne storitve C2 Surveillance. Rešitev Surveillance Station je skalabilna in primerna za uvedbe vseh velikosti - od namestitev v malih podjetjih z nekaj kamerami do obsežnih sistemov s tisoči kamer in stotinami lokacij.

Več o rešitvi za nadzor Surveillance Station

Razpoložljivost

Synology DS423+ je na voljo prek Synologyjevih partnerjev in prodajalcev po vsem svetu. Za podrobne informacije obiščite spletno stran.

#

O podjetju Synology Inc.

Synology je predan izkoriščanju prednosti, ki jih ponuja razvoj sodobnih tehnologij in tako odločen omogočiti podjetjem in domačim uporabnikom zanesljiv in dostopen način za centralizacijo hrambe podatkov, poenostavljenega varnostnega kopiranja podatkov, pošiljanja in sinhronizacije datotek preko različnih platform in nemotenega dostopa do podatkov. Cilj podjetja Synology je zagotavljanje izdelkov z naprednimi lastnostmi in najboljšimi storitvami za uporabnike v svojem razredu.

O podjetju Xenon forte d.o.o.

Podjetje Xenon forte sodeluje s podjetjem Synology že od leta 2009 ter skrbi za distribucijo, promocijo in tehnično podporo Synology NAS strežnikov v Sloveniji. Poleg tega pa je Xenon forte dolgoletni partner podjetja Kyocera Document Solutions, ki je proizvajalec tiskalniških naprav in ponudnik rešitev za upravljanje z dokumenti. Xenon forte s Kyocero sodeluje že od leta 1989, status nacionalnega distributerja je pridobilo leta 1997, julija 2002 pa postalo njen direktni partner. Skupaj s podjetji Xenon forte - Zagreb d. o. o., Xenon forte Sarajevo d. o. o. in Xenon forte Montenegro d. o. o. skrbi za marketing, tehnično podporo in distribucijo izdelkov Synology in Kyocera Document Solutions v Sloveniji, na Hrvaškem, v Bosni in Hercegovini ter Črni gori. Osnovna dejavnost podjetja je informacijski inženiring, kar zagotavlja odlično osnovo za razvoj uporabniških storitev, tehnično podporo in razvoj aplikacij.

Kontakt:

Tomaž Zajc, vodja marketinga

Xenon forte d.o.o.

Letališka cesta 29, Ljubljana

Tel: (01) 5484 812

E-pošta: tomaz@xenon-forte.si

logy
iN a0