O-STA

Ekskluzivno pri Telekomu Slovenije: dokumentarni TV-program DOX TV

Ljubljana, 6. junija - Dokumentarci so med najbolj priljubljenimi vsebinami naročnikov televizije Telekoma Slovenije. Odslej je ponudba dokumentarnih TV-programov še bogatejša, in sicer z ekskluzivnim programom DOX TV s slovenskimi podnapisi. Do konca junija je v okviru promocijske ponudbe v vseh TV-programskih shemah DOX TV na voljo vsem naročnikom televizije.

Telekom Slovenije je v svojo programsko shemo ekskluzivno umestil odličen dokumentarni program DOX TV. Ta je prava izbira za vse, ki jih zanima, kako so odlični športniki zgradili kariero in kako so živele legende, ob tem pa radi prisluhnejo različnim pogledom na zgodovinske dogodke ter se potopijo v ozadja resničnih kriminalnih zgodb.

DOX TV nudi več kot 1000 ur programa, 50 do 70 ur premiernih oddaj mesečno ter nagrajene kinematografske dokumentarce in biografije, ki razkrivajo svet slavnih. Gledalcem odkriva in približa ozadje najbolj znanih zgodovinskih dogodkov, na voljo so oddaje o tem, kako sodobna tehnologija spreminja svet, spoznali pa bodo tudi številna znanstvena dejstva, ki bodo navdušila in poglobila poznavanje sveta.

TV-program DOX TV je do vključno 30. junija 2023 promocijsko na voljo v vseh programskih shemah televizije Telekoma Slovenije, in sicer na programskem mestu 94, po tem pa bo vključen v programski shemi Standard in Mega HD. Vsebine je možno spremljati na vseh napravah, torej na TV-zaslonu, pa tudi prek aplikacije NEO TV Lite na pametnih televizorjih, na mobitelih z aplikacijo NEO ter prek spleta. Omogočeni sta tudi funkciji Ogled nazaj in Snemalnik.

Telekom Slovenije nudi kar 17 dokumentarnih TV-programov. Poleg novega DOX TV lahko naročniki spremljajo BBC Earth, National Geographic, National Geographic Wild, Discovery Channel, Animal Planet, Travel Channel, History Channel, Curiosity Channel, Da Vinci Learning, Discovery TLC, Discovery ID Xtra, CBS Reality, Viasat Nature, Viasat Explore, Viasat History in Balkan Trip.