O-STA

Travelshift je zbral 10 milijonov USD kapitalskega povišanja

REYKJAVIK, Islandija--(BUSINESS WIRE)-- Travelshift, vodilna spletna potovalna agencija (OTA) na Islandiji, je od obstoječih delničarjev zbrala 10 milijonov USD kapitala, s čimer se je skupni znesek financiranja povečal na 30 milijonov USD.

Financiranje predstavlja glasovanje o zaupanju sedanjih vlagateljev Travelshift v smer rasti in prihodnji potencial podjetja. Po besedah Harshala Chaudharija, predsednika in glavnega direktorja za naložbe pri GE Investment Management Co., "ponosni smo, da še naprej podpiramo izjemno potovanje Travelshifta. Neomajna predanost podjetja inovacijam in zadovoljstvu strank je ključnega pomena pri uspehu podjetja in trdno verjamemo v njegov potencial za dodatno preoblikovanje industrije prostega časa."

Zadnji krog financiranja je sledil nedavni predstavitvi Travelshiftovega Vodnika po Evropi, potovalne platforme, ki rešuje Connected Trip za evropski trg potovanj za prosti čas. Ta inovativna storitev, ki jo poganja umetna inteligenca, popotnikom omogoča, da rezervirajo vse, kar potrebujejo, na enem mestu in upravljajo celotno potovanje v eni aplikaciji. Popotnikom omogoča tudi dostop do tisočih itinerarjev, ki so bili optimizirani z umetno inteligenco, s trenutno največjo izbiro počitniških paketov na svetu v Evropi.

"Navdušeni smo nad stalno podporo in zaupanjem naših obstoječih delničarjev," je dejal David Stewart, izvršni direktor Travelshifta. "Ta krog financiranja nam omogoča, da pospešimo naše pobude za rast in nadaljujemo z gradnjo naslednje generacije potovanj z inovativno uporabo in uporabo umetne inteligence za zagotavljanje prilagojenih in brezhibnih potovalnih izkušenj."

Travelshift želi izraziti iskreno hvaležnost svoji predani ekipi, zvestim strankam in vdanim delničarjem za njihovo nadaljnjo podporo in vero v vizijo podjetja.

O Travelshiftu:

Travelshift je vodilna islandska spletna potovalna agencija (OTA), ki je specializirana za zagotavljanje tehnološko usmerjenih potovalnih rešitev. Z več kot desetletnimi izkušnjami v industriji je Travelshift predan revoluciji v načinu potovanja ljudi, ponujanju inovativnih storitev in izjemnih uporabniških izkušenj.

Veljavna verzija sporocila je izvirno besedilo, ki je napisano v izvirnem jeziku. Prevodi so na voljo le v pomoc in jih je potrebno primerjati z izvirnikom, ki je edina verzija besedila, ki ima lahko pravne posledice.

Na voljo so fotografije/večpredstavnostno gradivo: https://www.businesswire.com/news/home/53544826/en

Kontakti

Za medijska vprašanja ali dodatne informacije se obrnite na:
David Stewart

Generalni direktor
Email: dave@travelshift.com
Phone: +354 791 9394

Vir: Travelshift