O-STA

Otok Al Marjan bo na svojih obalah predstavil drugo gostinsko ponudbo Marriott International: W Al Marjan Island

RAS AL KHAIMAH, Združeni arabski emirati--(BUSINESS WIRE)-- Marjan, glavni razvijalec nepremičnin v Ras Al Khaimahu, je danes napovedal odprtje hotela W na otoku Al Marjan na podlagi sodelovanja med družbama Marriott International, Inc., in Dalands Holding.

Hotel W Al Marjan Island, katerega slavnostno odprtje je predvideno v začetku leta 2027, bo dosegel dvojno odlikovanje, ne le kot drugo gostinsko podjetje družbe Marriott International na otoku, temveč tudi kot prvi hotel W v Ras Al Khaimahu, ki bo v severni emirat prinesel drzno oblikovanje, izjemne storitve in vedno aktualen program te blagovne znamke.

Hotel se bo nahajal na glavnem otoku arhipelaga Marjan, ob slikovitem ozadju Arabskega polotoka, ki ga obkrožata gorovji Yanas in Jais, kar bo še povečalo privlačnost te cvetoče počitniške destinacije za svetovne popotnike.

Ta veličastna nepremičnina s 300 hotelskimi sobami in apartmaji s čudovitim razgledom na morje bo predvidoma vključevala značilne prostore, kot so dnevna soba, WET deck, W Lounge, AWAY Spa in fitnes center FIT skupaj s tremi restavracijami in maloprodajnimi prostori.

Abdulla Al Abdouli, glavni izvršni direktor, Marjan, je rekel: "Ker Ras Al Kajma upravičeno utrjuje svoj položaj na svetovnem turističnem prizorišču, smo ponosni na svoj pomemben prispevek k povečanju njene verodostojnosti in privlačnosti za mednarodne vlagatelje. Ta zaveza je privedla do številnih prestižnih projektov, kot je na primer odprtje hotela W Al Marjan Island."

"Veseli nas, da bomo v sodelovanju z družbo Dalands Holding na otok Al Marjan prenesli poživljajočo energijo in dinamičen dizajn W," je dejal Saahil Lalit, podpredsednik družbe Marriott International za razvoj na Bližnjem vzhodu. "Ras Al Khaimah je še naprej iskana destinacija za preživljanje prostega časa, ki na svoje idilične plaže in znamenitosti privablja svetovne popotnike."

Saurabh Gupta, izvršni direktor družbe Dalands Holding, je dejal: "Prepričani smo, da bo ta edinstveni projekt izjemno priljubljen zaradi svoje ikonične zasnove, razkošnih nastanitev in trendovske kulinarične ponudbe. Tako kot druge luksuzne hotele v našem portfelju tudi W Al Marjan Island razvijamo glede na zaznane potrebe naših prihodnjih gostov, tako da pripravljamo izjemno ponudbo in nepozabna doživetja."

Otok Al Marjan z belimi peščenimi plažami, ki se raztezajo v dolžini 7,8 km, in 23 km dolgim obrežjem, številnimi dejavnostmi in vodnimi športi na novo predstavlja razkošno življenje ob obali v Ras Al Khaimahu.

*Vir: AETOSWire

Na voljo so fotografije/večpredstavnostno gradivo: https://www.businesswire.com/news/home/53547343/en

Veljavna verzija sporocila je izvirno besedilo, ki je napisano v izvirnem jeziku. Prevodi so na voljo le v pomoc in jih je potrebno primerjati z izvirnikom, ki je edina verzija besedila, ki ima lahko pravne posledice.

Kontaktni podatki

Nivine William
nivine.william@bcw-global.com


Vir: Marjan