O-STA

Starr imenoval Christopherja Mageeja za podpredsednika, vodjo mednarodnega oddelka za finančne linije in poklicno odgovornost

NEW YORK--(BUSINESS WIRE)-- Starr Insurance je danes sporočila, da se ji je pridružil Christopher Magee kot podpredsednik, vodja mednarodnega oddelka za finančne linije in poklicno odgovornost, ki se osredotoča na rast poslovanja zunaj ZDA in pomoč strankam pri obvladovanju tveganj po vsem svetu.

Chris ima več kot 25 let izkušenj z vodenjem finančnih linij v velikih ameriških multinacionalnih zavarovalnicah v ZDA, Kanadi, Veliki Britaniji in Švici. V svoji karieri se je specializiral za tveganja finančne in poklicne odgovornosti.

Chris je diplomiral na univerzi Rhode Island, pred kratkim pa se je preselil iz Londona in bo deloval v New Yorku.

O Starr Insurance

Starr Insurance (ali Starr) je tržno ime za delujoče zavarovalnice in družbe za pomoč na potovanjih ter podružnice družbe Starr International Company, Inc. in za investicijsko dejavnost družbe C.V. Starr & Co., Inc. in njenih podružnic. Starr je vodilna zavarovalna in naložbena organizacija, ki je prisotna na šestih celinah; prek svojih delujočih zavarovalnic ponuja zavarovalne proizvode za nepremičnine, nesreče in nezgode ter zdravstveno zavarovanje ter vrsto posebnih kritij, vključno z letalskim, pomorskim, energetskim in presežnim nezgodnim zavarovanjem. Hčerinske družbe zavarovalnice Starr s sedežem v ZDA, na Bermudih, Kitajskem, v Hongkongu, na Malti, v Singapurju, Švici in Združenem kraljestvu imajo vsaka oceno A.M. Best "A" (odlično). Lloydov konzorcij družbe Starr ima bonitetno oceno Standard & Poor's "A" (močno).

Obiščite nas na www.starrcompanies.com ali nam sledite na LinkedInu in Twitterju.

Na voljo so fotografije/večpredstavnostno gradivo: https://www.businesswire.com/news/home/53546274/en

Veljavna verzija sporocila je izvirno besedilo, ki je napisano v izvirnem jeziku. Prevodi so na voljo le v pomoc in jih je potrebno primerjati z izvirnikom, ki je edina verzija besedila, ki ima lahko pravne posledice.

Kontaktni podatki

Charlie Armstrong
Podpredsednik, marketing
charlie.armstrong@starrcompanies.com, 646.758.8308

Vir: Starr Insurance