O-STA

Umetna inteligenca vam zdaj lahko pomaga rezervirati popolno potovanje

REYKJAVIK, Islandija--(BUSINESS WIRE)-- Podjetje Guide to Europe napoveduje prelomni napredek na področju načrtovanja potovanj. Travis, načrtovalec potovanj z umetno inteligenco, ki ga poganja generativna umetna inteligenca, zdaj uporabnikom ponuja optimizirane potovalne poti na podlagi želja strank, bližine znamenitosti, edinstvene mešanice podatkov o pregledih, delovnem času in drugih pomembnih spremenljivkah.

S pomočjo najsodobnejšega genetskega algoritma umetne inteligence Travis pripravi neprimerljivo izbiro znamenitosti in optimizira poti, da ponudi brezhibno potovalno izkušnjo.

Klepetalni robot gre preko običajnega načrtovanja, tako da izbere najboljše storitve, prilagojene strankinim željam in mnenjem. Tako si lahko uporabniki ogledajo in rezervirajo celotno potovanje v enem preprostem postopku rezervacije.

Dr. Helgi Helgason, vodja oddelka za umetno inteligenco pri podjetju Guide to Europe in vizionar Travisa, pravi: "Veseli nas, da lahko predstavimo klepetalnega robota, ki revolucionarno spreminja način, kako ljudje načrtujejo svoja potovanja. Travis uporabnikom omogoča interakcijo in iskanje popolnega potovanja z uporabo naravnega jezika. Destinacije vam sploh ni treba navesti, lahko samo vnesete želena doživetja, kot so vreme, regija ali kultura. Travis lahko prihrani čas in prepreči stres, saj strankam omogoča hitro in zanesljivo rezervacijo popolnih potovanj."

Helgi dodaja: "Travis ni le načrtovalec poti, temveč spreminja pravila igre. S pomočjo ogromne količine podatkov lahko natančno načrtuje vaše potovanje na način, za katerega smo prepričani, da po natančnosti in hitrosti presega človeške zmogljivosti. Ne gre le za rezervacijo potovanja, temveč tudi za to, da je potovanje popolno.

Z uvedbo te inovativne storitve podjetje Guide to Europe utrjuje svoj položaj v ospredju potovalne tehnologije in ponuja povsem novo dimenzijo načrtovanja potovanj, iskanja in rezervacije počitnic v Evropi.

Veljavna verzija sporocila je izvirno besedilo, ki je napisano v izvirnem jeziku. Prevodi so na voljo le v pomoc in jih je potrebno primerjati z izvirnikom, ki je edina verzija besedila, ki ima lahko pravne posledice.

Na voljo so fotografije/večpredstavnostno gradivo: https://www.businesswire.com/news/home/53554011/en

Kontaktni podatki

Dr. Helgi Páll Helgason, helgi@travelshift.com

Vir: Travelshift