O-STA

Družba NIQ s podjetjem Snowflake širi izmenjavo podatkov v okviru platforme Connect

Dostopnost prek storitve podjetja Snowflake za izmenjavo podatkov učinkovito izboljšuje dostop do podatkov v realnem času

CHICAGO--(BUSINESS WIRE)-- Družba NIQ, vodilno podjetje na področju obveščanja potrošnikov, z veseljem sporoča, da se je zmogljivost platforme NIQ Connect razširila s storitvijo varne izmenjave podatkov podjetja Snowflake. Ta zmogljivost pomeni pomemben mejnik za platformo NIQ Connect, ki strankam na 84 svetovnih trgih omogoča boljše možnosti za izmenjavo podatkov in nemoten dostop do podatkov v realnem času. Tako je mogoče odpraviti čakanje na obdelavo in nalaganje, kar zagotavlja neprimerljivo učinkovitost in prilagodljivost v zapletenem potrošniškem okolju.

"Z razširitvijo njihove zmožnosti enostavnega dostopa do globalnih, vsekanalnih podatkov lahko strankam omogočimo, da odkrijejo nove poti do rasti tudi v zelo zapletenem potrošniškem okolju," je povedal Troy Treangen, glavni produktni direktor v družbi NIQ. "Inovacije so naš kompas in naša zavezanost k preoblikovanju platforme Connect je začrtala novo pot. Naše strateške naložbe so nam omogočile, da smo izkoristili moč sodobnih zmogljivosti za izmenjavo podatkov in naše stranke usmerili v svetlejšo prihodnost, ki temelji na podatkih."

Platforma NIQ Connect je za podjetja ključnega pomena, saj jim omogoča uporabo podatkov na vseh področjih organizacije. Z integriranimi podatkovnimi viri lahko podjetja zlahka prepoznajo nastajajoče trende, ugotovijo vrzeli v delovanju in se hitro odzovejo na priložnosti za rast. To globalno sodelovanje bo prineslo nova spoznanja, ki bodo pripomogla k boljšemu razumevanju vedenja in želja strank.

Dodatni poudarki integracije platforme NIQ Connect z maloprodajnim podatkovnim oblakom podjetja Snowflake vključujejo:

  • Nemoteno vključevanje podatkov: Podjetja bodo imela koristi od nemotenega vključevanja obsežnih podatkov o potrošnikih in trgu družbe NIQ v okolje podjetja Snowflake. To vključevanje poenostavlja dostop do obsežnih podatkovnih virov in našim strankam omogoča znatno povečanje hitrosti pri dostopu do podatkov.

  • Varna izmenjava podatkov: Razpoložljivost prek podjetja Snowflake omogoča izmenjavo podatkov skoraj v realnem času, kar podjetjem omogoča takojšen dostop do podatkov NIQ in njihovo iskanje. Ta dinamična izmenjava informacij omogoča organizacijam, da v današnjem hitro spreminjajočem se poslovnem okolju ostanejo v ospredju.

  • Razširljivost in prožnost: Platforma NIQ Connect z varno izmenjavo podatkov podjetja Snowflake je zasnovana tako, da jo je mogoče brez težav razširiti glede na naraščajoče podatkovne potrebe podjetij. Ne glede na to, ali gre za zagonsko podjetje ali podjetje Fortune 500, ta možnost zagotavlja prožnost za prilagoditev in rast v hitro spreminjajočem se okolju.

  • Izboljšane zmogljivosti umetne inteligence in strojnega učenja: Podjetja lahko uporabljajo napredno analitiko in strojno učenje na platformi podjetja Snowflake, da iz podatkov družbe NIQ pridobijo uporabne vpoglede. Ta sinergija spodbuja inovacije in podjetjem omogoča natančno sprejemanje odločitev, ki temeljijo na podatkih.

  • Varnost in skladnost podatkov: Tako NIQ kot Snowflake dajeta prednost varnosti in skladnosti podatkov. Skupna rešitev zagotavlja zaščito občutljivih podatkov, kar podjetjem in njihovim strankam zagotavlja mirno vest, hkrati pa jim omogoča izpolnjevanje spreminjajočih se regulativnih zahtev.

"Družba NIQ si prizadeva pomagati podjetjem, da postanejo bolj prilagodljiva v času, ko je sposobnost hitrega ukrepanja na podlagi natančnih podatkov najpomembnejša," je dodal Treangen. "Ta inovativni pristop k izmenjavi podatkov bo strankam platforme Connect zagotovil konkurenčno prednost danes in boljšo pripravljenost na prihodnost. Posodabljamo vse ravni naše platforme Connect in navdušeni smo nad izboljšavami, ki bodo našim strankam pomagale pri uspehu."

"Družba NIQ je uveljavljeno vodilno podjetje na področju poznavanja trgovine na drobno in potrošnikov, saj zagotavlja podatke, ki zagotavljajo konkurenčno prednost trgovcem na drobno in podjetjem za potrošniške izdelke," je dejala Rosemary DeAragon, globalni vodja oddelka za trgovino na drobno in potrošniške izdelke pri podjetju Snowflake. "Navdušeni smo, da lahko združimo vso moč oblaka s podatki o trgovini na drobno podjetja Snowflake in platforme NIQ Connect ter omogočimo globalni nemoteni dostop do ključnih podatkov na podlagi storitve podjetja Snowflake za izmenjavo podatkov."

Družba NIQ se zavzema za spodbujanje inovacij in omogočanje organizacijam, da uspevajo v svetu, ki temelji na podatkih. Sodelovanje med podjetjema NIQ in Snowflake pomeni evolucijo v svetu izmenjave podatkov in bo zaznamovalo prihodnost podatkovne analitike. Ker organizacije vse bolj prepoznavajo vrednost podatkov pri svojem poslovanju, jim bo omogočanje nemotene in učinkovite izmenjave vpogledov omogočilo sprostitev novih priložnosti in lažje krmarjenje po podatkovni pokrajini.

Za več informacij o tej platformi NIQ Connect in njenih prednostih obiščite https://nielseniq.com/global/en/solutions/nielseniq-connect/.

O družbi NIQ

Družba NIQ je vodilno svetovno podjetje o potrošniških podatkih, ki zagotavlja najpopolnejše razumevanje nakupovalnega vedenja potrošnikov in razkriva nove poti za rast. Leta 2023 se je družba NIQ združila z družbo GfK in tako združila dve vodilni podjetji v panogi z neprimerljivim globalnim dosegom. S celostnim prepoznavanjem trgovine na drobno in najobsežnejšimi vpogledi v potrošnike, ki jih zagotavlja napredna analitika prek najsodobnejših platform, družba NIQ zagotavlja celovit vpogledTM.

NIQ je portfeljsko podjetje družbe Advent International, ki deluje na več kot 100 trgih in pokriva več kot 90 % svetovnega prebivalstva. Za več informacij obiščite NIQ.com.

Veljavna verzija sporocila je izvirno besedilo, ki je napisano v izvirnem jeziku. Prevodi so na voljo le v pomoc in jih je potrebno primerjati z izvirnikom, ki je edina verzija besedila, ki ima lahko pravne posledice.

Kontaktni podatki

Stiki z mediji
Gillian Mosher

podpredsednica, stiki z javnostjo
(gillian.mosher@nielseniq.com)

Vir: NIQ