O-STA

C&A pride v Slovenijo

C&A bo kot eden vodilnih evropskih ponudnikov mode z izpostavami v trenutno 12 deželah v letu 2007 odprl svojo prvo izpostavo v Sloveniji. Po Poljski leta 2001, Madžarski leta 2002 in Slovaški spomladi leta 2007 bo podjetje, ustanovljeno v sredini 19. stoletja, ki je še vedno v družinski lasti, začelo svoj pohod tudi v vzorni učenki EU, Sloveniji. V prvem letu je predvideno odprtje vsaj štirih lokacij.

Korenine podjetja segajo v sredino 19. stoletja na Nizozemsko. Začetnice lastnih imen Clemensa in Augusta Brenninkmeijerja sta firmi dali ime C&A, ki ga danes poznajo po vsem svetu.

Velik uspeh s širitvijo v države severno in vzhodno od Dunaja je odgovorne pri C&A vzpodbudil k odprtju prvih izpostav v Sloveniji, ki bo sledilo kmalu. V jeseni leta 2007 bo tako daleč in strategija širjenja bo zajela največji slovenski mesti, Ljubljano in Maribor. Vendar pa bo moda za vso družino po ugodnih cenah za kakovost, ki jo ponuja, kmalu na voljo tudi v drugih slovenskih mestih.

C&A se osredotoča na trge, kjer zaradi splošnih ekonomskih razmer pričakuje visoke možnosti gospodarske rasti, ali na katerih je mogoče pridobiti z dosledno strategijo razmerja med ceno in kakovostjo. Slovenija zagotovo sodi med prvovrstne trge, saj se lahko poleg vsega zgleduje tudi po izkušnjah sosednje dežele Avstrije.

Za izpolnitev ciljev in uresničitev pričakovanj strank so potrebni prvovrstni sodelavci. C&A potrebuje sodelavce z zelo dobrim strokovnim znanjem, ki se ga stalno razvija in poglablja v okviru internih izobraževalnih programov, in ki po drugi strani delijo usmerjenost podjetja. Pripravljenost do visoke storilnosti, pridnost, zavzetost in lojalnost do delodajalca in sodelavcev so lastnosti, ki odlikujejo sodelavce C&A po vsej Evropi. Vsem zainteresiranim so na spletni strani avstrijskega sestrskega podjetja na voljo informacije in kontaktni naslovi za prošnjo za delovno mesto. V deželi v času, kjer je treba vzpodbujati izgradnjo, ponujamo dobre možnosti za kariero ambicioznim ljudem.

Vprašanja naslovite na: C&A Mode Avstrija

Herbert Asamer

1070 Wien, Zieglergasse 3

E-pošta: asamer@retail-sc.com

Tel: (01) 71751-6161

www. cunda.at