O-STA

Načrti za "Plaza Retail Collection" so postavili temelje za elegantne trgovine in najboljše restavracije

NEW YORK--(BUSINESS WIRE)--23. oktobra 2006--Načrte za Plaza Retail Collection, izbor najbolj luksuznih trgovin, butikov z visoko modo in najboljših restavracij na svetu, ki se nahajajo na najbolj elegantnih in spektakularnih javnih površinah v okviru ikoničnega območja med Peto avenijo in Central parkom, je razgrnil Miki Naftali, predsednik podjetja Elad Properties, lastnika Plaze.

"Osupljiva Plaza Retail Collection bo zasedala 14.800 kvadratnih metrov na šestih nadstropjih in obiskovalcem z vsega sveta nudila neprimerljivo izkušnjo v nakupovanju in obedovanju, ki jo bodo oplemenitili restavrirani zgodovinski predeli, dopolnjeni s sodobno zasnovanimi notranjimi prostori," je povedal g. Naftali.

Nakupovalci in obiskovalci, ki bodo vstopili v restavrirano prečudovito Peto avenijo, bodo deležni razgleda, kakršnemu nismo bili priča že vse od prvih let Plaze. Raztezal se bo od Palm Courta, pol ulice stran, do restavrirane Terrace Room z elegantnim nakupovalnim prostorom. Nad Palm Courtom bo 111 kvadratnih metrov stropa iz obarvanega stekla, ki ga bodo poustvarili po zgodovinskih fotografijah iz leta 1907.

Terrace Room - 465 kvadratnih metrov na značilnih, gradiranih tleh, plus 130 kvadratnih metrov na mezaninu - se razteza od Palm Courta do vrste luksuznih predelov z vitrinami. Edwardian Room s svojimi ogromnimi okni, ki ovijajo južni del Central parka in Grand Army Plazo, bo brez dvoma postala ena najbolj opevanih nakupovalnih destinacij v mestu. S približno 280 kvadratnimi metri v pritličju in dodatnimi 100 kvadratnimi metri na mezaninu bo Edwardian Room paradna lokacija za najboljše modne butike.

Oak Bar Room in Oak Room bosta še naprej ostali zvesti svojima legendama, medtem ko bo Oak Ballroom tudi v prihodnje predstavljala elegantno prizorišče za nepozabna družinska, družabna in uradna slavja. Tik pod nadstropjem v višini ceste bo nova, 4.900 kvadratnih metrov velika avla - izjemna površina na luksuzni lokaciji, ki bo predstavljala idealno prizorišče za elegantne trgovine in ponudnike hrane z vsega sveta. V svojevrstni Plaza Retail Collection bo tudi spa, lepotilni salon in najbolj dovršeni fitnes center.

Ekskluzivni agent za lizinge za Plaza Retail Collection je podjetje Robert K. Futterman & Associates. Maloprodajne trgovine bo dizajniral arhitekturni biro TPG Architecture.

MULTIMEDIJSKE VSEBINE DOSTOPNE NA: http://www.businesswire.com/cgi-bin/mmg.cgi?eid=5255648

Kontakt:

Linden Alschuler & Kaplan, Inc. za Elad Properties

Lloyd Kaplan, 212-575-4545