O-STA

TransPerfect odpira podružnico v Amsterdamu

Širitev poslovanja narekuje vse večje povpraševanje po mednarodnih komunikacijskih storitvah v Evropi

LONDON--(BUSINESS WIRE)--2. november 2006--TransPerfect Translations, eden izmed največjih ponudnikov mednarodnih komunikacijskih storitev na svetu, je danes sporočil, da odpira novo predstavništvo v Amsterdamu. Novo predstavništvo bo sodelovalo z obstoječimi strankami na tem območju in hkrati služilo kot primarni center poslovnega razvoja za vso Nizozemsko.

Amsterdam je zaradi izredne logistične in transportne infrastrukture že tradicionalno prva izbira za transportna podjetja po vsem svetu, saj je pomemben center za vse tipe mednarodnih komunikacij. Na Nizozemskem je tudi Meddržavno sodišče in novo predstavništvo bo TransPerfectu omogočalo učinkovito podporo mnogim uglednim pravnim strankam ter navezovanje stikov z novimi strankami.

Angela O'Sullivan, podpredsednica uprave, zadolžena za Evropo, pravi: "Odprtje Amsterdamskega predstavništva predstavlja premik v še eno dinamično mednarodno okolje. Na Nizozemskem je več kot polovica vseh Ameriških in Azijskih logističnih centrov in mi bomo še naprej izpolnjevali vse večje potrebe tega sektorja. Tudi mnogi znanstveni centri v Amsterdamu in okolici predstavljajo pomembno priložnost, da TransPerfect uporabi svojo vrhunsko znanje na tem področju."

Liz Elting, predsednica upravnega odbora in izvršna direktorica, dodaja: "TransPerfect spada med največje inovatorje na področju mednarodnih komunikacij. Amsterdam je inkubator za mnoga tehnološka podjetja in naše novo predstavništvo nas postavlja na njihov prag ter nam omogoča, da storitve razvijamo skupaj z njihovimi rastočimi potrebami."

Podatki za predstavništvo v Amsterdamu:

TransPerfect Translations B.V.

World Trade Center

Strawinskylaan 803

1077 XX Amsterdam

T: +31 (0)20 575 2480

F: +31 (0)20 575 2482

Email: amsterdam@transperfect.com

O podjetju TransPerfect

TransPerfect je eden izmed vodilnih ponudnikov jezikovnih in poslovnih storitev na svetu. TransPerfect je globalna skupina podjetij, v katero spadajo TransPerfect Translations, TransPerfect Staffing Solutions, TransPerfect Document Management, Crimson Life Sciences, TransPerfect Transcriptions, TransPerfect Diversity & Inclusion Consulting, TransPerfect Deposition Services, in Translations.com. S predstavništvi v 38 mestih in na treh celinah TransPerfect nudi celostne poslovne rešitve za multinacionalke v več kot 100 jezikih. Sem sodijo prevajanje, tolmačenje, transkripcija, večjezične grafične storitve, kadrovske storitve, globalizacija spletnih strani, lokalizacija programske opreme, podnaslavljanje in sinhronizacija, večjezični marketing, upravljanje z dokumenti, svetovanje o raznolikosti in podpora pri sodnih procesih. TransPerfect ima certifikat ISO 9001:2000. Podjetje ima sedež v New Yorku produkcijski centri pa so v New Yorku, Londonu in Hong Kongu.

Več informacij na www.transperfect.com ali info@transperfect.com.

KONTAKT:

TransPerfect Translations

Angela O'Sullivan, +44 (0)20 7398 8200

aosullivan@transperfect.com