O-STA

Registracija medijev za Mednarodno konvencijo BIO 2007 je zdaj dostopna na spletu

Biotech Avtorji 2007 Mednarodna konvencija BIO WASHINGTON--(BUSINESS WIRE)--12. januar 2007--Registracija medijev za Mednarodno konvencijo BIO, ki jo organizira Biotechnology Industry Organization, je zdaj dostopna na spletu. Dogodek globalnih razsežnosti s področja biotehnologije se bo od 6. do 9. maja 2007 odvijal v Bostonskem centru za konvencije in razstave, po pričakovanjih pa naj bi se ga udeležilo več kot 19.000 vodij te industrije iz 1.700 podjetij ter predstavniki 60-ih držav. Poleg tega naj bi se med dogodkom na BIO Business Forumu, ki bo potekal od 7. do 9. maja 2007, odvilo več kot 10.000 partnerskih sestankov.

Program dogodka, ki ga označuje slogan "Nove ideje. Drzno podjetništvo. Globalne koristi.", bo poln zasedanj in predavanj, osredotočenih na globalne vidike biotehnologije, med katerimi so: razvoj podjetništva, globalno zdravstvo, klinični/raziskovalni poskusi, politike, bioetika, naprave in diagnostika, biopripravljenost, intelektualna lastnina, kmetijstvo in prehrana ter industrijska in okoljska vprašanja. Mednarodni seminarji bodo osvetlili razvoj na nacionalni ravni več kot 30 držav in regij po vsem svetu.

V 250.700 kvadratnih metrov veliki dvorani bo rekordno število državnih, regionalnih in mednarodnih paviljonov, partnerski sestanki v okviru BIO Business Foruma pa obetajo največ uspeha doslej. Priložnosti za mreženje bo ob večerih in ob posebnih dogodkih na pretek. Letni BIO Karierni sejem se bo odvijal v nedeljo, 6. maja 2007, v World Trade Centru v Bostonu.

Predhodna registracija medijev za Mednarodno konvencijo BIO je zdaj dostopna na spletu. Registracija je brezplačna za akreditirane predstavnike medijev. Za registracijo prosimo, da obiščete www.bio2007.org/Media. Novinarji in uredniki, ki so redno zaposleni pri tiskovnih, radijskih ali televizijskih poročevalskih organizacijah, se lahko z veljavnimi akreditivi medijev registrirajo na samem kraju dogodka. Vsem samostojnim novinarjem, študentskim in spletnim publikacijam svetujemo, naj se registrirajo do 20. aprila 2007.

BIO zastopa več kot 1.100 biotehnoloških podjetij, akademskih ustanov, državnih biotehnoloških centrov in podobnih organizacij iz vseh Združenih držav in iz 31 drugih držav. Člani organizacije BIO se ukvarjajo z raziskavami in razvojem zdravstvenih, kmetijskih, industrijskih in okoljskih biotehnoloških proizvodov.

Prihajajoči BIO dogodki

--------------------

BIO konferenca za generalne direktorje in vlagatelje

12. do 14. februar 2007

New York City

Svetovni kongres o industrijski biotehnologiji in biopredelavi

21. do 24. marec

Orlando, FL

BIO Mednarodna konvencija

6. do 9. maj 2007

Boston, MA

KONTAKT:

Biotechnology Industry Organization (BIO)

Erin Reese, 202-962-9200

www.bio2007.org