O-STA

Enea bo na letošnjem 3GSM kongresu razkrila prihodnost omrežne konvergence

Soba za projekcije podjetja Enea bo gostila predstavitev tehnologij "third screen" in platforme novega konvergenčnega omrežja

svetovni kongres 3GSM 2007

#HS05 - Galerija - dvorana 3.1

multimedijske vsebine na voljo na:

http://www.businesswire.com/cgi-bin/mmg.cgi?eid=5326042

STOCKHOLM, Švedska & SAN JOSE, Kalifornija, ZDA - (BUSINESS WIRE) - 5. februarja 2007 - Enea, eden vodilnih svetovnih ponudnikov omrežne programske opreme in storitev, bo na 3GSM kongresu, ki se začne 12. februarja v Barceloni, predstavil vrsto izdelkov in novih partnerstev ter gostil številne ključne dogodke.

Svetovni 3GSM kongres z več kot 60.000 obiskovalci in 1.200 razstavljavci predstavlja največji sejem mobilne komunikacije. Na njem mobilne operaterje, prodajalce in lastnike avtorskih pravic zastopajo najvišji predstavniki podjetij in glavni snovalci idej. Gre za dogodek, na katerem industrija mobilne komunikacije definira svojo prihodnost in spodbuja poslovanje.

Na letošnjem kongresu 3GSM bo Enea predstavila prve elemente svoje nove programske storitvene platforme za storitve v konvergenčnem omrežju. Gre za revolucionarno rešitev za zagotavljanje visoko kakovostnih multimedijskih storitev third screen, kot so VoIP, IPTV, širokopasovni dostop do interneta, igre in pretočni video.

Enea bo v svoji sobi za projekcije ponudila daljnosežen vpogled v prihodnost omrežne konvergence in predstavila svojo novo platformo. Soba za projekcije se nahaja v "Suite HS08" v galeriji na koncu dvorane številka tri, s katere je moč videti osrednje FIRA dvorišče.

Ob predstavitvi nove platforme za omrežne storitve bo Enea napovedal a ključna partnerstva z vrsto svetovno vodilnih dobaviteljev telekomunikacijske opreme in soorganizirala posebno koktejl zabavo za stranke, partnerje, analitike in novinarje. Enea bo predstavila tudi večjo novo stranko - gre za enega od vodilnih ponudnikov mobilnih multimedijskih storitev.

O podjetju Enea

Enea (STO:ENEA) je eden od vodilnih ponudnikov realnočasovnih operacijskih sistemov, posredniške opreme, tehnologije za podatkovne baze, profesionalnih storitev in širokodostopovnih sistemov, kot so telekomunikacijska infrastruktura, mobilne storitve, medicinski instrumenti, avtomobilske kontrolne naprave in infotainment. OSE(TM), vodilni operacijski sistem podjetja Enea, se uporablja v približno polovici mobilnih telefonov in baznih postaj tretje generacije. Enea ima več kot 500 zaposlenih in kotira na borzi Nordic Exchange.

OSE je registrirana tržna znamka podjetja Enea AB ali njenih podružnic. Vsa ostala imena podjetij ali izdelkov so registrirane tržne znamke ali tržne znamke njihovih posameznih lastnikov. Vse pravice pridržane 2007 Enea.

Za več informacij o podjetju Enea obiščite spletno stran www.enea.com.

multimedijske vsebine so na voljo na:

http://www.businesswire.com/cgi-bin/mmg.cgi?eid=5326042

KONTAKT: za Severno Ameriko:

Enea

Tom Hayes, 480-753-9200

član uprave za korporativno trženje

tom.hayes@enea.com

ali

Davis-Marrin Communications

Mark Shapiro, 858-573-0736

mshapiro@davismarrin.com

ali za Evropo:

Enea

Karl-Gustav Niska, +46 8 50 71 41 04

mobilni telefon: +46 709 71 41 04

član uprave, odgovoren za trženje

karl-gustav.niska@enea.com

ali

Enea

Benedicte Bissey, +33 1 69 18 14 47

mobilni telefon: +33 6 88 05 96 48

manager za tržno komunikacijo za Evropo

benedicte.bissey@enea.com

ali

Azijsko-pacifiško območje:

Enea

Marcus Hjortsberg, +86 21 6334 3406

direktor prodaje za Azijo

marcus.hjortsberg@enea.com