O-STA

Unisone in Intelligentz sta lansirala možnost mobilnega iskanja, prek katere dosežeta na milijone uporabnikov

Trgovci z avtomobili zdaj lahko odpravijo stroške na klik, ki jih imajo pri iskalnikihOptimizacija iskalnikov bo igrala omejeno vlogo

NEW CASTLE, Del. & AUSTIN, Texas--(BUSINESS WIRE)--14. februarja 2007--Unisone Corporation in Intelligentz Automotive Corporation sta danes prek svojega URL-ja www.Parts.com, vodilne spletne strani z rezervnimi deli na internetu, objavila lansiranje mobilne aplikacije za iskanje rezervnih delov. Uporabniki mobilnih telefonov zdaj lahko s pomočjo svojih telefonov najdejo na milijone tovarniških delov in izvedo za njihove cene. Trgovski zastopniki lahko svoje stranke dosežejo prek tehnologije mobilnega iskanja, ki strankam ponudi natanko to, kar potrebujejo.

Portfelj Unisoneovih patentov, med katerimi je tudi ZDA patent številka 6,996,538 "Sistem in metode za vodenje inventarja", implementira preverjanje inventarja prek identifikacije z radijskimi valovi (RFID). S pomočjo Intelligentzovega mobilnega iskanja lahko zdaj potrošniki in podjetja prek mobilne naprave na izjemno priročen način iščejo med več kot 19 milijoni posebnimi številkami delov več kot štiridesetih avtomobilskih proizvajalcev in več kot 1.000 trgovcev z avtomobili z vse države, ki so vključeni v TradeMotion mrežo trgovcev.

"Ko stranka danes v Google vtipka 'alternator za corvetto 2005 v južni Kaliforniji', dobi več kot 27.000 zadetkov, na Yahooju pa več kot 63.000," je povedal Tom Kopenhaver, direktor trgovanja z rezervnimi deli pri Lake Chevroletu v južni Kaliforniji. "Težava je v tem, da se potrošniki izgubijo v morju zadetkov in ne dobijo nobenih zares uporabnih informacij o dostopnosti rezervnega dela na njim najbližji lokaciji. TradeMotionova aplikacija omogoča metodo iskanja, ki moj inventar in mojo ceno približa mojemu kupcu."

Ta nova aplikacija celi vrsti proizvajalcev, distributerjev, ponudnikov in trgovcev na drobno omogoča, da predmete iz svojega inventarja elektronsko vnašajo v Inetlligentzove strežnike s podatki o inventarjih (IDS). Tehnologija "Sistemi in metode za lociranje in nakup najbližjih predmetov iz inventarjev", ki je v postopku patentiranja, izhaja iz in gradi na Unisoneovemu patentu 538. Ker prodajalci na Intelligentzove strežnike s podatki o inventarjih vnašajo vedno več svojih podatkov o inventarjih in pri tem uporabljajo tehnologijo RFID, bo ta vedno obsežnejša platforma potrošnikom in podjetjem omogočala hitro iskanje med želenimi predmeti v njihovi bližini, ne da bi pri tem morali ločeno iskati na več iskalnikih s podatkovnimi bazami.

"Pri iskanju točno določenih stvari smo se že vsi srečali z usodnimi pomanjkljivostmi iskalnikov, ki nas zasujejo z dobesedno več tisoč neusmerjenimi zadetki, ki so jih plačala podjetja, četudi ti niso ključno povezani z besedo iskanja," je dejal Michael T. Lucas, predsednik družbe Intelligentz Automotive Corporation. "Trgovci na drobno lahko to aplikacijo danes uporabljajo neodvisno od svojih obstoječih poslovnih informacijskih sistemov (ERP). Če se odločijo še za implementacijo RFID spremljanja inventarjev, lahko kupec dostopnost predmeta v inventarju preveri v sekundah, ne da bi pri tem prišlo do človeške interakcije," je pojasnil g. Lucas.

Podjetja, pri tem pa še zlasti trgovci z avtomobili, so bila nezadovoljna z obstoječo metodo trženja in so izrazila željo po znižanju ali popolni odpravi stroškov na klik (CPC), na račun katerih velikani kot so Google, Yahoo in MSN, če jih omenimo le nekaj, samo še bolj bogatijo. Obstoječi model iskanja trgovcem in podjetjem prinaša nominalno povrnitev stroškov investicije (ROI), ki je rezultat tekmovalne narave CPC-ja. S pomočjo Intelligentzovega iskalnika IDS bodo trgovski zastopniki in ostali trgovci na drobno svoje inventarje optimizirali tako, da bodo s pomočjo svojega "TradeMotion Live Tracking Report-a", ki trgovcem na drobno omogoča vodenje in optimizacijo inventarja v realnem času, na podlagi povpraševanja potrošnikov zmanjšali količino slabše prodajanih izdelkov in, kar je še pomembneje, povečali količino dobro prodajanih izdelkov. Podjetja lahko dobijo podatke o iskanih izdelkih, te podatke primerjajo s svojim obstoječim inventarjem in tako ugotovijo, kakšni so trenutni tržni trendi na območju njihovega poslovanja.

"Doslej metode iskalnikov niso vsebovale podatkov o inventarjih v realnem času, s pomočjo katerih bi potrošniki prišli do bolj usmerjenih rezultatov," je zaključil g. Lucas.

O Intelligentzu

Intelligentz je, odkar so v februarju 2006 njegovi matični družbi Unisone Corporation izdali ZDA patent 6,996,538, ogromno pridobil tako na verodostojnosti kot na privlačnosti za trg. Intelligentz je leta 2005 odkupil Pangea Systems, aktivi TradeMotion Softwarea in Parts.com-a, ki bosta, združeni s patentom Unisonea, postali bistven del rasti Intelligentza, pa sta bili pridobljeni v januarju 2007. Vodenje inventarjev, ki je paradni sistem podjetja, in RFID programska oprema za avtomatizacijo, podjetjem omogočata označevanje, spremljanje in vodenje njihovih inventarjev z monitoringom v realnem času. Podjetja z inventarji postanejo učinkovitejša, ker lahko ponudijo dinamično preglednost navzdol in navzgor po verigi zaloge in na ta način izboljšajo sodelovanje na področju podatkov o inventarjih. Za več informacij vas prosimo, da obiščete spletno stran podjetja, ki se nahaja na naslovu www.Intelligentz.net.

O Unisoneu

Unisone Corporation ("Unisone") je razvijalec programske intelektualne lastnine in aplikacij. Unisone ima v lasti portfelj ključne intelektualne lastnine, ki omogoča stalno spremljanje in vodenje pretoka inventarjev med strankami in med proizvajalci, dobavitelji ali distributerji v realnem času. Ključna pridobitev podjetja je ZDA patent številka 6,996,538 za "Sistem in metode za vodenje inventarja" ("patent 538").

Patent 538 obsega vodenje inventarja prek centralizirane, spletne baze podatkov, kar podjetjem omogoča, da z možnostjo dinamične preglednosti navzgor in navzdol po verigi zaloge, s čimer izboljšajo sodelovanje na področju podatkov o inventarjih, povečajo svojo učinkovitost. Ker nudi preglednost, sodelovanje in zvišano poslovno inteligenco za izvrševanje odločitev in za podporo na ravni več podjetij, lahko zaščitena intelektualna lastnina Unisonea podjetjem omogoči znatno znižanje stroškov in povečanje donosov. Za več informacij obiščite www.unisoneusa.net.

KONTAKT:

Intelligentz, Austin

Cameron Cooper, 512-477-0007 interna 201

Mobilni telefon: 512-450-3561

ccooper@intelligentz.net

www.Intelligentz.net